• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Harač

Ja san pita u ST gospodu Vinku Marcic da li nas kaci takj porez pa mi je odgovorila da se jos nezna i da ce se to vidit na godisnjoj prijavi.
Kako zasad stvari stoje nemaju ga namjeru ukinit jer kad se jednon nesto uvede nama nazad samo dublje tonemo u blato. u buducnosti ce se samo spominjat da je nekad bija 22% i to je to. ovo ce postat normalan porez.
Nego jeste li malo u toku ovih dana sta se jos sprema?
POREZ NA NEKRETNINE!!!!
Ja san misljena da je ova zemlja postala zrela za emigraciju i to ne BiH ili CG nego u p.m sta dalje odavde!
pozdrav i nesavijajte glave! Na runjave su se guzice namirili!

aj ne panicarite,mi jos imamo 183 dana

Nije panikanego znaj da neces ni njega imati ubrzo pa ces onda viditi sta ce biti. Jer kako su stvari krenule sve ce to otici u zaborav, 183 dana su na brodu a uskoro ce biti i jos gore ako se vako nastavi bicemo svi obavezni placati porez koliko bia da bija . Ne tvrdim ali iman neki feeling a do sad me nije varao a daj boze da vara sad

Ja san pita u ST gospodu Vinku Marcic da li nas kaci takj porez pa mi je odgovorila da se jos nezna i da ce se to vidit na godisnjoj prijavi.
Kako zasad stvari stoje nemaju ga namjeru ukinit jer kad se jednon nesto uvede nama nazad samo dublje tonemo u blato. u buducnosti ce se samo spominjat da je nekad bija 22% i to je to. ovo ce postat normalan porez.
Nego jeste li malo u toku ovih dana sta se jos sprema?
POREZ NA NEKRETNINE!!!!
Ja san misljena da je ova zemlja postala zrela za emigraciju i to ne BiH ili CG nego u p.m sta dalje odavde!
pozdrav i nesavijajte glave! Na runjave su se guzice namirili!

U ILEGALI!!!

ne vidim sta je tu cudno porez na nekretnine????
na pokretnine vec imamo motori brodovi auti??? jesan sta propustia
davno prije ga nije bilo u tome ne grijesim ali to je doba MRAKA popularno nazvano

zasto bi neko imao nekretninu i ne placao porez (pogotovo kucu za odmor na kojoj je prijavljen da zivi ili drugi stan koji rentaje na crno pa i svoj stan zasto ne platit na njega porez tj porez na vlasnistvo???)

uobicajena pojava je u zapadnom svitu da neko ima nekretninu koja iziskuje puno poreza(zbog velicine, pozicije itd) ta nekretnina ukoliko se ne moze placat porez i servisirat se prodaje kupije manja ili ide u postanare (podaci preneseniiz susjedne italije jednako udaljeno od obale koliko i zagreb)

Ako hocemo tekovine zapadne civilizacije s brevetima(pojedinih zemalja) prihvatimo i djelomicno njihove poreze
(u usporedbi s nasim zapadni kolegama smo mila majka u ljepoj nasoj po pitanju poreza)

jos uvjek imamo mognucoti razno razne gimnastike

koliko su oni/vlada fer tj ne fer to je neka druga tema ......

...pa nije Hrvatska jedina drzava na kugli zemaljskoj.....

Istina,nije jedina,ali meni ka samcu bi tesko pala selidba u drugu zemlju,ostavit sve doma i pocet novi zivot vani,a kamoli onima koji imaju familije... A onda je pitanje i di se odselit,negdi dalje ili negdi blizu... Nebi niko bija sritan da do toga dođe ali kako su krenili oni gore iz vlade natirat će nas na radikalne poteze.. Daj Bože da se varam i da se napokon promjeni nešto i nabolje...

@sea

Imaš kolega pravo,nije ništa čudno vani porez na nekretnine ali problem je u tome šta imamo najbrojnije i među najveće poreze na svitu...još fali samo da nam uvedu porez na zrak...I najbitnije je šta vani kad se plaća porez večinom ljudi imaju nešto od toga a nama samo uzimaju,a daju nam šipak... Ispričavam se ako griješim..

Last edited:
...nazalost..al to je realnost...a to da ce nam nesto bolje past sa neba sigurno da nece..to su sad vec price za malu dicu...jedino sta moze bit je gore i tu filozofije nikakve nema....moze ova drzava zivit i sa nama i bez nas...imaju oni svoju racunicu....

...nazalost..al to je realnost...a to da ce nam nesto bolje past sa neba sigurno da nece..to su sad vec price za malu dicu...jedino sta moze bit je gore i tu filozofije nikakve nema....moze ova drzava zivit i sa nama i bez nas...imaju oni svoju racunicu....

