Linkovi za cruisere i zaposljavanje na cruiserima

Moje pitanje vezano za KRUZERE. Po koliko ljudi je u kabinama, tj. od kada počen?? dobivat svoju kabinu (trebao bi ići kao Apprentice Deck Officer)?

Ako nemas di čovik, uvali se kod neke kuvarice. Imam osječaj da ti nista neče faliti. sretno:)))))))))))))))))))))))))))))

oficiri imaju zasebne kabine a i kadeti najcesce osim ako ih je vise no obicno onda najmladji najebe i dijeli kabinu najcesce sa drugim kadetom ili asistentom tako je bar na carnivalu a vjerujem i na drugim vecim kompanijama, na kraju se sve svede na dijeljenje kabine jer ce ti se kad tad kakva ruskinja useliti, sretno

Ovisi od kompanije do kompanije ali di son jo bi uvik su oficiri palube i makine imali single cabins.
Ali ako budes djelia kabinu sa nekim onda ce taj bit iz tvog departmenta tako da vjerovatno nece bit neki crni ali ipak ponesi Vazelin jer ko zna

Linkovi za cruisere i zaposljavanje na cruiserima

Radim na Putnickim brodovima vec 5 godina i dosao sam tamo sa offshora te cu se prebaciti nazad na offshore.Citajuci vase komentare o cruiserima nemogu reci da se slazem jer sigurno nije lako na putnickim i takodjer nemogu podcijenjivati offshore ni 12 sati rada u komadu.Oba dvije vrste posla imaju svoje prednosti i mane ali u svakom slucaju ako nisi iskusan navigator i ako nemas debele zivce bolje se kloniti putnickih brodova.Samo da odradis jednu smjenu na mostu ujutro kada bi pocela zvonjava telefona i alarma koje sigurno nemas na suplajerima ne u toj mjeri bilo bi ti dosta tako da ova ekipa koja zeli na kruzere bolje razmisli 2 puta i ne trazi kruha pored pogace!
Pozdrav

ma nije to bas takva muka ako bi ostalo na zvonjavi telefona i fire alarma onda je to banja, i tako smo dva oficira u gvardiji pa neka jedan resetira alarme i odgovara ne telefon, ja osobno nebi nazad na cargo ni za vecu placu, jer tutu obucem 5-6 puta na ugovor a rijetko je i zaprljam kad se sjetim carga i kemije odma me glava zaboli

Po koliko je oficira u gvardiju, tko dr?ži koju gvardiju?
Kakav je raspored na vezu?
Kakva su zadu?ženja oficira (3,2,1 i staff cap.)?

brod je uvijek brod,svaki tip je specifičan na svoj način.a najspecifičnije na putničkima je to šta je 80 posto posade hotela teško najteže pokvareno smeće i šta se s njima mora natezat umjesto da slušaju i ne jebu.

od crew pursera pa sve do nekih tamo konobarčića šta frkću i dižu nos na vježbi.

odvratno,pfuj.

telefoniranje u gvardiji je još i najmanja stvar...

ima li netko neki mail, web ili broj od agencije west wind

ajde provaj ukucat na google west wind i dobit ces sljedece :

WEST WIND LTD. Opći podaci; Djelatnosti. Adresa: SPLIT, Ma?žuranićevo ??etali??te 1 /I. Telefon: 021/485652 . Fax: 021/485653. Mobitel: 099/2554446 ...
www.totalsplit.com/?page=tvrtke&idtvrtke=49477&idposl=0 - 16k - Spremljeno u privremenu memoriju - Slične stranice

u djelatnost pise pomorska agencija, zovi mozda je to bas sto ti trazis

po meni je sramota ??to u dalmaciji nema nijedna agencija za zapo??ljavanje na cruiserima. jedino koliko znam ssm ukrcava na princess, ali samo oficire

i onda se u zagrebu svatko prijavljuje, dođu pusti bosanci srbi i ostali, a dalmatinaca dosta manje, jer je naravno ovim drugima zagreb bli?že nego nama

oficiri imaju zasebne kabine a i kadeti najcesce osim ako ih je vise no obicno onda najmladji najebe i dijeli kabinu najcesce sa drugim kadetom ili asistentom tako je bar na carnivalu a vjerujem i na drugim vecim kompanijama, na kraju se sve svede na dijeljenje kabine jer ce ti se kad tad kakva ruskinja useliti, sretno

-----------------------------------------------------------------------

ha ha ili rumunjka ,ali decki to je taboo tema,samo pametno

Back