LNG brodovi

Koliko se ja sicam od Grckih kompanija su ovdje objavljeni uvjeti sa Dynagas i Thenamaris, a mislim da nitko za sada nije objavio place i uvjete sa Cardiff Gas i Gas Log na kojima isto ima dosta nasih. Cini se da je jos uvijek Dynagas daleko najbolji po placama, a eto kako kolega gore pise i na Gas Log-a se zna oduljit ugovor, pa je stoga cini se bolje radit za Dynagas di je placa dosta veca...

Dyna definitivno juniori najj plaće, kad izdrzis godinu na dyni ti si spreman za zamjenit Trumpa ili lansirat raketu na mars

• Like
Reactions: Ico
Tk mi je uvik zadnja opcija ali volim znati sto se desava po ostalim firmama. U svakom slucaju sluze se jeftinim forama isto ko i oni iz navis consultinga,pa ispada da su nase agencije postenije od njih.

bili do jednog njihovog na sidru, pričali s našim momkom, kaze tk gura TMSA 4 i da im se ne piše najbolje za nas sekretare palube

Prifalilo crnih bit ce.. Tko je do sada radio sa NLNG za seniore, kako se tamo dolazilo? Oni su nekad imali vrh placu koliko znam.
Nmm iz Glasgowa, nesto im je brodova pod Stenom bilo. ValjdA je jos uvjek.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

pošto sam nacuo da ce kapetan biti pilot iz rijeke onda znas odgovor na pitanje unaprijed :udriglavom

Jedan od pilota je ex. Shell LNG zapovjednik sa qmax-a, tako da zasto bi bilo nemoguce, tj. cemu prica o plinskim bocama. Treba provjerit cinjenice prije nagađanja..

Jedan od pilota je ex. Shell LNG zapovjednik sa qmax-a, tako da zasto bi bilo nemoguce, tj. cemu prica o plinskim bocama. Treba provjerit cinjenice prije nagađanja..

Pajdo živi bili pa vidjeli!! Ali kada politika se miješa u struku to je zahebano, pouzdani izvori :hihi i ne mora značiti da će biti sve naši jer na FSRU Hoegh Independence u Litvi ima Brazilaca,Poljaka,Litvanaca,Hrvata...

Last edited:
Pajdo živi bili pa vidjeli!! Ali kada politika se miješa u struku to je zahebano, pouzdani izvori :hihi i ne mora značiti da će biti sve naši jer na FSRU Hoegh Independence u Litvi ima Brazilaca,Poljaka,Litvanaca,Hrvata...

Independence je druga prica, niti je Litva zastava broda niti operator vlasnik. Kod nas koliko znam ce brod biti registriran u HR, vlasnik je LNG Hrvatska (tako su trazili iz EU ako ce dati subvenciju) a i LNG Hrvatska je tvrdila vise puta da ce posla biti za 60 nasih ljudi na samom brodu. Normalno, ne valja da se politika mijesa u struku, nego htio sam rec, i uz politiku nece sigurno za zapovjednika doci covjek sa JPS-a ili Jadrolinije. Slucajno znam da je jedan od pilota u Ri ex. zapovjednik sa LNG-a.

Independence je druga prica, niti je Litva zastava broda niti operator vlasnik. Kod nas koliko znam ce brod biti registriran u HR, vlasnik je LNG Hrvatska (tako su trazili iz EU ako ce dati subvenciju) a i LNG Hrvatska je tvrdila vise puta da ce posla biti za 60 nasih ljudi na samom brodu. Normalno, ne valja da se politika mijesa u struku, nego htio sam rec, i uz politiku nece sigurno za zapovjednika doci covjek sa JPS-a ili Jadrolinije. Slucajno znam da je jedan od pilota u Ri ex. zapovjednik sa LNG-a.

Neka dobiju posao ljudi koji imaju iskustva, a naših ima dosta što se tiče LNG-a.

Rotacija ce biti 28 dana. Kao sto si i napisa,brod ide pod HR zastavu i vlasnik broda je LNG Hrvatska,Golar je tech. management i crewing. Cila posada ce biti iz hrvatske.

Jema san cuti da su na nakilat fleet koji je jos pod shellom ukinuli dobar dio bonusa koji ide nakon napacenog ugovora pa me zanima jeli to tocno i dali se tice samo shella ili se i nakilat ugleda na njih?

Pa jer vidi decko da nitko nije nis konkretno za Gaslog napisao, a mozda je dobio ponudu pa pita... da imam info bi ti napisao, nazalost nemam..

Pa jer vidi decko da nitko nije nis konkretno za Gaslog napisao, a mozda je dobio ponudu pa pita... da imam info bi ti napisao, nazalost nemam..
Poprilicno sam siguran da su sve info u temi o navedenoj firmi, samo treba prelistat malo..

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Back