Hahaha, istina!Masa!! Puno mase
Masa, masa.. nije bilo dana da megger na 220 ili 440 nije lupao u 0 ili blizu nje na kontenjeru. Hvala svima, ukrcaj mi je kroz 20ak dana valjda, pa se javim sa dojmovima nakon nekog vremena.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Svako 6m do godine trazu 2e i carga, za qflex.. Svaki put zvao, svaki put kosarica.To je K line. Dobar ugovor imaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
provaj samo s mailom,Svako 6m do godine trazu 2e i carga, za qflex.. Svaki put zvao, svaki put kosarica.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Sve je to islo u paketu, naravno.provaj samo s mailom,
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
onda se pomiri s sudbinom, ja jesamSve je to islo u paketu, naravno.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Bogu hvala. Ima posla sada. Svi gradu, treba ljudi, crni ne mogu potovat.. Zicer 1,05onda se pomiri s sudbinom, ja jesam
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Da, nema crnih, jadi su im sad. Oli tamo nije 4/2 za juniore.1.01 za ukrcaj
neki dan me zove iz northern marine i nudi mi stenu....3E,3600usd, 3 miseca ugovor i 20 dana leava...ako koga zanima.jos se frajer uvridija kad sam mu se zahvalija i odbija,ja reko chevron ili nista![]()
1.01 za ukrcaj
neki dan me zove iz northern marine i nudi mi stenu....3E,3600usd, 3 miseca ugovor i 20 dana leava...ako koga zanima.jos se frajer uvridija kad sam mu se zahvalija i odbija,ja reko chevron ili nista![]()
1.01 za ukrcaj
,barem po mom misljenju.To je placa i ugovor na kotc (tankeri) i to bez 2e breveta, s njime je 4100. Bit ce steni muka jezeva mac ljude dok se obecana zemlja ne otvori...1.01 za ukrcaj
1.01 za ukrcaj