Marinconsult Kastela

Evo da javim idem preko berketa na product tanker ( sta sam htio, nisam zelio nikakve kontejnere i bulkove, zato sam i ceka 10 miseci) i sreca mi se osmjehnula. Idem sutra, ukrcaj u Singapuru!!!! Toliko od mene. Ja prezadovoljan!!!! :uzdravlje:uzdravlje

Evo da javim idem preko berketa na product tanker ( sta sam htio, nisam zelio nikakve kontejnere i bulkove, zato sam i ceka 10 miseci) i sreca mi se osmjehnula. Idem sutra, ukrcaj u Singapuru!!!! Toliko od mene. Ja prezadovoljan!!!! :uzdravlje:uzdravlje

ajde cestitan na ukrcaju kad stignes javi dojmove

mirno more!

Last edited:
Dobro večer.
zanima me ima li tko da je kadet ili je bia kadet na marinconsulat,mene je zvalo za kadeta,pa me zanima dojmovi u zadnje vrijeme,plaća kadeta,da li se ide ??ta na most ućit ili je samo ra??keta..bia sam moranar na brodu pa mi nije problem ra??keta i radaca ali tia bi naučit posa,zanima me ćisto informativno jer ja ću ić pa da je i najgore-NEMA BIRANJA.
Unaprijed hvala ako bude tia ko odgovorit

Dobro večer.
zanima me ima li tko da je kadet ili je bia kadet na marinconsulat,mene je zvalo za kadeta,pa me zanima dojmovi u zadnje vrijeme,plaća kadeta,da li se ide ??ta na most ućit ili je samo ra??keta..bia sam moranar na brodu pa mi nije problem ra??keta i radaca ali tia bi naučit posa,zanima me ćisto informativno jer ja ću ić pa da je i najgore-NEMA BIRANJA.
Unaprijed hvala ako bude tia ko odgovorit

i mene isto zanima sta i njega

Vidite od ostalih koliko je uopće te??ko nać ukrcaj za obavit kadeturu.Dr?žite se toga ??to ste na??li,radite,slu??ajte starije pa će poslije doć vrijeme za paletu pitanja.To je samo godinu ili manje i brzo će proć.Cijeli ?život je pred vama.Ne mo?žete odmah sve.:uzdravlje

Vidite od ostalih koliko je uopće te??ko nać ukrcaj za obavit kadeturu.Dr?žite se toga ??to ste na??li,radite,slu??ajte starije pa će poslije doć vrijeme za paletu pitanja.To je samo godinu ili manje i brzo će proć.Cijeli ?život je pred vama.Ne mo?žete odmah sve.:uzdravlje

Ma sve ??ta ka?že?? stoji!! ja sam bia već tri puta na bodu ka mornar,al sad bi tia ne??to naućit ka kadet,nije problem ni mala plaća ni rad! samo ?želim mogućnost da ne??to naučim.

evo ja se vratia i bilo mi je extra i jedva cekam ponovo ici!!! :D

Pozdrav,
Bilo bi ba?? dobro da malo bolje opi??e?? svoju sriću jer mislin da bi moga bas ti bit dobar primjer svima drugima koji se misle na koji brod/firmu poc po prvi ili drugi put. Da se odma ogradin: nisan nikad bija na Berketa niti imam ikakvo misljenje o toj firmi nego samo mislin da je u ovoj temi bilo mnogo upita od strane mladih pomoraca pa bi radi njih moglo malo vise detalja.
Zivija

Pozdrav, interesira me na koje vrste tereta krcaju , kakva je posada , ima li nasih oficira, kakva su iskustva kadeta, kolko ih se placa i jel ko osta navigat posli kadeture . Znan okvirno da su tankeri sta dobro dode za iskustvo. unaprijed hvala

pozz,sta se tice Kemikalaca ,brodovi su 2003do 06g. 135-138m,
prije su ture bile samo Karibi i Amerika od prosle godine su potpisali novi ugovor,sad voze iz Europe za Indiju,Pakistan,itd...
Casnici su vecinom nasi dalmatinci Barbe isto,ali evo cujen od nekidan zadnju informciju da se nak
itilo malo Ukrajinaca
ugl.uvik dobra i opicena ekipa ,
i ukrcava Cpt.Maric isto na dva druga broda broda Davino D je jedan a drugi je mislim Clematis,oni su se vratili na Karibe
ocekuju se novograd
nje u 12misec
etonesto malo od mene

bio sam na razgovoru i agenciji i ukrcaj bi mogao biti kroz misec dana . detalje jos nezz kao ni o kojem se brodu se radi pa me interesira od bivsih kadeta kolika im je placa iznosila. unaprijed hvala

Da malo oživim ,di se nalazi njegova agencija(Berketova),jel u njegovoj marini?Znali ko kako kotira,na internetu ga ne mogu naći.....

Da malo oživim ,di se nalazi njegova agencija(Berketova),jel u njegovoj marini?Znali ko kako kotira,na internetu ga ne mogu naći.....

Mislin da neces nac nista na net-u (osim broja tel),a agencija je u njegovoj marini.
Moj ti je savjet da kopiras papire i lagano se prosetas do doli....
:uzdravlje

Back