Gas log ltd

Ne znam Jose, zato pitam.
Ovi benefiti, ako su istiniti su mi interesantniji od +/- 500€ place.
Cekamo ekipu koja je okusila Gaslog..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne znam Jose, zato pitam.
Ovi benefiti, ako su istiniti su mi interesantniji od +/- 500€ place.
Cekamo ekipu koja je okusila Gaslog..

Ako je rijec o dolarima onda ni ti benefiti nisu dovoljni jer to znaci da kapetan ima cca 8500 usd permanent
Sta oce rec da prvi ima plafon plafona 7500
Sta oce rec da je to vrhunska placa ako si na kontejneru ili nedaj boze bulku ali za tankere to je prosjek
Jer i druge firme imaju benefite

Sent from my internet mobile device

Ja ne znam u kojoj dimeziji ti navegas..
Al ja znam 2 firme tankerske koje nude ove uvjete (ako pricamo o dolarima), treca ne postoji. Jedna je chevron sto nudi 26 dana leavea po mj, druga je stasco sto nudi 3-3, treca ne postoji. Na tankerima c/0 drnci od 4-8 navigaciju i 4 ure overtimea. Na lng c/0 ima veze sa navigacijom i manovrom ko i ja sa beckom filharmonijom. Cargo operacija traje oko 12-14 ura, shifta se sa cargom plus ima juniore u gvardiji u ccr
Subota do podne, nedjelja free. Gospodin covjek.
Nek nego da brojke iz prve ruke pa cemo lako sve stavit na svoje mjesto.

Ja ne znam u kojoj dimeziji ti navegas..
Al ja znam 2 firme tankerske koje nude ove uvjete (ako pricamo o dolarima), treca ne postoji. Jedna je chevron sto nudi 26 dana leavea po mj, druga je stasco sto nudi 3-3, treca ne postoji. Na tankerima c/0 drnci od 4-8 navigaciju i 4 ure overtimea. Na lng c/0 ima veze sa navigacijom i manovrom ko i ja sa beckom filharmonijom. Cargo operacija traje oko 12-14 ura, shifta se sa cargom plus ima juniore u gvardiji u ccr
Subota do podne, nedjelja free. Gospodin covjek.
Nek nego da brojke iz prve ruke pa cemo lako sve stavit na svoje mjesto.

Pametno zboris
Samo da mi se pribacit sa Oila na Gas a to ce bit malo sutra

Sent from my internet mobile device

Moram ipak napisat nesto u vezi ovih postova o Globtiku...ovako istina da je s tom agencijom bilo svega, i da je sve moguce, ali vecina ljudi sto znam iz rijeke je bilo dosta ok, i dosta ljudi im je zahvalno na nekim stvarima, pa mene su oni uzeli s malog broda od losinjske i poslali na VLCC!!! znaci cilj mi je bio stranac, mozda hapag lloyd maximum, a isao sam na vlcc, nit sam u biti znao sto je tanker tad. Znaci na tom koraku sam im zahvalan. A posto je tema lng, moje misljenje je da nije bilo njih, i jos nekih nasih ljudi, nebi sad bilo tolko hrvata na lng brodovima. Oni su tad, cca prije 15 godina, krcali na pronav, shell, golar, exmar i sto ja znam, i mnogi su napravili prve korake na lng-u na tim firmama, tako da....znam masu ljudi koji su ispusili na croatia line koja je bankrotirala, i dosta njih je islo preko njih, jer su krcali i posadu tad. sad kako je netko sredivao posao je meni ne bitna stvar, ako meni moze dat posao.

2/O_ri

ma sjedi dole ti nista neznas

ova gospoda ce ti sve rec o njim a ti si samo jedan od rijetkih koje se broji na prste:rolleyes:

Da li je netko išao preko globtika na Gasloga, mene su zvali za Apprentice eto kao da postoji mogućnost pa me zanima imali neki intervju da se znan spremiti ako budu zvali?

Koliko znam tamo ima electronic eng i covik ispod electrical eng, vise ovako za fizikaliju oko motora i i svega slicnog.
Nisam cuo da krcaju apprentice, to bi kao bila neka asistentura?

Koliko znam tamo ima electronic eng i covik ispod electrical eng, vise ovako za fizikaliju oko motora i i svega slicnog.
Nisam cuo da krcaju apprentice, to bi kao bila neka asistentura?

​​​​​​Na kraju lažna nada, neznam da li postoji nedi drugo da traže istu poziciju jer bi svi izbrušenog ETO- a da sam počeo sa 15 godina da iman sve vrste pogona,motora,brodova ccc

Place su u €, a ugovori svima 4m (+/-45 dana). Doma se stoji po dogovoru, ili dok ne krenu zivkat.
Ljudi fali, nemilo, gradili su, grade. Plus su makli jednog juniora iz makine. Tako da sad i gregi bjeze na krace ugovore i firme koje imaju full posadu u makini.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Pratim, cuo sam neke price, placa navodno dobra, uvjeti losi, tipa radi se krcato. Nebi bilo lose da neko stavi najnoviju platnu listu sa gas loga. Zanima me kakvi su meduljudski odnosi, to je najvaznije

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Par rici.. Medjuljudski odnosi vise manje ok, kako se potrefi ekipa. Kretena se uvik nadje, ka i svugdi. Cini mi se da su grci napokon prihvatili ili barem poceli prihvacat da vise nisu tu sami. Spiza je odlicna, internet su digli na 3gb tjedno. Brzina bi mogla bit bolja, al kako je bilo, sad je odlicno. Eto, ukratko 20220509_002711.jpg ...

Place dosta slabe, s obzirom da se dolar i diga. Neznam zasto su mi pricali da 3 officir ima 6300 €, a sekondo 7700€, a ako imaju licencu chiefa, jos po 500€. Place su u odnosu na konkurenciju prosjek ili ispod prosjeka.
Samo da spomenem, nakilat, shell, pronav, chevron, dynagas, thenamaris... imaju bolje place u svakom ranku

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Par rici.. Medjuljudski odnosi vise manje ok, kako se potrefi ekipa. Kretena se uvik nadje, ka i svugdi. Cini mi se da su grci napokon prihvatili ili barem poceli prihvacat da vise nisu tu sami. Spiza je odlicna, internet su digli na 3gb tjedno. Brzina bi mogla bit bolja, al kako je bilo, sad je odlicno. Eto, ukratko ...

Kakve su sanse za doc s crude oila ko makinista

Back