Holland America Line

Koja je placa za nove 1st.officere na HALU ?
Prijatelj mi je dobio nekakav assigment letter iz Seattle za tecajeve blablabla pa ako netko ima info puno hvala

LP

Ako je dobio assigment najvjerovatnije ce dobiti i ugovor, mislim da se automatski generiraju i assigment i ugovor negdje usred noci.
Meni je zadnjih par puta bilo 24 sata razlike izmedu mailova.

Da assigment letter je bio sa datumima tecajeva koje mora obaviti BRM,ECDIS I jos jedan u 5 mjesecu
Ali nema price o placi ni brodu pa da se nebi dogodilo da obavi tecajeve u 5 mjescu i onda ceka jos pr mjeseci za ukrcaj kao 1st.off?

Da assigment letter je bio sa datumima tecajeva koje mora obaviti BRM,ECDIS I jos jedan u 5 mjesecu
Ali nema price o placi ni brodu pa da se nebi dogodilo da obavi tecajeve u 5 mjescu i onda ceka jos pr mjeseci za ukrcaj kao 1st.off?

Nek priceka dan dva pa planeru sa kojim je u kontaktu posalje mail da mu posalje ugovore pa ce i to dobiti.
Ajde pitaj kada ide u 5tom mjesecu, jer cu i ja biti tamo.

Evo prijatelj je dobio za Zuiderdam ukrcaj za 1st.officer blabla .....ali nema jos ni rjeci od place

koliko ja znam 1st officer na HAL ima pocetnuplacu 50372EURA dok maksimum je 69810 Eura i to na ugovoru 4-2 dok na ugovoru 3-3 1st officer palube ima 45209minimum tj pocetnu i maksimum moze imat 62654Eura

Pa nije baÅ¡ tako jer to je jedina osoba na decku koja stvarno i radi (gledano sa strojarske strane ;) ). Održavanje wtd, fire suppresion system (hifog...), deck on scene commander,održavanje lajbota i tendera osim pogona... A plaća kao third engineer ako su one brojke prethodno navedene tocne...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Pa nije baÅ¡ tako jer to je jedina osoba na decku koja stvarno i radi (gledano sa strojarske strane ;) ). Održavanje wtd, fire suppresion system (hifog...), deck on scene commander,održavanje lajbota i tendera osim pogona... A plaća kao third engineer ako su one brojke prethodno navedene tocne...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Najvise od posla mu je poslati mail i zvati elektricara ili safety eng. Svaka cast iznimkama, ali nije da se ubiju od posla.

Najvise od posla mu je poslati mail i zvati elektricara ili safety eng. Svaka cast iznimkama, ali nije da se ubiju od posla.

To je ludilo od posla kakv je sistem na HALu jeli se moze ici u restorane zivot na brodu itd dali je za oficire 0 alkohol policy?

Kakavo 0 alkohol, mozes pit koliko hoces, cak vise nema ni random alkhol testa, samo droga. Alkohol tes samo u slucaju da se desi kakvo sranje.
Gore oficiri mogu di hoce, nema na brodu ni officer messa, tako da bi sluzbeno svi oficiri i koncesionari i morali ici jesti na lido.

Kakavo 0 alkohol, mozes pit koliko hoces, cak vise nema ni random alkhol testa, samo droga. Alkohol tes samo u slucaju da se desi kakvo sranje.
Gore oficiri mogu di hoce, nema na brodu ni officer messa, tako da bi sluzbeno svi oficiri i koncesionari i morali ici jesti na lido.

ovo za alkohol sam cuo, navodno da je jako velika sloboda, naravno u granicama normale....

ovo za officer mess je ipak po meni losa strana....

Hvala Mr.Green na kojem.si brodu ?

Noordam

ovo za alkohol sam cuo, navodno da je jako velika sloboda, naravno u granicama normale....

ovo za officer mess je ipak po meni losa strana....

ima nekakav "dirty" OM, pred koju godinu samo makina i paluba dnevnica su mogli dolaziti tj ko je bio u prljavoj radnoj robi, sada vec ko se sjeti dodje, ali je malen prostor. Neki stariji brodovi imaju officer mess u sklopu OB-a.

Sto manje stege to bolje....sad dali je politika ista na Sebournu i HALu i Primcessu ?
Meni su nudili HAL pa sam odbio onda je moj prijatelj uletio na to mjesto i sad je na cudu jer ima 3 ponude i u isto vrijeme ici na kurseve prvo za HAL zvao ga NCL za 6 mj ukrcaj a isto i viking cruises.

Back