Iskreno,hebe se mene kako će one pohlepne guzice u vladi ?živit,mene zanima kako će danas sutra moja familija ?živit kad je osnujem...Svjestan sam i ja da oni imaju svoju računicu ali meni osobno nije jasno ??ta se točno treba dogodit da se narod u ovoj dr?žavi probudi,i izvadi glavu iz guzice:udriglavom:udriglavom

Ja san neki dan ima razgovor sa mojon Anđelijon vezano za preseljenje u daleki svit, ali kad smo sve stavili na stol, nas dvoje, malo dite, drugo na putu, jednostavno smo rekli nema ??anse. Da san sam, mislin da mi nebi toliko te??ko palo, ali ovako... :confused: Ali uvik ostaje opcija mrske nam i neprijateljske Crne Gore, zakon im je prihvatljiv, 183 dana, dodu??e ka i Englezima, znači ne navigacija nego jednostavno vanka CG, znači ode?? vidit familju a računa ti se ka dani, ako me sjećanje dobro slu?ži...:hihi
To je ka ono najbli?že... :kafa

...to nes dozivit budi siguran...zato i jesmo tu di jesmo...

Ma znam to,svjestan san toga itekako,samo eto onako...ponekad sam sebe uhvatim u razmišljanju,jer sam ja jedan od onih sta tek grade svoj zivot a u ovoj državi je to sve teže,nažalost...

@jadran74

Potpuno te razumin,npr.ja iman rodbinu u Canadi,već sam i pričao sa ujcem i sve,čak je i prihvatljivo ali jebemu,ipak je to na kraj svita,ostavit sve doma,starce,prijatelje...ka da smo kriminalci koji biže da ne budu osuđeni,to je najgore...A to za C.G. sve više ljudi razmišlja o tome,bar moji prijatelji/poznanici...blizu je a opet kad pogledaš nije uopće loše...
Za mene osobno je žalosno da smo uopće primorani pričat o ovakvim stvarima!!

Last edited:
??alosno ili ne, to je na??a realnost... :(
I ??ta je najzanimljivije, čitan u novine o sranjima na granici u Neumu, jebate, ispada da mi je jednostavnije otić u Crnu Goru auton nego u Split. Da nije ?žalosno bilo bi smi??no. Jesmo li mi doli na jugu to zaslu?žili da moran dva puta pokazivat paso?? za prić 20 kilometara bosanskog slipog criva. I onda ona koza Jaca stopira gradnju mosta, pita bi je ja da nju tako počnu prcat priko kakve granice. :udriglavom
Ljepa na??a rasprodana, podiljena i gladna. ? ta se triba dogodit na??em narodu da konačno digne glas. Mo?žda da im nestane otpadaka ili plastičnih boca u kontejnerima koje na?žalost neki svakodnevno obilaze da bi zaradili koju kunu... :rolleyes: Jesmo proklet narod, a mo?žemo imat ??ta oćemo, samo da je malo soli u glavi... :kafa

Da,to znam za Neum,prijatelj mi je iz Neuma i prica mi je koje su to avanture svaki put...lako je sta moras pokazivat 2puta putovnicu nego ga jos zaustave pa provjeravaju i slicno...??alosno,u svakom slučaju...

A ni??ta najbolje otic par godina nrgdi u svit,čovik se na sve navikne :D:D:D:D

??alosno ili ne, to je na??a realnost... :(
I ??ta je najzanimljivije, čitan u novine o sranjima na granici u Neumu, jebate, ispada da mi je jednostavnije otić u Crnu Goru auton nego u Split. Da nije ?žalosno bilo bi smi??no. Jesmo li mi doli na jugu to zaslu?žili da moran dva puta pokazivat paso?? za prić 20 kilometara bosanskog slipog criva. I onda ona koza Jaca stopira gradnju mosta, pita bi je ja da nju tako počnu prcat priko kakve granice. :udriglavom
Ljepa na??a rasprodana, podiljena i gladna. ? ta se triba dogodit na??em narodu da konačno digne glas. Mo?žda da im nestane otpadaka ili plastičnih boca u kontejnerima koje na?žalost neki svakodnevno obilaze da bi zaradili koju kunu... :rolleyes: Jesmo proklet narod, a mo?žemo imat ??ta oćemo, samo da je malo soli u glavi... :kafa

s cime gradit most s novim porezima???
dole zivi ljudi koliko na bracu i hvaru zajedno a da napravimo most i do otoka bilo bi cak bolje za turisticku sezonu?

salu na stranu triba bi most ili jos bolje dogovorit slobodan nesmetan prolaz s bh ali kasno je i za jedno i drugo

pokradeni zaduzeni odavno sad samo je naplata na redu :(

Ja san neki dan ima razgovor sa mojon Anđelijon vezano za preseljenje u daleki svit, ali kad smo sve stavili na stol, nas dvoje, malo dite, drugo na putu, jednostavno smo rekli nema ??anse. Da san sam, mislin da mi nebi toliko te??ko palo, ali ovako... :confused: Ali uvik ostaje opcija mrske nam i neprijateljske Crne Gore, zakon im je prihvatljiv, 183 dana, dodu??e ka i Englezima, znači ne navigacija nego jednostavno vanka CG, znači ode?? vidit familju a računa ti se ka dani, ako me sjećanje dobro slu?ži...:hihi
To je ka ono najbli?že... :kafa

C. Gora.....Herceg Novi i Boko-kotorski zaliv, ne??to prelipo, ka da si u Dalmaciji.
Bija u vojsci doli i mogu reć sve naj.....kad bi i do??lo do toga to bo bija prvi izbor

Back