Golar Wilhelmsen management

WSM d.o.o
Lovretska 27 (nasuprot ulaza u hotel Globo, Kraj natpisa na zgradi SOKOL MARIĆ ako se ne varam)
Tel: 021 486 438
Dragan Vorgic (Jr. Manning Superintendent): Mob.099 812 8705
Durdica Sarolic-Dude (Operation Manager): Mob. 099 812 8700

Last edited:
Golar novogradnje:

Korea Hyundai Samho S658 Golar LNG Jul-14 DFDE TZ Mk. III 250
Korea Hyundai Samho S659 Golar LNG Oct-14 DFDE TZ Mk. III 250

Korea Samsung 2021 Golar Seal Golar LNG Golar LNG Aug-13 NV DFDE TZ Mk. III 160,000 200
Korea Samsung 2022 Golar Crystal Golar LNG Golar LNG Oct-13 NV DFDE TZ Mk. III 160,000 200
Korea Samsung 2023 Golar Penguin Golar LNG Golar LNG Dec-13 NV DFDE TZ Mk. III 160,000 200
Korea Samsung 2024 Golar Eskimo (FSRU) Golar LNG Golar LNG Apr-14 NV DFDE TZ Mk. III 160,000 200
Korea Samsung 2026 Golar Celsius Golar LNG Golar LNG Sep-13 NV DFDE TZ Mk. III 160,000 200
Korea Samsung 2027 Golar Bear Golar LNG Golar LNG Feb-14 NV DFDE TZ Mk. III 160,000 200
Korea Samsung 2031 Golar Igloo (FSRU) Golar LNG Golar LNG Oct-13 NV DFDE TZ Mk. III 160,000 200

Korea Samsung 2047 Golar Snow Golar LNG Golar LNG Sep-14 NV DFDE TZ Mk. III 160,000
Korea Samsung 2048 Golar Ice Golar LNG Golar LNG Nov-14 NV DFDE TZ Mk. III 160,000

Korea Samsung 2055 Golar LNG Golar LNG Jun-14 NV DFDE TZ Mk. III 160,000
Korea Samsung 2056 Golar LNG Golar LNG Jan-15 NV DFDE TZ Mk. III 160,000

dobio mail sto se tice juniora, situacija je ovakva:(

Pozdrav Nautica,

Nazalost trenutno primamo samo junior sa adv gas cert.

Denis

Sve teme o LNG-u strogo zabraniti na Pomorac.net-u!!!!

Svi koji su se tili ukrcati, a iz raznih razloga nisu uspili su dobili grupnu dijareju i sad kenjkaju tu po forumu. Dajte ljudi te smo price prosli vec sto puta.

Elvino prijatelju svi smo upoznati sa tvojim slucajem, tili mi to ili ne. Ne spamaj vise ako Boga znas. Razbija si po brodu i malo duze od 10 miseci neces naci ukrcaj.

Last edited:
neka netko posta e-mail od Dragana Vorgica

imam neki od prije par godina izgleda da to ne koristi vise

If you are applying for Job or require a reply, kindly address your query to personal e-mail addresses as follows:

General Manager: Ronald.Cala@wilhelmsen.com

Operation Manager: Durdica.Sarolic-Dude@wilhelmsen.com

Manning Superintendents: Dragan.Vorgic@wilhelmsen.com, Anita.Mikacic@wilhelmsen.com; Ana.Pilic@wilhelmsen.com; Helena.Marasovic@wilhelmsen.com

Vessel Accounting and Insurance: Vedran.Juric@wilhelmsen.com; Ivana.Stanisic@wilhelmsen.com

Office Accounting: Visnja.Bradaric@wilhelmsen.com

Administration: Maja.Pavlovic@wilhelmsen.com

Training Coordinator: Anamarija.Simunac@wilhelmsen.com

Receptionists: Senka.Dragan@wilhelmsen.com; Nives.Lucic@wilhelmsen.com;

tu bi triba naci taj koji trazis...

Pozz. kakve su sanse juniorima za upast na novogradnje iduce godine (ima ih puno), dali se puno ceka, dali je iskustvo na lng-u uvjet za ukrcaj tj. degradiraju li one sa iskustvom na kemiji i koje agencije ukrcavaju na njih ?? unaprijed hvala

Pozz. kakve su sanse juniorima za upast na novogradnje iduce godine (ima ih puno), dali se puno ceka, dali je iskustvo na lng-u uvjet za ukrcaj tj. degradiraju li one sa iskustvom na kemiji i koje agencije ukrcavaju na njih ?? unaprijed hvala

Ravne da pogodiš na lotu:p

Bija kod njih, iskustvo i nije neki uvjet koliko je meni reka g. Vogric ali su CES testovi. MoraÅ¡ bit priko 60% i kad si preko onda se joÅ¡ gleda da si u segmentima navigacija, safety, cargo operation itd preko 50%. Probat te niÅ¡ta ne koÅ¡ta, ja sam potega iz Ljubljane dva puta. I moj savjet ti je da se najaviÅ¡ dosta prije jer imaju samo jedan kompjuter za testove tako da se dosta čeka.

Pozdrav

Neki dan sam zvao, rekli da nece uzimat ljude do polovice 2014. Nije ni cudo kad im je na brodu skoro pa dupla posada trenutno, kadeta i po 5-6, sve skupa ih je 35-40 na brodovima. Pa kad izadu novogradnje da imaju koga poslat, treniraju ljude naveliko. :uzdravlje

Ravne da pogodiš na lotu:p

Bija kod njih, iskustvo i nije neki uvjet koliko je meni reka g. Vogric ali su CES testovi. MoraÅ¡ bit priko 60% i kad si preko onda se joÅ¡ gleda da si u segmentima navigacija, safety, cargo operation itd preko 50%. Probat te niÅ¡ta ne koÅ¡ta, ja sam potega iz Ljubljane dva puta. I moj savjet ti je da se najaviÅ¡ dosta prije jer imaju samo jedan kompjuter za testove tako da se dosta čeka.

Pozdrav

A kakvi su in testovi za kadete jer bi ja triba za par dana pisati? Samo basic support deck ili isti ka za juniore?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ovo i mene zanima, moze li netko reci kakvi su ovi testovi i gdje mogu naći primjer, ako ima. Zahvaljujem

Testovi su ti support deck za lng brodove slicni ka na online marine testovima i uz to jos rijesis i psiho test. Tako je za kadeta

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Last edited:
Back