Gas log ltd

Pozdrav kolege.
Friško sam dobio poziv iz Globtika za doci na razgovor. Uglavnom ponudili su mi Gas Log, moguci skorasnji ukrcaj za 4th eng, ugovor 4 mj na brodu, placa oko 5300 usd samo na brodu.

Ovo je bas lipo cuti,nadam se da ces ih se jos dosta ukrcati. Jeli imas LNG ili LPG iskustvo?

Globtik je prije par miseci dobija Gas Log, a kako sam ima priliku cut za sada su ukrcali nesto vise od 20-tak nasih ljudi, vecinom seniora. Placa Mastera je oko 16800 Usd samo na brodu, a ugovori 3on/3off. Mozda se varam, pa se radi o Eurima, kako nisam 100% siguran. Jos nisam sazna postoje li kakve dodane beneficije tipa family insurance, pension found, itd.

Nacuo sam da upravo nude taj paket, osiguranje, penzija i nekakve dionice nakon odredjenog staza na firmi.
Volio bih da se javi neko od ovih ex Pronav zaposlenika sto je dole sad na GASLog-a pa da kaze koju rijec. Sumnjam da nitko od njih ne prati forum...

Prate prate ali je poprilično upitno koliko im agencija za koju rade da slobodno pisat ode. Najbolje je bilo kad se Žika istina registrira pa govoria o samome sebi ode hvalospijeve. U Globtika se svaki trag prati-

Nacuo sam da upravo nude taj paket, osiguranje, penzija i nekakve dionice nakon odredjenog staza na firmi.
Volio bih da se javi neko od ovih ex Pronav zaposlenika sto je dole sad na GASLog-a pa da kaze koju rijec. Sumnjam da nitko od njih ne prati forum...

Ako je istina da postoje te beneficije onda i nisu toliko losi uvijeti.

Decki virovali ili ne svaki post se prati od svih. Prema registraciji adresa prema IP prema drugim stvarima koji omogucuju da se vidi tko posjecuje portal i ja sam ostao jako impresioniran tko sve prati.

Sta se tice pisanja mozu ljudi pisat svasta jer portal bez sudskog naloga ne odaje nicije podatke

Decki virovali ili ne svaki post se prati od svih. Prema registraciji adresa prema IP prema drugim stvarima koji omogucuju da se vidi tko posjecuje portal i ja sam ostao jako impresioniran tko sve prati.

Sta se tice pisanja mozu ljudi pisat svasta jer portal bez sudskog naloga ne odaje nicije podatke
Promjenis IP sa Holom ili slicnim i vise ne vidis [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk

Ne sumnjan u ovo zadnje Dalmos ali kad je Globtik u pitanju to je sasvim druga priča jer je to mreža Å¡pijuna samo takvih di niko ne smi prdnit protiv agencije i sve dođe do iste. Znan ih par Å¡ta otkad su tamo počeli navigat ne moÅ¡ oih viÅ¡e vidit vanka nego su točno u probranom druÅ¡tvu na balunu. Isto vridi i za Golara. I ti isti su do prije toga ode naveliko pisali i dojednom su umučali i ne spominju pomorac net. Ali se ne sičaÅ¡ čuvenog topica The True about Žika istina pa kad se sam registrira i počea pisat o sebi. Ne iznenauje me ko sve prati forum. Hrvatske agencije jedinpo i Å¡ta jesu su proizvod največeg Å¡ljama a posebno Globotik od samog početka od prvotnih 100 USD mita za ukrcaj tokom rata pa sve do velikih mačapija u vrimenu dok su držali OSGa pa sve do toga kako povlaÅ¡tenim određuju di če se ukrcat.

Imo i ja posla sa Žikom istinom 2002. Išo na brifing prije broda u Newcastle kod OSG-a i tamo saznao da me prevario. Došlo mi
da se vratim doma ali nisam zbog Engleza koji su bili jako korektni. Ali sam cijeli ugovor pričo Englezima kakav je Gloptik i koji je Žika lažov.
Ne sumnjan u ovo zadnje Dalmos ali kad je Globtik u pitanju to je sasvim druga priča jer je to mreža Å¡pijuna samo takvih di niko ne smi prdnit protiv agencije i sve dođe do iste. Znan ih par Å¡ta otkad su tamo počeli navigat ne moÅ¡ oih viÅ¡e vidit vanka nego su točno u probranom druÅ¡tvu na balunu. Isto vridi i za Golara. I ti isti su do prije toga ode naveliko pisali i dojednom su umučali i ne spominju pomorac net. Ali se ne sičaÅ¡ čuvenog topica The True about Žika istina pa kad se sam registrira i počea pisat o sebi. Ne iznenauje me ko sve prati forum. Hrvatske agencije jedinpo i Å¡ta jesu su proizvod največeg Å¡ljama a posebno Globotik od samog početka od prvotnih 100 USD mita za ukrcaj tokom rata pa sve do velikih mačapija u vrimenu dok su držali OSGa pa sve do toga kako povlaÅ¡tenim određuju di če se ukrcat.

