nije mi sasvi jasna pomama za cruise brodovima, recimo na connectoru je plaća C/E na cruisu u oglasu oko 6000 usd permanent 1:1, ajmo reć 4000 eura + bonus ako nije bilo zastoja u godini dana. u isto vrime na tankerima average je za kapa 5000+eura, možda par dana duže na brodu. nema 3000 putnika, nema pustih manovri ni coast guard-a svako malo, nema 100 babilonaca u makinji, možda 7-8 maksimum. šta onda ljude vuče na cruise? mislim da je debilno potrošit plaću na brodu umisto doma. molim Vaše cijenjeno mišljenje
nije samo tebi ?želja poči na kruzera. Ja bih isto tako volio i slao sam prije nego ??to sam ovdje s tobom "zaglavio" aplikacije i sve to, ali eto mene jo?? nitko nije zvao. Očito da bi po??ao odraditi kadeturu na kruzeru mora?? imati zavr??rnu vi??u, pa če to morati pričekati jo?? koju godinicu![]()
Bio sam na bulku kao asistent 6 mjeseci...sad čim rije??im vi??u pomorsku planiram na carnevala,čuo sam da primaju i asistente!!!ako tko ima kakvih iskustava nek se javi.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Bio sam na bulku kao asistent 6 mjeseci...sad čim rije??im vi??u pomorsku planiram na carnevala,čuo sam da primaju i asistente!!!ako tko ima kakvih iskustava nek se javi.
Evo, malo mi je dosadno pa čitam sve po redu i čitajuči ovo pitam se koliko to onda čovik moze rasparati para na cruiserima, ustvari shvačam da ovisi o samom čoviku ali opet nemam ideju koliko je to, moze li se sprasiti vise nego kad ti se balk veze jedno 10 dana u porat nakon misec dana navigacije, kad čovik ne vidi nista osim da se malo opusti i zaboravi sve pa i to da bi bilo dobro poslati nesto doma. MIslim da s vremenom i ta zajebancija na cruiserima dopizdi, jer ti je dostupna svakodnevno pa se čovik lako stufa a "priče" govore da i ne treba dalje od prostora gdje posada funkcionira( valjda tu spadaju i plesačice))))))))))))))))))))))))))))))))))