High Voltage Course

adriamar je 9000kn , diverso 7500kn a za ssm cu sutra znati.

Aaaa, mamu im mafijaÅ¡ku jest deru - jače nego Musa jarca! Ti njihovi kursevi ne vrijede ni 100 kuna! Imam čak u kompjuteru materijale iz onog centra Faradey - nikakav osobit dojam nisu ostavili na me!

AntiÅ¡a, aj ako dođeÅ¡ u ST jav'se za pivu! Btw, imam ti u kompjuteru literature - ako triba!

:uzdravlje

Aaaa, mamu im mafijaÅ¡ku jest deru - jače nego Musa jarca! Ti njihovi kursevi ne vrijede ni 100 kuna! Imam čak u kompjuteru materijale iz onog centra Faradey - nikakav osobit dojam nisu ostavili na me!

AntiÅ¡a, aj ako dođeÅ¡ u ST jav'se za pivu! Btw, imam ti u kompjuteru literature - ako triba!

Moze piva 17-19.10

Poslano sa SM-G950F

Gavro evo i ja moram na HV kurs pa nađi neku Å¡emu da dobijem papir a ja tebi platim 1000 kuna za tečaj ito Å¡ta imaÅ¡ u kompjuteru. Može li legendo?

Gavro evo i ja moram na HV kurs pa nađi neku Å¡emu da dobijem papir a ja tebi platim 1000 kuna za tečaj ito Å¡ta imaÅ¡ u kompjuteru. Može li legendo?

Ajde Edigene, ne pizdi - za ovaj post veliki minus ti dajem - mislija sam da si OK towarish - a sad znam da nisi, ako sam pravilno razumio ovo tvoje!

Ja sam AntiÅ¡i ponudio da imam neÅ¡to o tome literature.., a nisam nudio da ga učim! Čovjek se najbolje sam uči i to cijeli život! Tebi ako je jeftino plaćati 7500 kuna za dva dana tih panćofarija - ponudi im duplo. A znaÅ¡ li ti kolika je u Hrvatskoj plaća liječnika, profesora, inženjera? Prije neki dan sam sreo momke, diplomirali na FESB-u i rade tamo u bivÅ¡eg Dalmastroja - primaju za cijeli mjesec manje od 1000 eura! I Å¡ta to može čovjek naučiti za dva dana - ha, Edigene?! Najbitnije je ovdje svima vama - dočim Gavro neÅ¡to zucne - implicite proglaÅ¡avati mene da pametujem?! Jel' tako?!

Evo, ti Edigene dobra knjiga - ja sam je čitao 6 mjeseci iz dana u dan - skini je s Interneta pa vidi za dva dana koliko ćeÅ¡ usvojiti iz nje (knjiga je zbilja Biblija za ono o čemu piÅ¡e.., ma che Biblija.., jest i Biblija i časni Kuran u jednom - preporučujem i ostalima):

Process
Measurement
and Analysis
VOLUME I
Bela G. Liptak
EDITOR-IN-CHIEF

Last edited:
Di ici expresno rjesiti HV managment level.

Opcija je adria libar , diverso a vidim da ima za 2 dana u ssm-a.

Jeli itko rjesavao HV u ssm-a ?

Poslano sa SM-G950F

Preorucam elektroexpert. Jako kvalitetni i profesionalni ljudi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Preorucam elektroexpert. Jako kvalitetni i profesionalni ljudi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Adria libar mi je jedina opcija jer moram HV rjesiti do kraja miseca a jos nisam u HR od 8-14.10.

17tog je u splitu a mozda bude 16tog u sibeniku sto bi mi bila puno draza opcija .

Poslano sa SM-G950F

Ajde Edigene, ne pizdi - za ovaj post veliki minus ti dajem - mislija sam da si OK towarish - a sad znam da nisi, ako sam pravilno razumio ovo tvoje!

Ja sam AntiÅ¡i ponudio da imam neÅ¡to o tome literature.., a nisam nudio da ga učim! Čovjek se najbolje sam uči i to cijeli život! Tebi ako je jeftino plaćati 7500 kuna za dva dana tih panćofarija - ponudi im duplo. A znaÅ¡ li ti kolika je u Hrvatskoj plaća liječnika, profesora, inženjera? Prije neki dan sam sreo momke, diplomirali na FESB-u i rade tamo u bivÅ¡eg Dalmastroja - primaju za cijeli mjesec manje od 1000 eura! I Å¡ta to može čovjek naučiti za dva dana - ha, Edigene?! Najbitnije je ovdje svima vama - dočim Gavro neÅ¡to zucne - implicite proglaÅ¡avati mene da pametujem?! Jel' tako?!

