antezd
X
A sta je FSRU svemirski brod pa treba ljuto iskustvo ?A od kud tankerskoj ljudi sa iskustvom na FSRU?
A sta je FSRU svemirski brod pa treba ljuto iskustvo ?A od kud tankerskoj ljudi sa iskustvom na FSRU?
elvis
FSRU je brod/ plutajuci terminal. Ima vlastiti pogon.
Mislim da ce Golar to voditi jer koje su reference "LNG Croatia" , Tankerskoj itd za raditi management na LNGu / FSRU-u ??? Di su im ljudi sa matrix-om??
​​
Ka da su doprinosi "velika stavka". Hoegh ih placa permanentno nasima...
Kako ce to ici sa porezom, ne znam. Ne virujem da ce Golar placat I porez posadi.
Btw mislim da je bilo bolje da su izabrali Hoegh-a jer bi bar dobili novi brod/FSRU...
A sta je FSRU svemirski brod pa treba ljuto iskustvo ?
Btw mislim da je bilo bolje da su izabrali Hoegh-a jer bi bar dobili novi brod/FSRU...
Koda prepisivas iz novina.U Omislju i Njivicama se lokalna zajednica dugo protivila i jos se protivi projektu plutajuceg terminala, jer ce vizualno nagrdjivati taj kraj koji dobrim dijelom zivi od turizma. Oni su htjeli kopneni terminal koji bi imao puno manji vizualni impakt,a omogucio bi im i puno lakse zaposljavanje lokalnih ljudi na ciji ce zivot taj terminal najvise utjecati.
To je prvenstveno jedna politicka prica za koju nitko trenutno ne zna da li ce biti isplativa i kakav ce tocno utjecaj imati na lokalno stanovnistvo.Jedini nacin da se lokalci koliko toliko zadovolje je da se njima prvima omoguci zaposljavanje i nekakvi drugi benefiti u obliku povecanih poreza koje ce LNG Croatia placati lokalnoj upravi....
Koda prepisivas iz novina.
Ajmo ovako:
- fsru ce nagrdjivat Omisalj? A znam, inace je Omisalj biser prirode i netaknute flore i faune, ukljucujuci Dinu i tankerski terminal
- kopneni terminal se gradi 2x duze od plutajuceg (u normalnim zemljama, u nas bi bilo x4) i kosta 2 do 3x skuplje. On sa cijevima, reliq plantom, tankovima nebi nagrdio prekrasnu Omisaljsku prirodu?
- crveni kmeri kmece (sdp -ids) jer nece brk omastit, a s kopnenim pogotovo bi omastili
- posla ce bit, pitanje za koga. Agenti, inspektori, dobavljaci djelova, hrane, cargo surveyori. .
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
[/QUOTE
Pa valjda bi lokalna zajednica trebala odlucivati sto zeli i sto je za njih povoljnije,ili cemo sve u ovoj zemlji odlucivati politickom odlukom i ukazom iz sredisnjice? Kopneni terminal bi definitivno donio vise radnih mjesta i moze se izvesti na podrucju koje je vec nagrdjeno industrijom i trajnije je rijesenje....medjutim "sit gladnom ne vjeruje". Da si vezan za taj kraj,drugacije bi razmisljao...
J... bi se a da ne udje!!!!Meni bi rahmetli babo zno rec: j... bi se a da ne udje
Tako mi se cini i gore situacija.
Tko bi financira milijarde za kopneni terminal?
Fsru se moze i odvezat, otkazat ugovor i slicno. Kopneni bi finuo ko Dina i 3 maj, na nasoj grbaci.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nisam bas siguran da ce biti ladovina sa 40 ili vise nasih na brodu .... ako mazac ima bolju vezu on ce kapu govoriti sto da radi... ako ga kapo ne slusa odmah zove tetkuSlazem se da ce se trazit ogromna veza za taj posao, ali taj posa je stvarno po meni TOP-TOP koji mozes dobit, prvo ce bit ladovina radit a drugo sta je vec napisano, jednostavno koda radis na kopnu sa lipom placom. E sad kad bi reka da necu probat, i da nisam vec pocea pilat jako dobru vezu za taj posa laga bi,
znaci reka sam moze terco moze sekondo i jednostavno do kraja karijere ne moram avancat, kako se kaze MENI DOSTA
Wilhelmsen Marinne Personnel, Croatia iz Splita, potrazuje za dva razlicita klijenta casnike s LNG (steam&DFDE) i FSRU (DFDE) iskustvom.
Vise informacija i azurirane aplikacije slati na:
sinisa.andelic@wilhelmsen.com
ivan.duplancic@wilhelmsen.com
aplikacije bez iskustva nece biti uzete u razmatranje, lp