Gearbulk

Fala puno na odgovorima,a vidicu ja mislim da cu najvirovatnije otic,ma jebo i lovu sta imas vise to i vise trosis,10 sedmica on/off mi je prva liga,mislim da ce to odlucit,cili zivot sam na tankere po 4,5 ili 6 miseci nikad ispod4 miseca ,

Evo vako

Nisma u tankerima ali moje misljenej je da nekad nije placa bas ona karika koja presudi. Da se rayumimo moj moto je da navigajem radi novca ali stari ako je ugovor 10-10 a ti do sad uvik tuka 4.5 ili 6 miseci a placa koju si spomenia i nije losa jer danas imati odoka dvaipo miseca ugovor i svaki misec radio ne radio skoro 30kili kuna i nije lose. Stoga odluka je na tebi ali kazem ja bi ako nisi dosad navigao na recimo placi vecoj bar za 30% onda prihvatio taj ugovor

Eto to ti je moje misljenje i zelim ti sricu kako bilo da bilo odluka je na tebi :uzdravlje

Ma ovdi mi je plata 9200 eura ugovor 4 miseca naravno koji put i 5 ,u gvardiji,nema pive dry ship,nema interneta a moze se rec ni spize i tako.... Lova govorim 9200 eura na brodu!!!!????

Ma ovdi mi je plata 9200 eura ugovor 4 miseca naravno koji put i 5 ,u gvardiji,nema pive dry ship,nema interneta a moze se rec ni spize i tako.... Lova govorim 9200 eura na brodu!!!!????

JA bi to prohvatia ali to sam ja a ne ti. Stoga mislim da je 10 tjedana po meni vrigno 1200 eura ali kazem sam odluci a ponead je i promjena dobra a mozda ima i seniority pa ti i raste placa ili slicno :uzdravlje

JA bi to prohvatia ali to sam ja a ne ti. Stoga mislim da je 10 tjedana po meni vrigno 1200 eura ali kazem sam odluci a ponead je i promjena dobra a mozda ima i seniority pa ti i raste placa ili slicno :uzdravlje

ima seniority

a nekad je bolje i malo manje ali s vise zivaca doc doma, jeli tako?

Last edited:
E e i ja bi isto prihvatija,samo kazem jos jednom znam dosta ekipe sta navigaje na misuia,nyk,tk,thomea itd pa unaprid zna,m kako im je, al na kgjs neznam zbilja nikog,nesto su mi spominjali nakon tri godine neki senority al nemam pojma,neznam stvarno!!

ajde gego sto bi ti sad da prihvati ili ne prihvati...u jedan post pises da bi ti avanca a sad da on doje...srića da ima brodova u Hansa Petera pa ce bit mista za oboje

E gego vidim da ti tamo navigajes,aj pomazi pls:

Znaci ch off van gvardije,lova 3900 kad stize senority nakon koliko ugovora i koliko je max lova ikoja je to shema sa tom norveskom penzijom

Evo vako

jel ovi 3900 max placa ili moze ic malcice gori
jel prvi u gvardiji

aj to bi bilo to da vas ne pilam previse,unaprid hvala!!!!

E gego vidim da ti tamo navigajes,aj pomazi pls:

Znaci ch off van gvardije,lova 3900 kad stize senority nakon koliko ugovora i koliko je max lova ikoja je to shema sa tom norveskom penzijom

nakon tri godine na firmi počnu ti uplaćivat neki postotak od plaće extra u neki njihov fond a kad ces ti to vidit neznan.

Evo vako

jel ovi 3900 max placa ili moze ic malcice gori
jel prvi u gvardiji

aj to bi bilo to da vas ne pilam previse,unaprid hvala!!!!

Samo ti pitaj jer doce sutra neko drugi pitat pa ce tribat odgovarat vako sve reci sad i dobro je. A sta se tice ovog dijela NECU VAS VISE PILAT. Tribas znati da je ovaj forum za SVE pomorce i da tribas i ti kad se zaposlis na novoj ili staroj firmi di si sad dolaziti i pomagati drugima jer jedino tako ce nam svima biti bolje i nece nas agenti iskoristavati.

Back