jadrolinija

Natjecaj je prosao i ne mozemo vise aplicirati. Ako vise ne "jame" zasto isti natjecaj nije bio na HZZ-u, ili u istom uredu ne rade nista. Kako god okrenes, uvijek netko jami... Hvala na odgovoru.

Molio bih ako neko zna da napiÅ¡e kolika je plaća za 1 časnika stroja na brodovima Dubrovnik,Marko Polo ili Zadar tj.oni koji idu Zadar-Ancona i Split-Ancona i u kakvom su stanju ti brodovi.Unaprijed zahvaljujem.

Meni je prijatelj na jadroliniji i on je prvi makine u gvardiji i reka mi je kad si na brodu pun misec znaci sa svim dnevnicama oko 14000kn a doma oko 6000 kn

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

Plaća i nije loÅ¡a.Evo primljen na Jadroliniju bez ikakve veze,poslao brdo breveta i ponudili mi posao odmah za prvog makine na Zadru ili Dubrovniku,tako da se čini da se može i bez ministarske veze ili se Jadrolinija raspada pa ne mogu naći ljude.

Plaća i nije loÅ¡a.Evo primljen na Jadroliniju bez ikakve veze,poslao brdo breveta i ponudili mi posao odmah za prvog makine na Zadru ili Dubrovniku,tako da se čini da se može i bez ministarske veze ili se Jadrolinija raspada pa ne mogu naći ljude.

to ja govorim cijelo vrijeme !!

vidimo se na dubrovniku :)

Nažalost niÅ¡ta se nije prominilo na Jadnojliniji,ako nemaÅ¡ vezu možeÅ¡ na otpad kao Dubrovnik ili Marko Polo i to za prvi ugovor minimalno 2 miseca ali ako je potrebno i tri s tim da nema ljudi za takve brodove pa je potrebno a nakon sezone ako bude potrebno,ako ne javite se dogodine,a ako imaÅ¡ dobru vezu onda ima mista i na trajektima i katamaranima sa 15-15 dana ili manje,znači nije bitno da si Å¡kolovan,ogromno iskustvo,papiri itd.veza je uvjet,nadam se da će im se obiti o glavu,dobro je dok država daje sisu.

Isto tako je bilo i prije 18 god kad sam bio na Jadroliniji.Sto se tice Dubrovnika...onda je bio krama, mogu samo mislit kako danas izgleda.
Ako me sjecanje dobro sluzi bila su cetiri MAK-a glavna motora na kojima su ventili gorili kao da su od papira.
Pomocni su bili Alleni i jedna Wartsilla koja je dimila toliko da su sve murade bile crne u toj prostoriji.
A tek separatori i filteri goriva te ono smece od teske nafte iz Ancone...auffff...Jos kad se sjetim da sam tamo odradio asistenturu 12 mj u komadu...Sad mi je puno i 4 tjedna na brodu.

Last edited:
Evo ima uru isplovija Marko Polo iz Ancone...izgleda smisno pokraj ovih drugih brodova...

Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk

Back