A da dje te imam ba viberu lozu grizo? Poslo neki dan poruku u grupu pa mi ekipa rekla da te nema?!
Sto ce to bit dogodine? Oce uzimat sto celjadi?
Kad dodjem doma cu refreshat cv u Zorovica i nadat se pozivu, sto drugo reci.
Nego, jel vam placaju doprinose za norvesku penziju i imate li njihov healthcare ili kakvo osiguranje posto ste na nihovoj zastavi? Kako to ide?
Razlika u placi je par stotina eura, interesiraju me ti benefiti...
Ima li koji direktni mail za poslat aplikaciju da se ne ide priko zorovica,tj da ne triba priko njihove stranice gledat ima li otvorenih pozicija..jer ih nikad ni nema
Pozdrav ljudi,
Mozete li mi reci nesto vise o hoegu buduci da bih trebao tu doci za 3. makine. Trenutno sam na shellu pa me zanimaju uvjeti na brodu, satnica, radi li se vikendom, i sl.
Hvala unaprijed..
Mozda dodete svi pod Nakilat ako arapi kupe Hoegh kao sta se suska,FSRU segment im je napet trenutno...
Mars bacas bombe kakv crni Nakilat.....
Izlasi pa zavisi di ces najvjerovatnije na nekog FSRU znaci Litva, Egipat, Kolumbija ili mozda ovaj novi sto ce malo ploviti dok ne bude terminal gotov u Gani. Izlazaka ima ovisi o barbi ali amo reci da u Egiptu nemas di bas izac Litva je bolja po tome pitanju jer ti je grad blize Kolumbija isto.
Imas 3 treca plus cifa u dnevnici. Kada je cargo operacija onda je gvardija a to traje obicno dan ipo. Opet zavisno o kapu mozete biti stalno u gvardiji. Posla i nema bas puno ono na lagano. Igra se balun u 5 i opcenito je dosta ugodna atmosfera.
Safety zavisi od broda do broda opet od seniora do seniora ali nista strasno.
Putovanje na brod nema problema jer si na fixnom rasporedu.
Lovu znas ako dolazis na Hoegha.
Rekreaacija odicna brzi internet satelitska teretana ugl kao da nisi na brodu sto u biti i nisi vec radis na plutajucem terminalu.
Fala puno na infu.
Pa standard LNG industrije ali seniori imaju manje love nego u konkurencije. Fsru bonus dobro dode (10% osnovice ali samo na brodu). Ako pogledas onu listu od prije 2 godine o placama na LNG-u cifre su vise nekih 100 tinjak eura.
Nije kod Hoegha lova najaci adut vec fiksni ugovor 10-10 i relativno ugodna radna atmosfera.