ISPIT / KLASA Upravitelj / Drugi časnik stroja na brodu porivne snage od 3000 kW

ispit je 2000 i nesto sitno kn
ova dva tecaja cca 5500 kn, ako nije bilo promjena cijena, ukupno traju oko 5 dana, s time da ovo nisu breveti, tj nakon odlusanog tecaja ne ide se na ispit u kapetaniju, zasad, bolje, stedis na vrimenu
"ima Potvrdnicu o osposobljenosti – Sprečavanje onečiÅ¡ćenja morskog okoliÅ¡a" - ovo ne triba (jos!) po osnovi navigacije, negdi kaze u NN "ako ima vise od 6 mj ....."
znaci okruglo 1kEur + dodatni troskovi.

– ima Potvrdnicu o osposobljenosti – Upravljanje ljudskim potencijalima u strojarnici;

– ima Potvrdnicu o osposobljenosti – Rukovođenje, upravljanje posadom i unapređenje timskog rada na brodu – upravljačka razina;

– ima Potvrdnicu o osposobljenosti – Sprečavanje onečiÅ¡ćenja morskog okoliÅ¡a;

Sto se ovoga tice to se samo odslusa i dobije se potvrda,ali nisu mi jasne te cifre koje spominjete (5510 kuna za to?????)

Ja sam to odslusao na Pomorskom faksu u Rijeci i za upravljanje ljudskim potencijalima platio 1450 a za Rukovodjenje 2150 kuna. Za zastitu okolisa mi nije trebalio nista jer imam navigacije po kojoj priznaju kao ispit (za sada naravno) i napravio sam sad prije mjesec dana brevet za Upravitelja stroja preko 3000 kW i vrijedi mi 5 godina,odnosno do 10 mjeseca 2019 godine.

Klasa u Rijeci

Klasa u Rijeci

Postovani kolege, ide li tko na klasu za drugoga makine od 3000 kW u Rijeci, koja pocinje 19.01.2015?
Hvala i pozz!

Pozdrav,

Znate li nekoga ko drži konzultacije u Splitu za časnike stroja- 750 kW i viÅ¡e?
Ispit je 09.03. Unaprid hvala.

U Splitu ti Separovic drzi konzultacije. Ja sam cuja da jako dobro spremi za klasu. Evo ti broj pa se javi coviku ako jos drzi to. 091 788 2724

Nije nego na lipotici znad dackog doma tj odma ona ulica za ulist autom za dacki dom
A znam sada.....hvala ;-)

Ja sam cesto u jelice isao ( zena studentica....haha ) ali znam da nije ništa imala za pomorce.

Dobro da si javio pa da mogu ici po stivo ;-)

Sad bi trebao u skolu kad doma dodjem a radije bi ostao 3mj duze ne brodu nego u jebenu klupu...... haha

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

U zd materjale uvezene kupis za 200kn

NiÅ¡ta papirnato mi ne treba, samo elektronske verzije. Pogotovo jer ih ima (tj. bili su na ovom linku, pa valjda ih je netko skinuo i ima ih na kompu) Kako ću čoviku 5000 Nm od mene poslat knjigu iz Zadra, i tko će me dovuć do Zadra?

Ja imam te materijale na kompu ali sam na brodu tako zaboravi na mail ali trebao bi doma za ajmo reci 2 tjedna pa ti ih mogu tada poslati.
Btw ide li itko na prvu klasu u Sibenik u 4 mjesec???

Ja imam te materijale na kompu ali sam na brodu tako zaboravi na mail ali trebao bi doma za ajmo reci 2 tjedna pa ti ih mogu tada poslati.
Btw ide li itko na prvu klasu u Sibenik u 4 mjesec???

Može, hvala ti unaprijed. Imam nešto za strojare, folder klasa 750, ali ne znam koliko je to staro i koliko vrijedi pa bi voljela nabaviti nešto novijeg datuma jer u zadnje vrijeme dosta me strojara pita što imam za njih.
A čula sam da ima ekipe ovdje na forumu koja ide baÅ¡ na klasu sad u Å ibeniku. Sad ako ti se tko javi....

Kome trebaju pitanja iz sibenika?

Javite pa cemo ih iskopati iz arhive i proslijediti ;-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ja kontam polagat u zadru 16.3. ili 20.4. šibenik za prvog 3000 kW + .. ako možeš pošalji koji freški ispit. kakva su iskustva u šibeniku, zadru ako iko zna? hvala i pozdrav

Ja kontam polagat u zadru 16.3. ili 20.4. šibenik za prvog 3000 kW + .. ako možeš pošalji koji freški ispit. kakva su iskustva u šibeniku, zadru ako iko zna? hvala i pozdrav

Iskustvo u Zadru vrlo pozitivno.Bilo nas je dosta (cca.26) a od toga koliko se sjecam jedan kolega je imao 2 popravna a njih 7-8 je imalo jedan i to navise njih iz pomocnih. To je sve bilo u 11 mjesecu 2012. Ispit je trajao 4 dana i to u ponedjeljak popodne je bio pismeni iz engleskoga na Pomorskoj skoli/faxu i onda utorak,srijeda i cetvrtak ostali ispiti + prakticni dio na Mati Baloti. Naravno u cetvrtak poslijepodne/navecer vecera za clanove komisije i sve nas koji smo polagali.

Back