Holland America Line

Evo ja s ponistre gledam Seabourn Odyssey.Jutros su oborili sidro pa u selo sa tenderima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samo ne kuzim sta imaju vidit turisti tamo kad dodu?

Cili dan blanjaju po mistu.Svi imaju neke kartele oko vrata.Bilo ih je i dobro pijanih.Pridmrak su partili.Mislin da su neki imali organizirano na Krku i Kornate pa eto to gledaju.

Jeli se koji srušia od njih?

Evo ja s ponistre gledam Seabourn Odyssey.Jutros su oborili sidro pa u selo sa tenderima.

Cili dan blanjaju po mistu.Svi imaju neke kartele oko vrata.Bilo ih je i dobro pijanih.Pridmrak su partili.Mislin da su neki imali organizirano na Krku i Kornate pa eto to gledaju.

Ja cu se raniti. Od kad su poceli sa tim interview-ima ja sam na brodu. [emoji36]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

a bas su nezasitni ti iz hal...ili imaju neku semu u lava...kocka, djevojke noci ili ko zna sta ali ima bit da im se svida...di se treba prijaviti je ko zna da isprovam i ja srecu

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Ja sam napisao svoje iskustvo zadnji put jer sam isao samo da vidim kako to izgleda. Ko zeli moze procitat par stranica u rikverc

Ja san 2 put bia isto i od oba puta san isto napisa iskustvo. Puno ljudi mi je reklo isto Å¡ta piÅ¡ete da su primljeni a nikad ukrcani sve bi ostalo na meilovima čestitke. Opet znan par slučajeva koje su se odma ukrcali.

Ja imam 16.10 tecajeve u almere vec sam mjenjao schedule 3 puta jer sam predoajecao da nista od ukrcaja trenutno nemaju ...tecajevi su skupi ako nas masu tako drze neznam kako im se to isplati
NCL group je odavno prestao placati te tecajeve radi cjene
Vidjet cemo ako ce se netko ukrcati na novi brod od seabourna sljedece godine bi to trebalo krenuti

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ja Sam 2015 u January primljen u firmu I od Tada Ni glasa iz rotterdama ��
Kako to jesi prosao tecajeve ??
Mozda su odustali od tebe radi jacih kandidata jesi ih ikako kontaktirao u cemu je kvaka ? Ako te drze na ledu sve te godine valjda niti ne racunaju na tebe ..ja bi ih pitao u glavu

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ja Sam nakon mjesec Dana cekanja potrazio novu firmu. Nisam tecajeve polagao niti Su me vise zvali.jedino Sta Sam dobio he bill usmeni odgovor od tog Leferinga I stisak ruke. I od Tada je tisina. Mozda he mislio da cu GA zveknut po tikvi ako me NE primi �� .

Back