Evo da javim idem preko berketa na product tanker ( sta sam htio, nisam zelio nikakve kontejnere i bulkove, zato sam i ceka 10 miseci) i sreca mi se osmjehnula. Idem sutra, ukrcaj u Singapuru!!!! Toliko od mene. Ja prezadovoljan!!!!![]()
Hvala svima na informacijama i pomoci pogotovo Dalmosu i Maninjorgu!!!!![]()
Dobro večer.
zanima me ima li tko da je kadet ili je bia kadet na marinconsulat,mene je zvalo za kadeta,pa me zanima dojmovi u zadnje vrijeme,plaća kadeta,da li se ide ??ta na most ućit ili je samo ra??keta..bia sam moranar na brodu pa mi nije problem ra??keta i radaca ali tia bi naučit posa,zanima me ćisto informativno jer ja ću ić pa da je i najgore-NEMA BIRANJA.
Unaprijed hvala ako bude tia ko odgovorit
Vidite od ostalih koliko je uopće te??ko nać ukrcaj za obavit kadeturu.Dr?žite se toga ??to ste na??li,radite,slu??ajte starije pa će poslije doć vrijeme za paletu pitanja.To je samo godinu ili manje i brzo će proć.Cijeli ?život je pred vama.Ne mo?žete odmah sve.![]()
evo ja se vratia i bilo mi je extra i jedva cekam ponovo ici!!!![]()
ako nije problem zanimalo bi me jesi ima kakvu preporuku i od koga(mislin na rang) ako jesi?
Da malo oživim ,di se nalazi njegova agencija(Berketova),jel u njegovoj marini?Znali ko kako kotira,na internetu ga ne mogu naći.....