a
Pozdrav Wolf!! Znaci placa na stocarima za struju je 6250 dolara, 25 posto vise nego na bananjerima i bulkovima? Je li ljudi traze na stocara zbog ovih 25 posto jer realno to nije mala razlika bez obzira na "govna"

?! Kakva je situacija za asistenta el., krcaju li? Hvala!!
Da. Ovih 25% ti je mislim odredio ITF, ali nisam siguran, cuo sam nesto o tome da sad ne nagađam. Istina, plaća je veća zato sto je i zahtijevnije i malo teže nego na bulku i bananjeri, ali nije nista strasno za ubit se od posla i da si satran, meni posao nije bio nikakav problem, problem ti moze biti ako nesto treba narucit i zamjenuti, a imas C/O koji je stara Å¡kola i nece da naruci a onda moras moljakat kapetana, ako je on dobar dobit ces sta ti treba, a ako je isto zadrt onda se jebi kako znas i umijes. Gvardije su ti kad vozite stoku u vecine kapetana 6-6, ako je dobar barba onda ti je 4-6, ja sam imao sreću pa sam imao dobra barbu pa je bilo 4-6, tako da mi ta 2 sata vise nisu smetala. Å to se tiče posade, filipi niža posada i stvarno su odlični, ja sta sam god zamolio noÅ¡troma, uradio mi je i viÅ¡e nego Å¡to sam pitao, uvijek je bilo; terco, ovo je urađeno vidi valja li, ja provjerim i svaki put bi bilo urađeno odlično, na kraju ih počastim baksom pive i oni zahvalni i sretni, dok bi te nas noÅ¡tromo spremio u p.... m......., zato bi se volio ponovo vratit na stočara, a i plaća tercu je 900 dolara visa nego na bulku i bananjeri, jer na 3778 USD ide i 100 USD bonusa, pa sračunaj 900x4, mislim da 3600 USD nije mala razlika u plaći. Korkyra je odlična firma, plaća ti je redovna i sigurna i do 7 u mjesecu ti je na računu, firma plaća mirovinsko i socijalno i nema vise ti uplatis i čekas sljedeci ukrcaj da ti isplate, sad ti uplatis, posaljes uplatnice i oni ti odmah isplate, ovo ti je 100% provjereno jer je meni tako bilo. Jedini problem kod njih ti je Å¡to imaju malo brodova, pa se mora čekati, a Wellard (vlasnik brodova) ima namjeru uzimati jos kojeg stočara pa bi u budućnosti trebalo biti joÅ¡ posla, ali o tom po tom. Eto nadam se da sam ti malo pomogao sa info, za sve ostale informacije zovni u ured kapetana Dejana Boticu, korektan je i kaže ti stvarno stanje bez zavlačenja.