aj ne panicarite,mi jos imamo 183 dana
Ja san pita u ST gospodu Vinku Marcic da li nas kaci takj porez pa mi je odgovorila da se jos nezna i da ce se to vidit na godisnjoj prijavi.
Kako zasad stvari stoje nemaju ga namjeru ukinit jer kad se jednon nesto uvede nama nazad samo dublje tonemo u blato. u buducnosti ce se samo spominjat da je nekad bija 22% i to je to. ovo ce postat normalan porez.
Nego jeste li malo u toku ovih dana sta se jos sprema?
POREZ NA NEKRETNINE!!!!
Ja san misljena da je ova zemlja postala zrela za emigraciju i to ne BiH ili CG nego u p.m sta dalje odavde!
pozdrav i nesavijajte glave! Na runjave su se guzice namirili!
...pa nije Hrvatska jedina drzava na kugli zemaljskoj.....
...nazalost..al to je realnost...a to da ce nam nesto bolje past sa neba sigurno da nece..to su sad vec price za malu dicu...jedino sta moze bit je gore i tu filozofije nikakve nema....moze ova drzava zivit i sa nama i bez nas...imaju oni svoju racunicu....

...to nes dozivit budi siguran...zato i jesmo tu di jesmo...

??alosno ili ne, to je na??a realnost...
I ??ta je najzanimljivije, čitan u novine o sranjima na granici u Neumu, jebate, ispada da mi je jednostavnije otić u Crnu Goru auton nego u Split. Da nije ?žalosno bilo bi smi??no. Jesmo li mi doli na jugu to zaslu?žili da moran dva puta pokazivat paso?? za prić 20 kilometara bosanskog slipog criva. I onda ona koza Jaca stopira gradnju mosta, pita bi je ja da nju tako počnu prcat priko kakve granice.
Ljepa na??a rasprodana, podiljena i gladna. ? ta se triba dogodit na??em narodu da konačno digne glas. Mo?žda da im nestane otpadaka ili plastičnih boca u kontejnerima koje na?žalost neki svakodnevno obilaze da bi zaradili koju kunu...Jesmo proklet narod, a mo?žemo imat ??ta oćemo, samo da je malo soli u glavi...
![]()
Ja san neki dan ima razgovor sa mojon Anđelijon vezano za preseljenje u daleki svit, ali kad smo sve stavili na stol, nas dvoje, malo dite, drugo na putu, jednostavno smo rekli nema ??anse. Da san sam, mislin da mi nebi toliko te??ko palo, ali ovako...Ali uvik ostaje opcija mrske nam i neprijateljske Crne Gore, zakon im je prihvatljiv, 183 dana, dodu??e ka i Englezima, znači ne navigacija nego jednostavno vanka CG, znači ode?? vidit familju a računa ti se ka dani, ako me sjećanje dobro slu?ži...
To je ka ono najbli?že...![]()