Linkovi za cruisere i zaposljavanje na cruiserima

Job Number: 2502
Employers Job Reference:
Company: Viking Recruitment Limited

Position: Officer of the Watch
Job Category: Deck
Description: Holland America Line is seeking suitably qualified and experienced officers with previous large vessel experience to fill the onboard role of 4th Officer. This vacancy is ongoing.
Minimum Qualifications and Experience: OOW Cerification
Ship Type: Cruise Ship
Start Date: Available on request
Salary: Salary Available on Request
Temporary Job? No
Trip Length: 4 month s
Leave Ratio: 4on, 2off

nije mi sasvi jasna pomama za cruise brodovima, recimo na connectoru je plaća C/E na cruisu u oglasu oko 6000 usd permanent 1:1, ajmo reć 4000 eura + bonus ako nije bilo zastoja u godini dana. u isto vrime na tankerima average je za kapa 5000+eura, mo?žda par dana du?že na brodu. nema 3000 putnika, nema pustih manovri ni coast guard-a svako malo, nema 100 babilonaca u makinji, mo?žda 7-8 maksimum. ??ta onda ljude vuče na cruise? mislim da je debilno potro??it plaću na brodu umisto doma. molim Va??e cijenjeno mi??ljenje

radi kvalitete zivota mislim,u tome je ipak velika razlika...al ja sam rekao jednom i malo me odma Dalmoš 'napao' he he da je danas puno PAMETNIJE ici na cargo zbog novaca,ugovora..svega drugog....plinas i crude oil...danas daleko najpametniji izbor...

bio sam na tankerima i ostalo, nikada na cruise ali sam probao jahte sto je slicno i dajem prednost cruise cisto iz psiho-zdravstvenih razloga..... tankeri su robija samo takva, odgovornost, vetting inspections, internal audits, USCG, gledaju te kao kriminalca, rijetko along side, administracija, BBS itd. a sto se trositi novce tice.....to ovisi od osobe do osobe.

nije mi sasvi jasna pomama za cruise brodovima, recimo na connectoru je plaća C/E na cruisu u oglasu oko 6000 usd permanent 1:1, ajmo reć 4000 eura + bonus ako nije bilo zastoja u godini dana. u isto vrime na tankerima average je za kapa 5000+eura, možda par dana duže na brodu. nema 3000 putnika, nema pustih manovri ni coast guard-a svako malo, nema 100 babilonaca u makinji, možda 7-8 maksimum. šta onda ljude vuče na cruise? mislim da je debilno potrošit plaću na brodu umisto doma. molim Vaše cijenjeno mišljenje

Dragi info to sta ti pises su buloze. Ja govorin mladim ljudima ako zele na cruisere da je to dobar izbor pogotovo radi psihe i druzenja. Drugo kao sta vidis i Tom koji je iskusni pomorac tako govori. A sta se tice placa to su pizdarije sta si napisa. Kod mene kapo ima oko 15000 do 16000$ dolara misecno plus bonus na kraju godine od par iljadica. Nista ne radi nego sidi na kompjuteru i kad ima bilo kakav problem rijesimo ga mi iz makine jer nas ima puno a s njim se mozemo samo dogovorit. Kapo je cili ugovor u biloj uniformi i ima penzijuod firme te jos uz to mukte mu je otvoren racun za vecere po restoranima ako mu dode zena i slicno. Stoga molim te da ovo nesvatis osobno ali si pitao i ja ti odgovaran i mislim da smo ja,Tom i slicni pomorci koji vec godinama navigaju dosta kompetentni da na to odgovorimo di je bolje nego ti koji radis u kancelariji. ( bez uvride) ja znan da ti krcas po cargo brodovima ali nemoj zbog toga pisati postove kakve si pisao gori jer svak ima pravo birati. I by-the way iman prijatelja koji je Kapo na VELI vec godinama i ima placu na kraju godine istu ka i kapo na NCL-a i ( u par ticuca razlike) on je non-stop u kombinezonu i kaze mi da zna prominiti i po 4 kombinezona u jednom danu. Stoga on i moj kapo su totalna razlika a bankovni racuni isti. Oprosti ti meni ali nama svima je u interesu sta vise zaradit a sta manje radit. i JAKO ME INTERESIRA STA TEBI SMETAJU TI TVOJI NAVODNI " BABILONCI "U MAKINI? Eto ti moje misnjenje koje si trazia :cool:

