Dotur Luigi
Makinista
Di ici expresno rjesiti HV managment level.
Opcija je adria libar , diverso a vidim da ima za 2 dana u ssm-a.
Jeli itko rjesavao HV u ssm-a ?
Poslano sa SM-G950F
Ante,preporucujem elektro ekspert na splitskom FER-u.
Poslano sa SM-G950F
adriamar je 9000kn , diverso 7500kn a za ssm cu sutra znati.
Moze piva 17-19.10Aaaa, mamu im mafijaÅ¡ku jest deru - jače nego Musa jarca! Ti njihovi kursevi ne vrijede ni 100 kuna! Imam čak u kompjuteru materijale iz onog centra Faradey - nikakav osobit dojam nisu ostavili na me!
AntiÅ¡a, aj ako dođeÅ¡ u ST jav'se za pivu! Btw, imam ti u kompjuteru literature - ako triba!
![]()
Moze piva 17-19.10
Poslano sa SM-G950F
Samo 17-19 st , adria libar , mozda bude 16-18 u sibeniku ... danas ce javitiIdi tamo di je najjeftinije a Gavrudin te moze poducit o HV
Sent from my internet mobile device
Aaaa, mamu im mafijaÅ¡ku jest deru - jače nego Musa jarca! Ti njihovi kursevi ne vrijede ni 100 kuna! Imam čak u kompjuteru materijale iz onog centra Faradey - nikakav osobit dojam nisu ostavili na me!
AntiÅ¡a, aj ako dođeÅ¡ u ST jav'se za pivu! Btw, imam ti u kompjuteru literature - ako triba!
![]()
Gavro evo i ja moram na HV kurs pa nađi neku Å¡emu da dobijem papir a ja tebi platim 1000 kuna za tečaj ito Å¡ta imaÅ¡ u kompjuteru. Može li legendo?
Poslano sa SM-G950F
Adria libar mi je jedina opcija jer moram HV rjesiti do kraja miseca a jos nisam u HR od 8-14.10.Preorucam elektroexpert. Jako kvalitetni i profesionalni ljudi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde Edigene, ne pizdi - za ovaj post veliki minus ti dajem - mislija sam da si OK towarish - a sad znam da nisi, ako sam pravilno razumio ovo tvoje!
Ja sam AntiÅ¡i ponudio da imam neÅ¡to o tome literature.., a nisam nudio da ga učim! Čovjek se najbolje sam uči i to cijeli život! Tebi ako je jeftino plaćati 7500 kuna za dva dana tih panćofarija - ponudi im duplo. A znaÅ¡ li ti kolika je u Hrvatskoj plaća liječnika, profesora, inženjera? Prije neki dan sam sreo momke, diplomirali na FESB-u i rade tamo u bivÅ¡eg Dalmastroja - primaju za cijeli mjesec manje od 1000 eura! I Å¡ta to može čovjek naučiti za dva dana - ha, Edigene?! Najbitnije je ovdje svima vama - dočim Gavro neÅ¡to zucne - implicite proglaÅ¡avati mene da pametujem?! Jel' tako?!
Evo, ti Edigene dobra knjiga - ja sam je čitao 6 mjeseci iz dana u dan - skini je s Interneta pa vidi za dva dana koliko ćeÅ¡ usvojiti iz nje (knjiga je zbilja Biblija za ono o čemu piÅ¡e.., ma che Biblija.., jest i Biblija i časni Kuran u jednom - preporučujem i ostalima):
Process
Measurement
and Analysis
VOLUME I
Bela G. Liptak
EDITOR-IN-CHIEF
Ništa ja nebi platio ni išao tamo da jebene kompanije i charteri to ne traže a ja ionako znam više nego šta mi treba ali nemam papir a papir ne mogu ni kupiti, eto malo da ti objasnim.
Evo i ostatak HV literature s iste domene:

ja sam dobia stcw i od ucilista na tecaju....nisam mora na kapetaniju sta je veliki plus....unlimited je dok ne izmisle nesto novo za papilovuJedno pitanje u vezi HV braveta .
Dali se dobije bravet na kapetaniji ili samo potvrda od ucilista ?
Jeli vrijedi 5g pa se obnavlja ili je unlimited ?
Poslano sa SM-G950F
Znaci samo potvrda , a cujem da ce se nesto mjenjati uskoro , dobro je sto nije skup tecaj [emoji23]ja sam dobia stcw i od ucilista na tecaju....nisam mora na kapetaniju sta je veliki plus....unlimited je dok ne izmisle nesto novo za papilovu
Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk