Jadroplov

moze mi netko rec kako je ass. stroja na Jadroplovu..radno vrime placa itd....hvala unaprid ;)

Kadet nema radno vrijeme pa mo?že?? da se budi?? i u podne ako hoće??.
Plaća ti je 1500$.
Dobro mu je jer čim dođe postane ??ef kuhinje :uzdravlje

Placa asu je 900$ sa srednjom, 10XX sa višom. Radno vrime ti je dvokratno 8-12 i 13-17 + bilo kad kad zatribaš van tog vrimena + manovre (ovisi sta ti prvi kaze, dobro je bit prisutan). Nedilja se obično radi do podne, onda obiduješ popiješ pivo i ideš leć. :uzdravlje
Moš očkivat da češ radit i naučit nešto. Bitno je imat volje i uložit truda

Last edited:
Placa asu je 900$ sa srednjom, 10XX sa vi??om. Radno vrime ti je dvokratno 8-12 i 13-17 + bilo kad kad zatriba?? van tog vrimena + manovre (ovisi sta ti prvi kaze, dobro je bit prisutan). Nedilja se obično radi do podne, onda obiduje?? popije?? pivo i ide?? leć. :uzdravlje
Mo?? očkivat da če?? radit i naučit ne??to. Bitno je imat volje i ulo?žit truda

I suboton se radi ?
Ma hebe?? to :kafa

Subota je dan za janjet'nu , nedija za le?žat :kafa

Nije ista placa za kadete sa srednjom i visom, doprinose pokriva firma, koliko znan grade (splitski škver) jos jedan klasicni bulk carrier handymax klase.
Radi se subota cila, nedilja do podne. O internetu možeš samo sanjat, o jdpl govorimo...

eto mene su neki dan zvali da sad ovaj tjedan donesen slike za vizu, broj deviznog... ukrcaj uskoro, valjda ću vi??e znat kad oden tamo. asistent, papire sam im tamo preda pro??le godine početkom 10. miseca

Ma kakvi internet! od svih brodova jedino mosor ima pristup internetu i to iz barbine kabine i jedino on to mo?že koristit:mad:. Placa asistentima i kadetima bez vi??e ??kole je 880$ a sa vi??on cca 1200$. Radi se svaki dan skoro cili dan osin nediljon kad je popodne slobodno a i to zavisi o opsegu posla! U portu pogotovo kad rade brodske dizalice radno vrime skoro pa ne postoji nego se radi dok se ne zavrsi pogotovo ako koja dizalica ili grajfer zeza:udriglavom. Eto toliko u kratkin crtama i nadan se da san pomoga!

I još jedan informacija ako ideš na Trogira na njemu imaš pasa i morat češ potpisat klauzulu u ugovoru da ako ideš ča s broda zbog pasa da sam plačaš put sebi i svojoj smjeni.Pas ti je osta na brodu iz vrimena uljanika kad se brod zva Arena.Uljanik je tada na svoje bulkove dovozia pse iz njima poznatih razloga.Brod prodan jadroplovu i osta pas sa brodon.Tako ako se bojiš pasa ili ti to može predstavljat problem ovo ti je vridna informacija jer iskustva znaju bit i dobra a i jako loša.

Last edited:
onda nema problema :D ovo mi je prva zapravo ponuda, jedino su me prije ovoga zvali na razgovor za shella, ali nisam otiša jer traže da ih se prvo poljubi u guzicu prije nego šta se udostoje porazgovarat sa tobom, a ne funkioniram tako, iako su se u globtika naljutili, ali zaboli me

Ma kakvi internet! od svih brodova jedino mosor ima pristup internetu i to iz barbine kabine i jedino on to mo?že koristit:mad:. Placa asistentima i kadetima bez vi??e ??kole je 880$ a sa vi??on cca 1200$. Radi se svaki dan skoro cili dan osin nediljon kad je popodne slobodno a i to zavisi o opsegu posla! U portu pogotovo kad rade brodske dizalice radno vrime skoro pa ne postoji nego se radi dok se ne zavrsi pogotovo ako koja dizalica ili grajfer zeza:udriglavom. Eto toliko u kratkin crtama i nadan se da san pomoga!

Evo citam ovaj posti mogu samo recei da vidim sebe kad sam 2000 godine radio za Splithoff jer isto je tako bilo. Ali ima jedna stvar s kojom mislim da ce se dosta pomoraca sloziti a to je da na brodu kad radis vrime ide najbrze i tako je ustvari najbolje. ALi ponavljam to je moje misljenje ejr ima njih dosta koji kazu da ne zele nista radit nego sta lakse dignut pare i otici doma. J aosobno sam misljenja kad se radi da vrime ide brze i tako mi je bolje.

P.S

RUku na srce i internet je puno pomogao onima koji ga imaju na brodu da ubiju vrime ali evo bia sam prije par dana na brodu jednom kao putnik dok nisu uvjeti bili dobri za ukrcaj na helihopter i nas 31 smo svi ludili. Tako da niej bas rad ni los koliko zvuci lose ta ric :D
Aj pozdrav

I jo?? jedan informacija ako ide?? na Trogira na njemu ima?? pasa i morat če?? potpisat klauzulu u ugovoru da ako ide?? ča s broda zbog pasa da sam plača?? put sebi i svojoj smjeni.Pas ti je osta na brodu iz vrimena uljanika kad se brod zva Arena.Uljanik je tada na svoje bulkove dovozia pse iz njima poznatih razloga.Brod prodan jadroplovu i osta pas sa brodon.Tako ako se boji?? pasa ili ti to mo?že predstavljat problem ovo ti je vridna informacija jer iskustva znaju bit i dobra a i jako lo??a.
Dobra je OZY! To se prije nije potpisivalo ali svak bi nekoga ugriza da ga tlači!

Back