LNG brodovi

Ma odrizalo mi cijeli post ostalo samo ono na vrhu. Sugavi Tapatalk.
Ugl napisao sam Konsberg K chief u svim verzijama i Honeywell pa ABB/GE propulzija, WECS/Unix za motore na DFDU, gas detekcija i dizalice naravno. Jebeni TTS:mad:.
BTW nisam struja ali ga zovem redovito.:o

Masa, masa.. nije bilo dana da megger na 220 ili 440 nije lupao u 0 ili blizu nje na kontenjeru. Hvala svima, ukrcaj mi je kroz 20ak dana valjda, pa se javim sa dojmovima nakon nekog vremena.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

We urgently require 2nd Engineer for LNG vessel. It is permanent position and contract duration is 8-10 weeks on/off. At least 6 months experience in the same position on board LNG.
Pls send CV to osm.croatia@osm.no or contact us on +385 91 261 0103

1.01 za ukrcaj

neki dan me zove iz northern marine i nudi mi stenu....3E,3600usd, 3 miseca ugovor i 20 dana leava...ako koga zanima.jos se frajer uvridija kad sam mu se zahvalija i odbija,ja reko chevron ili nista:D

1.01 za ukrcaj

neki dan me zove iz northern marine i nudi mi stenu....3E,3600usd, 3 miseca ugovor i 20 dana leava...ako koga zanima.jos se frajer uvridija kad sam mu se zahvalija i odbija,ja reko chevron ili nista:D
Da, nema crnih, jadi su im sad. Oli tamo nije 4/2 za juniore.
Sjecam se da me clyde marine za njih snubio jos 16te.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

1.01 za ukrcaj

ÄŒekaj to mislis terca, ili sekonda (3RD Eng)???

1.01 za ukrcaj

Dobro da si napisa,ja sam se vec ponada da je chevron :)

Neznam koliko ste imali iskustva sa agencijama iz UK,ja sam u zadnjih godinu dana ima prilike biti u kontaktu sa dosta agencija. Sva srica da je bila samo znatizelja zbog placa na ostalim kompanijama jer da mi je ovisija ukrcaj o njima popizdija bi. O faststreamu,stellamaru,navis consultingu imam jako lose misljenje,sluzu se najobicnijim lazima da te privuku i onda su jos uz to dosta bezobrazni. Jedino pozitivno iskustvo imam sa MNR iz Liverpoola. Sa northern marineom sam samo kratko komunicira preko maila i bili su ok,sa clydem nisam bija u kontaktu.
Dosli smo do toga da su nase agencije puno profesionalnije od njihovih :udriglavom,barem po mom misljenju.

1.01 za ukrcaj

To je placa i ugovor na kotc (tankeri) i to bez 2e breveta, s njime je 4100. Bit ce steni muka jezeva mac ljude dok se obecana zemlja ne otvori...

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

1.01 za ukrcaj

možeš li podijeliti mail za kontakt, hvala!! :)

Back