Kadetura!1000 pitanja, 1000 odgovora

ma ja neznam sto je ovo ovo je isto problem pomorstva,da kadeti i asistenti imaju problem sa ukrcajem,pa ja se sican da sam preda zahtjev u ponediljak a u petak sam vec triba otic ca,dobro sto je ja san posla na miljun agencija aplikaciju,ali nije bilo tesko,trebalo bi se stvarno malo trgnut i pomoc ili nesto napravit za nove pomorce,pa za pocetak bi svak moga stavit neki broj telefona

ja iden za 2 dana na kadeturu na koju san se teškon mukon uvalija i čeka san 5 miseci a di san god doša svugdi san dobija slične odgovore da će bit samo se ne zna kad.Čuja san da primaju u jadroplova kadete pa pokušajt ili pitajte je da su male plaće ali nemojte puno birat i gledat ajte bilo di jer ćete samo vako kući stat u nadi da ćete nešto nać ka i ja šta san doma 5 miseci.Sritno

Pomogao si hvala puno,ja samo skupljam info i jos malo u napad!!

imam pitanje za sve koji imate iskustva s ukrcajima/agencijama/kompanijama...kako reagiraju strane kompanije kad ih ja kao jadni kado bez iskustva probam direktno kontaktirati!!!ima li kruha od toga, da saljem mailove i zovem ili uzalud trud...

...znam, znam, ako ne zovem necu ni znat, ali tu smo da diskutiramo, ne?? |o|

Pomogao si hvala puno,ja samo skupljam info i jos malo u napad!!

imam pitanje za sve koji imate iskustva s ukrcajima/agencijama/kompanijama...kako reagiraju strane kompanije kad ih ja kao jadni kado bez iskustva probam direktno kontaktirati!!!ima li kruha od toga, da saljem mailove i zovem ili uzalud trud...

...znam, znam, ako ne zovem necu ni znat, ali tu smo da diskutiramo, ne?? |o|

Mozes ti zvat direktno,nikad se nezna,ali ne kompanije koje imaju posrednika tj agenciju u Hr jer ce ti reci da se obratis njima.
Najbolji nacin je ako imas nekoga na nekoj kompaniji da te preporuci.Ono sto se kod nas zove "priko veze" to je u tzv uredenim demokratskim
zemljama "prepotuka".Ista pasta,samo lipse zvuci.Naravno ni to nece pomoc ako su cvrsto zauzeli stav o trenutnom neprimanju vjezbenika.
Uglavnom,tuci na sve strane i sritno.

Provaj kod Vodopivca(Iva Shipping Agency).Meni je prika tamo isa i ukrca se bez problema.Oni imaju VLCC,LNG i nesto kontejnerasa.Ako te za pocetak posalju na kont. po meni nemoj odbit jer ako se pokazes vridan i normalan posli su ti velike sanse da upadnes na LNG.
Sritno.

Dgs

Dgs

Pozdrav!
Mozes probat DGS,kontejneri,agencija je na srdočima,makar sumnjam da će i oni uzimati kad su nas koji smo već bili na brodu vratili radi krize.

ej probaj vship..ja sam dobio neku ponudu da idem 9.5. na kruzer amadea i sad čekam odgovor od kompanije ak su me primili,ugl kontaktiraj kapetana papića..

ja iam 2 ugovora več na kargu pa mi rekao kap.papić da je vrlo velika mogućnost da uletim..

e sad, jel netko plovio s vshipom i kakvi su?

pozdrav

Provaj kod Vodopivca(Iva Shipping Agency).Meni je prika tamo isa i ukrca se bez problema.Oni imaju VLCC,LNG i nesto kontejnerasa.Ako te za pocetak posalju na kont. po meni nemoj odbit jer ako se pokazes vridan i normalan posli su ti velike sanse da upadnes na LNG.
Sritno.

Ne primaju ti oni kadete vise do daljnjeg - znam jer su mi rekli posto sam pitao ...

Sritno.

da pitam ta Iva shipping A. di se nalazi???rika ili ???
sad polazen tanker safety za par dan pa me zanima da naz za priko leta san slobodan 3,5 miseca pa ak bi me na kadeturu primili.
pa bin molil adresu il br ak imas
fala :))

agencuja ti je u splitu blizu slobodne dalmavije,samo neznan ni br ni adresu,ali zovi informacije oni ce ti reci

da pitam ta Iva shipping A. di se nalazi???rika ili ???
sad polazen tanker safety za par dan pa me zanima da naz za priko leta san slobodan 3,5 miseca pa ak bi me na kadeturu primili.
pa bin molil adresu il br ak imas
fala :))

iva ti je u splitu u marasovicevoj ulici. web adresa:udriglavom:udriglavom ti je iva-shipping.hr
tu ces naci sve info i on line application.jako fer i korektni

Vidim da me nitko ne sljivi :D pa da ponovim - Iva Shipping vam ne prima vise kadete - ja sam zvao pred koji dan. Nista vise do daljnjeg nazalost ...

ovi iz atlantske mi platili ishodjenje vize....buduci da evo ne zovu proba bi poslat aplikaciju na jos par mista....zanima me jeli ja trebam njima vracat te kune za vizu ako me kojim slucajem prime negdi drugo????
jegger molim te ako nije problem da mi javis kad budu zvali toga tvog priku

ovi iz atlantske mi platili ishodjenje vize....buduci da evo ne zovu proba bi poslat aplikaciju na jos par mista....zanima me jeli ja trebam njima vracat te kune za vizu ako me kojim slucajem prime negdi drugo????
jegger molim te ako nije problem da mi javis kad budu zvali toga tvog priku

nazovi Daria Glumicica i pitaj ga sta je jer ako su to napravili znaci da te planiraju,098344503 a dobra ti je firma za kadeturu-asistenturu

hocu odma sutra.....ma znam da je dobra nisam cuo nista lose al sta cu kad ne mogu cekat.....a nazvat cu sutra pa cu vidit.....hvala u svakom slucaju

atlanska je zakon za kadeturu, barem je meni bilo super. 4 sata na palubi 4 na mostu zakon. Jo?? ako si iz dubrovnika pa nekoga zna?? jo?? bolje :D

evo maloprije sam zvao, gospodin Glumicic je jako ugodna osoba pa kaze "eto jos uvjek se nezna al vrlo brzo ces znat" pa cemo vidit....inace nisam iz du nego iz ploca al dobro....

....................vecina kompanija je zamrzla ukrcaj kadeta kao jednu od mjera stednje.Kao sto kaze ekipa provaj svugdje,ako imas ikakvu vezu pokusaj na tankersku jer je bolje poceti na tankerima ako mozes.......provaj direktno na CST Hamburg.Dugo su nasi bili tamo ali ih je Globtik sve pokupio nazad i ostalo je samo par momaka koji kazu da im je dobro.Nadji adresu na internetu a cura koja vodi creving je N.Grindaki.Koliko znam rado bi vidjeli vise hrvata na firmi pa slozi neki lijepi mail.........

Mogu ti potvrdit da je Nikoleta stvarno super i da voli Hrvate i da lobira za njih. Nedavno je na brod oti??ao jedan momak kao drugi kadet na brod (prije misec dana) tako da ti se isplati sastavit neki lipi mail i vidit primaju li jo?? kadeta. Inače, firma je skroz korektna.

Back