neznan..ja mislin da je mladon coviku tesko sacuvat solde na cruzeru...ja san zbilja covik jake volje ( virujte mi,svatko tko je ikad trenira nesto tesko u mladosti ima i jaku volju...) i reka san da necu nikad privarit curu na brodu..bia san i priko pola godine u takvin lukama da boli glava ...i nisan....reka san da cu pokusat ustedit sto vise soldi...i jesan..( a svatko ko me zna osobno zna san nisan škrtavac i da cu uvik prvi zavrtit rundu...mozda neću zadnji izac al cu prvi uc sigurno na bar..)..tako da...al opet nekako mislin da je na cruzeru sve to teže...možda se varan...nebi volia san nešto pizdit odi jer neznan..nisan proba pa neznan...to je isto ka da ja kažen da je Fiat smeće a BMW super zato što vozin BMW...neznan,ja san zadovoljan sa bembom al ne vozin Fiat-a pa se neću ni mišat...

...al opet...meni je san otić na cruzere pa kud puklo da puklo....ako mi se ne svidi nema straja,uvik ima milijun cargo brodova koji traže oficire...jebate,ja san ostavia svoj CV nakon Poručničkog a nisan bia 3 godine naviga između toga i zvalo me 10 kompanija u 2 tjedna....eto....tako da nema straja..posebno sad kad san šporka madrikulu i piše mi 3rd officer..eli....

...za psihicki podnit život i kvaliteta života mislin da je cruzer kao takav u veellliiiikkkoooojjjj prednosti...

nije samo tebi ?želja poči na kruzera. Ja bih isto tako volio i slao sam prije nego ??to sam ovdje s tobom "zaglavio" aplikacije i sve to, ali eto mene jo?? nitko nije zvao. Očito da bi po??ao odraditi kadeturu na kruzeru mora?? imati zavr??rnu vi??u, pa če to morati pričekati jo?? koju godinicu :D

Moj zombi,
procitao sam tvoj post (sto i nije bilo lako) i nisam skonto sto je pisac zelio kazati, putnicki nevaljaju ali bi ipak isao tamo.....nebuloze.
Terco si, znaci mlad a upravo je njima ovaj forum namijenjen; da skupljaju tudja iskustva, da uce na tudjim greskama i da odluce kakvu ce karijeru odabrat.
I ne zaboravi da je Fiat vlasnik Alfe i Ferrari-ja stoga nespominji nicije ime uzalud

ocito da nisi skonta ka i ti pises nebuloze prijo...

ovo za Fiat neci ni komentirat jer ocito nisi skuzia sto san tia rec...

nije samo tebi ?želja poči na kruzera. Ja bih isto tako volio i slao sam prije nego ??to sam ovdje s tobom "zaglavio" aplikacije i sve to, ali eto mene jo?? nitko nije zvao. Očito da bi po??ao odraditi kadeturu na kruzeru mora?? imati zavr??rnu vi??u, pa če to morati pričekati jo?? koju godinicu :D

pa reka san ti vec nikidan u kani?želi...te??ko da će te uzet bez Poručničkog...bar je tako bilo u mom slučaju...aj,aj..radi ne??to po kuverti a ne se meni uvaljuje?? odi u pilotskoj svako malo:mad:

