LNG brodovi

MOLov brod u charteru kod Qatar gasa...voizt ces iz Qatra za Barcelonu...milina...u Barci se vezes skoro na Rambli..

mol ti je to 100%,mislim londoski mang. cim te salju u bijelu na kurs to je od japanaca req. za seagull neznam sto ce ti dat,jel ga nije bilo kprije. cuo sam od ekipe da nije tesko. a pilaju s tim i na brodu. ma vidjet ces sve, dobro si upao, nemas straha. jedino nisam znao da su oni jos na 4 mjeseca ugovora. sritno

SEAGULL
COMPUTER BASED TRAININGS - SEAGULL CBT

Na OVOJ stranici možete skinuti trainings programe za računala firme SEAGULL

Za download kliknete na СКАЧАТЬ.

Posjedujem ove training programe ali iz drugog izvora, tako da ne znam da li su svi linkovi "?živi".

Happy Download

thanks to Oring

Mislim da to nije CBT od Seagulla vec CES test. To i Teekay ima, svi to rjesavaju prije nego ih uzmu.

Potrazi na netu Seagull CES 4.1, skini, instaliraj i rijesi 5-6 puta modul za GAS tanker-operational level i bit ce ti puno lakse.

Ekipa puno hvala svima na savjetima i korisnim informacija a neznam sta drugo da vam kazem, evo skidan ovi segull po ure pa nikako ali ovo je nesto na ruskom pa valjda nece bit na ruskom kad ga skinem, evo vidim tu da je kolega Al Debeel bio na tom Dukhanu,pa ako znate mozete mi jos rec kakva je spiza i ima li interneta,guardije u portu i to je to

evo da se javim, taman sam se vrati iz amsterdama i albert me sad zvao za informaciju da me nemogu primit jer nisam prosa seagull falila mi 2 boda, sve su mi dali raspored za polaganje btm,kopiju ugovora,vizitke,sefarer training record, information booklet for LNG vessels,uzalud,:udriglavom:udriglavom
neznam jel jos pozicija otvorena pa ako koga zanima nek zove pita i salje aplikacije ako ima iskustva na tankerima kao 3/O
evo kontakt

Azalea Maritime BV - as agents only -
Louis Pasteurstraat 8
3261 LZ Oud-Beijerland
The Netherlands

recruitment@azalea-maritime.nl
+31 (186) 890 300
+31 (186) 890 301

i jos nesto usput sinoc u hotelu upoznao sam jednog momka iz Splita koji je na Chevronu a salju ga Amsterdam na lijecnicki, vec je dva broda 3/O i kaze su tamo ugovori juniorima 3 mj. i 15 dana a place su sljedece

C/O 6000 USD permanent
2/O 5100 USD permanent
3/O 4000 USD permanent i plus sve to dobivaju i trinaestu placu, a da sada im jos nesto novo nude 20% povisicu na placu ili da biraju drugu opciju 5 % da uplacivaju oni Chevronu za penziju i to im se sve posli vrati,sta kazete nije los taj CHEVRON,reka je da nase uzimaju direktno

A vidi zanimljivosti sta sam nasao na njihovoj stranici

GENG MOL LNG Japan (salary €5101 permanent)

LNG Fleet Europe

CENG MOL LNG Europe (salary €8461 permanent) joining July (no British nor Croatian nationality)
GENG MOL LNG Europe (salary €5101 permanent) joining when ready with Engineer license

evo i link News Archive

A vidi zanimljivosti sta sam nasao na njihovoj stranici

GENG MOL LNG Japan (salary €5101 permanent)

LNG Fleet Europe

CENG MOL LNG Europe (salary €8461 permanent) joining July (no British nor Croatian nationality)
GENG MOL LNG Europe (salary €5101 permanent) joining when ready with Engineer license

evo i link News Archive

LNG Aquarius će preuzeti Indonežani. MOL ima takav ugovor sa njima da nema Engleza i Hrvata na brodu. Ponuda se najvjerojatnije odnosi na dotični brod.

Za prvoga je oko 6900, ovisi od tecaja dolara ali sve je to goli k... kad vidin ove gori place na MOLu, samo mi zivci skoce kad procitan da je Chevron dobar. Mozda ime mocno zvuci...

6912$, i to sa kapetanskim i 8 godina senioritiya :hihi

Vrhunski zvuci ime. Jos mi niko nije pondio ovih 20% na placu, a tih 5% ionako nisam uzeo, hvala ali da me neko drzi za jaja, nije mi potrebno

maritime connector...

maritime connector...

Na maritime connectoru NGSCO trazi cifa kuverte , struju, 2nd eng , Gasistu i 4th eng, za LNG ,, pa vidite, koga zanima neka in posalje upit.

Marine Jobs, Maritime Jobs & Seafarer Jobs | Maritime-Connector.com

Koliko znan imaju samo steam brodove :kafa

Bok svima ,
koliko ja znam o gore navedenoj kompaniji traze samo ljude s bogatim LNG iskustvom na stem brodovima
8 lng stem broda su iz bivseg golarovog i bp-a polla
a minimum je 3-5 godina radnog iskustva u ranku...(sea time)

Pozz !!! i sretno svima u trazenju novog posla ...

Bok svima ,
koliko ja znam o gore navedenoj kompaniji traze samo ljude s bogatim LNG iskustvom na stem brodovima
8 lng stem broda su iz bivseg golarovog i bp-a polla
a minimum je 3-5 godina radnog iskustva u ranku...(sea time)

Pozz !!! i sretno svima u trazenju novog posla ...

Neznan nikoga od nasih tamo , ali valjda ce se nekome posrecit :) uglavnom uvik se govorilo da je kinta dobra i kratki ugovori

Back