Jadroplov

Bilicu diko netijakova.. a dice as letronike na Jadroplova :udriglavom
Na DFB, Splitu i Mosoru, elektronika je proslost, a na Peristila i Dujma ce joj doc glave braca prije nego napravis US vizu.. :cool:
Ali neka ljudi probaju, mozda ko i uspije.. :kafa

Ne znam netijače moj, znam šta su u kadrovskoj rekli priki koji je iša pitat za asistenta elektronike :hihi

Last edited:
POZZ SVITU

dobia san ukrcaj na bulk-a za ass struje :D

jedna pomoć molim ako mo?že prijeko potrebna pogotovo za električare iz
okolice splita koji su navigali na bulk-a?? :hihi

da li je netko voljan da se nađemo na piću i da malo razmjenimo info
??ta se radi na bulk-u većinom,zato jer struje nema na brodu ,ja ass
i kapo u pomoći ??
:uzdravlje:uzdravlje

Neznan sta bi tija znat.. Ako su stari bulkovi, nema puno toga, na DFB i Splita je automatika ionako satrvena.. ostaje malo kabelaze, svitla, motori.. dizalice su hidraulicne, elektronika nije davala probleme, jedino su senzori za temp ulja bili pocupani jer su isle u shut down, pa da pakistanac ne njorga, dojes do njega, das mu limenku kole i reces mu da radi pomalo i da je odmara svaku toliko.. i pripremi se na konstantno dolivanje ulja.. manige, bujoli, kante od kemije, viravanja, ma zabava za cilu makinju, ahahaha.. Mosor se drzi kako tako.. A za ove nove neznan nista.. A kako je ime kapu koji bi ti triba dat ruke?..:kafa

evo da se malo nadovezen, prida jucer papire u jadroplova za kadeta, sad sidi i cekaj

dugo ces se nacekat , osim ako ti veza kotira visoko :D
evo mi je najjbolji prijatelj izasa iz skole prosle godine u 5 misec i prida papire a ceka je do 28.06 ove godine i sad ka konacno otplovija na Bulica, a da negovorin o ljudima gori iz uprave(referade) koji su ti mutikasi, da su ono meni radili padale bi glave :hihi al eto zva me ima koji dan i kaze da mu je ludilo a ja kazen ajde neka isplatilo se cekat :uzdravlje

26.10.1998. sam se ukrco na m/v Omis za assa ele ... od slanja CV-a do ukrcaja je proslo manje od mjesec dana ... to je bio i jedini moj ugovor na Jadroplovu ... firma je imala tad 15 brodova i na kraju mog ugovora prodan je m/v Omis a za njim jos 7 brodova ... sigurno je dosta ljudi ostalo bez posla, a i u upravi je doslo do smjene u to vrijeme ... tako sam i ja moro traziti drugu firmu :) ... u glavnom, uspomene s tog ugovora su jos tu ... nikog od posade nakon iskrcaja nisam ni vidio ni cuo sve do danas ... ne vjerujem da je neko od njih ovdje na forumu aktivan :kafa

Last edited:
Back