ibstr28
Strojar
Vidim da si napisao da si falio thread, ali ovo cu komentirati. Razumijem ja sreleca, ali ovdje govorimo o necemu drugome, ne o struji. Evo slikovito:
Imas 2 fizicka radnika: A. Nosi vrecu od 50 kg i zaradjiva 5000 Kn mjesecno. B. Nosi vrecu od 65 kg i zaradjiva 6500 Kn mjesecno.
Po meni oba tesko rade i za HR prilike dobro zardjivaju. Po nekima B je pametan zaradjiva normalno i mali je supermen, dok je A budala koji jedva spaja kraj sa krajem i ljencina koja nista ne radi. Ovo je totalno glupo razmisljane, po meni su oba dobri radnici i oba solidno zaradjivaju. O tome govorimo, ali na temu pomoraca. Sada se pitas zasto A nebi radio posao kao i B, mozda covjek ima kredit i dvoje djece i pita se sto ce se dogoditi bude li nosio 65 kg svaki dan, sto ako odu ledja, koliko ce onda moci nositi i zaradjivati? Logika: Bolje vrabac u ruci nego ptica na grani. Banka ne pita gdje si i koliko si bowthruster motra uredio, banka zeli svoju ratu.
Sada se dogodilo da je A ostao bez posla i dao molbu za posao gdje radi i B, i svi ga otpilili zato jer je po njima ljencina i blesav. Ovo je skroz neposteno, netko tko duze vremena nosi 50 kg vjerovatno ce i 65 kg nositi bez problema, o tome ja ovdje govorim.
I opet napominjem sve sto pisem moze se primjeniti i na bilo koju drugu kompaniju, tema je GB.
Samo da nadopunim, na ovom forumu jos dodatno ovaj B pokusava uvjeriti A da vrece koje je nosio godinama nisu teske 50 kg a kao argument navodi da on nosi 65kg i zaradjiva 6500 Kn pa zna o cemu prica. Koliko je tek ovo bezobrazno i glupo necu uopce komentirati.