Evo, ti Edigene dobra knjiga - ja sam je čitao 6 mjeseci iz dana u dan - skini je s Interneta pa vidi za dva dana koliko ćeÅ¡ usvojiti iz nje (knjiga je zbilja Biblija za ono o čemu piÅ¡e.., ma che Biblija.., jest i Biblija i časni Kuran u jednom - preporučujem i ostalima):

Process
Measurement
and Analysis
VOLUME I
Bela G. Liptak
EDITOR-IN-CHIEF

Evo tebe odmah objaÅ¡njenja o olaćama doktora itd.
E pa baš me nisi dobro razumio nažalost. Da mi je 7500 kuna malo nebi onda tebi ponudio 1000 kuna jer baš zbog toga jer mi je 7500 kuna ne puno nego PREVIŠE.

Ja se malo našalio a ti odma po tovarishu e jesi neki tovarish.

Ništa ja nebi platio ni išao tamo da jebene kompanije i charteri to ne traže a ja ionako znam više nego šta mi treba ali nemam papir a papir ne mogu ni kupiti, eto malo da ti objasnim.

NiÅ¡ta zaboravi sve ponude ali ako dođem u Split a budeÅ¡ tamo ja te pozivam na piće a može i ručak ako budeÅ¡ gladan.

Eto toliko za sada i uživaj ako si doma.

Ništa ja nebi platio ni išao tamo da jebene kompanije i charteri to ne traže a ja ionako znam više nego šta mi treba ali nemam papir a papir ne mogu ni kupiti, eto malo da ti objasnim.

Eee, yeb'ga.., razumijem ja ovo Å¡to si rekao. Međutim, vi svi grijeÅ¡ite i hvalite te panćofare kao da su zbilja neÅ¡to! To ih dodatno ohrabruje da nas bjesomučno, da prostiÅ¡ - yebu! Moj stav je jasan - to je stravično skupo, a ono Å¡to nude ili Å¡to se realno može naučiti za tih dva tri dana vrijedi manje od - pola pizde vode! O tome se radi.., evo ti baÅ¡ čitam neku skriptu o tome High Voltage nađi na Internetu - pročitao sam sinoć pola - sad ću malo ubiti vrime popodne.., a u ovoj skripti nisam ama baÅ¡ niÅ¡ta naučio novog - iako držim da je bolje napisana od onih koje piÅ¡u naÅ¡i panćofari - evo nađi ovo, pa pogledaj i ocijeni:

"Antwerp Maritime Academy - High Voltage Safety"​

Dobro je ovo Gavro niÅ¡ta baÅ¡ posebno ali se može iskoristiti i posjetiti Å¡ta se struje tiče.

Eto skupo i preskupo za dva dana ali nema izlaza bez papira. Ništa Gavro moj uživaj i hvala na info.

Evo i ostatak HV literature s iste domene:

Bravo Dakok.., ovako se daje doprinos.., kao ti - :uzdravlje

Btw, skini ovu knjigu od Liptaka, koju sam spomenija - dobra je zbilja - a napisao je joÅ¡ dvije-tri knjige, sempre elektrika! Ti si mlad i imaÅ¡ energije za učiti - da je u moje vrime postojao Internet - ja bi bija učitelj 100%.., btw, mi krali knjige dolje u knjižari na Pjaci Signora, eda bi nam ostao koji solad za pivu!

:kafa

Jedno pitanje u vezi HV braveta .

Dali se dobije bravet na kapetaniji ili samo potvrda od ucilista ?

Jeli vrijedi 5g pa se obnavlja ili je unlimited ?

Poslano sa SM-G950F

Jedno pitanje u vezi HV braveta .

Dali se dobije bravet na kapetaniji ili samo potvrda od ucilista ?

Jeli vrijedi 5g pa se obnavlja ili je unlimited ?

Poslano sa SM-G950F
ja sam dobia stcw i od ucilista na tecaju....nisam mora na kapetaniju sta je veliki plus....unlimited je dok ne izmisle nesto novo za papilovu

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

ja sam dobia stcw i od ucilista na tecaju....nisam mora na kapetaniju sta je veliki plus....unlimited je dok ne izmisle nesto novo za papilovu

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk
Znaci samo potvrda , a cujem da ce se nesto mjenjati uskoro , dobro je sto nije skup tecaj [emoji23]

Poslano sa SM-G950F

Back