• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

inozemni tj offshore racuni

Tako pribacijeÅ¡ problem na člana obitelji. Prije ili kasnije će on morat objasnit kako u keÅ¡u kupuje stan sa 5000Kn plaće i koje je porijeklo uplata na njegovom računu :rolleyes:. Nije rjeÅ¡enje, barem ne odveć pametno, no offence... Vidi slučaj Marina Lovrić Merzel, u folderu netijak i stan u Zadru.

Moje rijesenje je privremeno i radi se o clanu obitelji koji zaradjuje tj na njega se vode apartmani, sve legalno i porez placen i sve....ne radi se o velikom dugovanju dakle ovaj moj nacin je privremeno rijesenje, mislim sve podmirit u dogledno vrime

Nije sam san kriv za sve, radija san prije na kopnu ka pas i ima niz ginancijskih nepogodnosti, minus od 12000 odbijam podmirit i rjesavam razliku iz strojarske teh. U brodostrojarstvo......do danas taj minus raste na tripl, jos od kadeture vuce mi se i nesto poreza a posto trenutno renoviram stan-cash party malo mi je zajebano to rijesit......ali uskoro obavezno jer godisnja kamata je cca 4-5 iljada kuna....

Back