Golar Wilhelmsen management

Evo izgleda da vise nema asistenata stroja, kadeta palube, i asistenata struje...
A svi treci palube, kao i treci i cetvri stroja koji su bili u zaposlenju 2012-2013 raskida se ugovor.

Evo izgleda da vise nema asistenata stroja, kadeta palube, i asistenata struje...
A svi treci palube, kao i treci i cetvri stroja koji su bili u zaposlenju 2012-2013 raskida se ugovor.

a hebate... ispada da se za nas lagano zatvara krug na dosta firmi,
vidin svi polako prvo se rjesaju kadeta, asistenata, treci gori doli i tako pomalo
...neznan sam sta bi covik reka
samo zanan da je jako zajebano trazit posa sad za one koji ga nemaju
pogotovo casnike kuverte...
evo i ja sam san posla ma na ticuce doslovno na tisuce maila svugdi okolo
i nista , isto tako zva na sve strane pa opet nista bez obzira na iskustvo:udriglavom
ali eto saljen i dalje zoven pa valjda ce nesto uletit hehehehehe

Mene iznapadalo ima dvi godine kad san napisa sta se sprema. Bilo je samo pitanje vremena, ja san reka 2-4 godine i nazalost izgleda da san pogodija.

a hebate... ispada da se za nas lagano zatvara krug na dosta firmi,
vidin svi polako prvo se rjesaju kadeta, asistenata, treci gori doli i tako pomalo
...neznan sam sta bi covik reka
samo zanan da je jako zajebano trazit posa sad za one koji ga nemaju
pogotovo casnike kuverte...
evo i ja sam san posla ma na ticuce doslovno na tisuce maila svugdi okolo
i nista , isto tako zva na sve strane pa opet nista bez obzira na iskustvo:udriglavom
ali eto saljen i dalje zoven pa valjda ce nesto uletit hehehehehe

To je tako, uvik se negdi neko sranje napravi (sa nase strane, moramo uvik sve sjebat).

Mene iznapadalo ima dvi godine kad san napisa sta se sprema. Bilo je samo pitanje vremena, ja san reka 2-4 godine i nazalost izgleda da san pogodija.

Jasno kad nema ko nije dolazija tamo..

Ima ljudi koji su dosli na brod krajem 12. miseca 2011. i onih koji su dosli pocetkom 1. miseca 2012... zbog razlike 10 dana ovi iz 2012 su dobili otkaze...

Navodno 100njak ljudi ostalo bez posla, ka šta je neko napisa 3M, 3E I 4E...

Sva srica sta me nije primilo u Golara kad san bia aplicira.a tada bi sta se rece da guzice da me tilo primit.viš nije svako zlo za zlo

Send from my Kinez

Govore da ni ovi sta su osatli nece proc liso , navodno ce i jr. i seniorima morat smanjit place ??????????

Steta za nase ljude.zajebano Me to.primili su kun kua ljudi ali ako nisi ima vezu moga si se slikat.tada su mi govorili da ljudi sa Shell-a cekaju u redu.

Send from my Kinez

Reduction of officers/training positions in the pool

Reduction of officers/training positions in the pool

Dear Colleauges
It is with deepest regret we have to inform you that serious downturn in the LNG carrier market is forcin us to reduce our pool of seafarers.The number on new buildings taken out in 2014 will be dramatically reduced as compared with the original plan and as such it is financially unsustainable to maintain the original plan with respect to crewing resources,including as it relates to the officer pool.Regretfully this means that we will need to terminate the employment contract for those offciers that are in surplus to the total requirement. In general we will use as main criteria the number of years in company together with a competence evaluation.The mayority of those impacted will be our junior officers.The officers in question who are on vacation will receive immediate contract termination and all remaining accumulated leave days will be paid off. The impacted officers who are onboard will be disembarked at first convenient port and their accumulated leave days will be paid off.All other pending payments will be in acordance with current applicable CBA.There will be other offciers in surplus as well,including some senior officers,but this will be a less harsh process as we are looking at a considerable lower volume besides a need for some seniots in alternative positions ashore and that some are due for retirement.It is sad that the biggest burden is put on our youngest officers.However,we hope and believe our youngsters with LNG experience will be able to fing other job opportunities and keep Golar in minds as the market improves and we evenrually return to our originally planned crew levels.Since GWM is part of the Wilhelmsen worldwide crewing network we will do our best to help our officers to get temporary contracts within other pools that need good officers and tahen return back to GWM when vessels come out sailing.We have potential demand of 2-30 positions within the WSM pool.Another job opportunity may be within the Frontline system of LPG and tankers.We encouarge all those that would otherwise have their contracts terminate to let us know if this will be of interest.Then we will do our best to help finding new vessels to serve on. Please contact Mr.Lasse Roed (lasse.roed@wilhelmsen.com).We will also strive to support and encourage all ofciers who have plans,to utilise this time to do scholarships for next ranks.Despite this difficult time,we do expect the market to improve again and then we will be back as a strong and attractive employer.We will come with an update of the situation begining of next week.We are also planning an information meeting in Split in the near future for those who are on leave.

Unquote
:(

Znaci prnili u latu totalmente.LNG trziste ce se opiravit za kompanije poput Golara malo sutra.Ko ima plin ima i posal.ko se misli bavit samo prijevozom plina adio baraka

Send from my Kinez

Znaci prnili u latu totalmente.LNG trziste ce se opiravit za kompanije poput Golara malo sutra.Ko ima plin ima i posal.ko se misli bavit samo prijevozom plina adio baraka

Send from my Kinez

nije to bas tako, TK se bavi samo prijevozom pa LNG flota stoji jako dobro. Problem je u procjeni trzista i kad ce bit potreba za brodovima. TK je procijenia da nema potrebe do 2016/2017 i narucili 5 brodova koji izlaze tada, jer nema LNG export projekata do tad i cini se da ce se njihova prognoza pokazat tocna.

Back