Jadroplov

Evo upravo sazna da se Don frane bulic jutros sudarija u kontenjerski brod ?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Kako mi je receno nije nitko ozljeden. Al je prova broda unistena , desilo se u sekondovoj gvardiji. Sve od navedenog mi je rekla osoba koja je trebala na smjenu.

Kako mi je receno nije nitko ozljeden. Al je prova broda unistena , desilo se u sekondovoj gvardiji. Sve od navedenog mi je rekla osoba koja je trebala na smjenu.

Kako nema nigdi na netu? Trazio sam i za vijest na portal ali nisam nasa.

Kako nema nigdi na netu? Trazio sam i za vijest na portal ali nisam nasa.

ja sam isto trazija nisam nista nasa valjda ce bit u ponediljak po maritime news , neman pojma ?
Meni je reka prijatelj koji je triba ic na smjenu taj dan a njemu reka kadrovik gospodin Pavlovic ?
Mladeno da ti je taj brod.

ja se ispricavam na dezinformaciji al ja sam samo prenio ono sta mi je receno :udriglavom
nisam ima namjeru nikoga blatit i govorit lazi nego informirat forum, al evo danas isto jedan poznanik sta ide ka vjezbenik kaze da je udria u ribaricu ? pa ko ce tu koga vise razumit ? hebe lud zbunjenoga , jos jednom oprostite!!!

kadetura jadroplov

kadetura jadroplov

zanima me dali je ko sa foruma bija na jadroplova odradija kadeturu....bilo kakve info ,,,,,:mad:;):(:confused::D

Ide i Jadroplov na javni natječaj. Država prodaje svoj dil od cca 70%.

Nije tema da se spominjem prepostavljam znate ali i Atlantska je na prodaju i to proÅ¡le godine tamo oko ljeta bilo je po medijima priča o privatizaciji firmi u državnom vlasniÅ¡tvu evo jedan članak joÅ¡ iz 2005 o privatizaciji Jadroplova kojeg je pokrenuo bivÅ¡i HFP(kasnije AUDIO pa opet kasnije DUUDI kako se danas zove) :hihi

https://www.google.hr/url?sa=t&rct=...l4G4Aw&usg=AFQjCNEujTev46OFpmnJqz9KI-xCx7MPRA

Last edited:
eno u slobodnoj piÅ¡e da gdin.(poÅ¡teni) R.Božić želi
uvalit jadroplov nekon gregu.:(
pa dokle če ovaj jadan narod trpit LOPOVE??????

klasična priča hrvatske,joÅ¡ se crnimo međusobno i po svitu.glavno da meni recimo more odma ovrha sist i da se zakon provodi samo na građanima.jadna ova napaćena zemlja, slavit ću dan kad oden odavde ,kad već ne slavin rođendane viÅ¡e

Back