Keyser S??ze
New member
ja 26.10.2011 nadam se (pomozi boze)
moze mi netko rec kako je ass. stroja na Jadroplovu..radno vrime placa itd....hvala unaprid![]()
Placa asu je 900$ sa srednjom, 10XX sa vi??om. Radno vrime ti je dvokratno 8-12 i 13-17 + bilo kad kad zatriba?? van tog vrimena + manovre (ovisi sta ti prvi kaze, dobro je bit prisutan). Nedilja se obično radi do podne, onda obiduje?? popije?? pivo i ide?? leć.
Mo?? očkivat da če?? radit i naučit ne??to. Bitno je imat volje i ulo?žit truda

zadravstveno i mirovinsko ne pokrivaju ?
moze mi netko rec kako je ass. stroja na Jadroplovu..radno vrime placa itd....hvala unaprid![]()
. Eto toliko u kratkin crtama i nadan se da san pomoga!Ma kakvi internet! od svih brodova jedino mosor ima pristup internetu i to iz barbine kabine i jedino on to mo?že koristit. Placa asistentima i kadetima bez vi??e ??kole je 880$ a sa vi??on cca 1200$. Radi se svaki dan skoro cili dan osin nediljon kad je popodne slobodno a i to zavisi o opsegu posla! U portu pogotovo kad rade brodske dizalice radno vrime skoro pa ne postoji nego se radi dok se ne zavrsi pogotovo ako koja dizalica ili grajfer zeza
. Eto toliko u kratkin crtama i nadan se da san pomoga!
Dobra je OZY! To se prije nije potpisivalo ali svak bi nekoga ugriza da ga tlači!I jo?? jedan informacija ako ide?? na Trogira na njemu ima?? pasa i morat če?? potpisat klauzulu u ugovoru da ako ide?? ča s broda zbog pasa da sam plača?? put sebi i svojoj smjeni.Pas ti je osta na brodu iz vrimena uljanika kad se brod zva Arena.Uljanik je tada na svoje bulkove dovozia pse iz njima poznatih razloga.Brod prodan jadroplovu i osta pas sa brodon.Tako ako se boji?? pasa ili ti to mo?že predstavljat problem ovo ti je vridna informacija jer iskustva znaju bit i dobra a i jako lo??a.
Dobra je OZY! To se prije nije potpisivalo ali svak bi nekoga ugriza da ga tlači!