Decki uzivajte i bez svade. A ujedno onaj ko zeli na cruisera ce tamo i doci , onaj ko zeli na offshore tamo ce i doci onaj na jahte isto i tako svak sta zeli. Jer svak ako nesto zeli to ce postici. Virujte mi samo triba vrimena i nema nista ODMA. Stoga svi cete pomalo ako ste uponi doci di zelite i netriba se bojati. :cool:

ma ne svadjam se Dalmoš,što si odma skoćija na noge,vidi se da si Dalmatinac,ah,vi temperamentni Dalmatinci hehehehehe...

meni je glupo samo da me komentira ako nije skuzia uopce sto san tija reć,razumiš?

carneval

carneval

Bio sam na bulku kao asistent 6 mjeseci...sad čim rije??im vi??u pomorsku planiram na carnevala,čuo sam da primaju i asistente!!!ako tko ima kakvih iskustava nek se javi.

Bio sam na bulku kao asistent 6 mjeseci...sad čim rije??im vi??u pomorsku planiram na carnevala,čuo sam da primaju i asistente!!!ako tko ima kakvih iskustava nek se javi.

Pogledaj malo po forumu ispod threada za putnicke brode i vidices puno informacija o svemu pa tako i o carnivalu :cool:

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Bio sam na royalu dva ugovora , mehaničar u makini..tlaka i rad i opet rad, niko nije produ?živao ugovor..brodovi novi, sve funkcionira besprijekorno asli se i radi.
Nakon toga Silverseas, e tu se mo?že glumit i lagano lova zaradit..od posade do ofićala..klasa 6 zvijezdica, nisam nijednog gosta vidio u trapericama,za razliku od carnivala ono rekao bi narodska kompanija..
silverseas ovdje najvi??e kotira, po smje??taju, redu , čistoći, naravno u svakoj priči ima izuzetaka..a porti mo?? samo mislit

Evo, malo mi je dosadno pa čitam sve po redu i čitajuči ovo pitam se koliko to onda čovik moze rasparati para na cruiserima, ustvari shvačam da ovisi o samom čoviku ali opet nemam ideju koliko je to, moze li se sprasiti vise nego kad ti se balk veze jedno 10 dana u porat nakon misec dana navigacije, kad čovik ne vidi nista osim da se malo opusti i zaboravi sve pa i to da bi bilo dobro poslati nesto doma. MIslim da s vremenom i ta zajebancija na cruiserima dopizdi, jer ti je dostupna svakodnevno pa se čovik lako stufa a "priče" govore da i ne treba dalje od prostora gdje posada funkcionira( valjda tu spadaju i plesačice:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Evo, malo mi je dosadno pa čitam sve po redu i čitajuči ovo pitam se koliko to onda čovik moze rasparati para na cruiserima, ustvari shvačam da ovisi o samom čoviku ali opet nemam ideju koliko je to, moze li se sprasiti vise nego kad ti se balk veze jedno 10 dana u porat nakon misec dana navigacije, kad čovik ne vidi nista osim da se malo opusti i zaboravi sve pa i to da bi bilo dobro poslati nesto doma. MIslim da s vremenom i ta zajebancija na cruiserima dopizdi, jer ti je dostupna svakodnevno pa se čovik lako stufa a "priče" govore da i ne treba dalje od prostora gdje posada funkcionira( valjda tu spadaju i plesačice:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

ma mozes ubit para koliko god imas samo naravno nisi tamo zbog toga, prvi ugovor je raspasoj a nakon toga se smiris opametis pa onda laganini, nije brod jedino mjesto gdje odu pare i u portima je potrosnja, u mexicu u restoranima (ribice rakovi i slicno) u americi steak house, argentinski restorani, pa onda malo zabave ronjenje wind surfing, i sve te morske aktivnosti, a i shopping u americi je trenutno dobar jer kad preracunas cijene iz dolara u eure sve je 30-40 posto jeftinije, tako svaki ugovor padne jedan do dva laptopa, telefoni, foto i video kamere i ostale gluposti. ma ode para u trenu, kako se stufas na jednu stranu nadjes na drugoj nesto novo, treba zaista biti karakter ili lud pa ne potrositi, ili se zbit kod kuce u kredite

Back