Imo i ja posla sa Žikom istinom 2002. Išo na brifing prije broda u Newcastle kod OSG-a i tamo saznao da me prevario. Došlo mi
da se vratim doma ali nisam zbog Engleza koji su bili jako korektni. Ali sam cijeli ugovor pričo Englezima kakav je Gloptik i koji je Žika lažov.
Sve znam na NMM mi englezi komandanti koji su nekad bili na OSGa pricaju svakodnevno ponude koje su dobivali prvo od Magazina a onda od Zorovica da rade macapiju za njih. Posebno od Magazina su svi dobivali redovno ponude da ih ceka u Splitu jahta, kokain i maloljetne kurvice valjda preslika magazinova standarda zovota. Rekli su mi da au zgrozeni da takav neko moze radit crewing a posebno sa kadrom koji ke dovodia i avancava.
A o špijunskoj mrezi Globtika, Golara, NYKa i Zorovica dalo bi se danima pricat kako su ke dobro ispleli sve naveden agencije a Globtik prednjaci u svemu

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

ja znam da ta agencija danas zaposljava preko 4000 pomoraca i izravno neizravno
deboto po splita zivi od njih

niti bi se kuzine i auti prodavali a ni stanovi kupovali da nije pomoraca u splitu

i ono bokun potkupljivih likara

tako da dans tribas uplatit misu za tu agenciju da stoje dobro i rade jos bolje...

ne kazem da ono sta si napisao nije istina ili laz u to ne ulazim

mojih 7 godina su bili 1/1

a sta se tice povlastenih
gledaj to drugovacije ,kad ti biras uvih stavis ono sta tebi pase,tako i oni

Dje ste vi posli?
Ja sam pitao pitanje u vezi firme iz naslova.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ja znam da ta agencija danas zaposljava preko 4000 pomoraca i izravno neizravno
deboto po splita zivi od njih

niti bi se kuzine i auti prodavali a ni stanovi kupovali da nije pomoraca u splitu

i ono bokun potkupljivih likara

tako da dans tribas uplatit misu za tu agenciju da stoje dobro i rade jos bolje...

ne kazem da ono sta si napisao nije istina ili laz u to ne ulazim

mojih 7 godina su bili 1/1

a sta se tice povlastenih
gledaj to drugovacije ,kad ti biras uvih stavis ono sta tebi pase,tako i oni
Znam popriličan broj pomoraca koji ne zivi od njih uključujuci mene a i obitelj mi koja je cila pomorska i tako da ne vidim razloga zasto bi mu navodno placa misu. Poserem se doslovno na tu agenciju i na onoga ko je sebi dopustia da mu pomorski agent kontrolira zivot i govori sta ce mislist radit i kako ce slobodno vrime provodit.

amnesty

ocigledno je problem u tebi ili si imao veca ocekivanja

meni niko nikad u 7godin nije pokusavao vodit zivot,tirat igrat mali balun ili slicne monade,
meni i sve one koji su bili oko mene,niti je iko imao iakvih dodirnih tocaka s njima osim poslovnih
znalo se desit da cilu godinu nebi dolazili u agenciju vec sve putem email rijesit

cisto da znas da svaka prica ima dvi strane..

cc2

nigdi posli ali kad neko pise ovakve stvari osjecam se odgovorit,jer su me placali i bili 1/1 sve te godine
mene i one oko mene

amnesty

ocigledno je problem u tebi ili si imao veca ocekivanja

meni niko nikad u 7godin nije pokusavao vodit zivot,tirat igrat mali balun ili slicne monade,
meni i sve one koji su bili oko mene,niti je iko imao iakvih dodirnih tocaka s njima osim poslovnih
znalo se desit da cilu godinu nebi dolazili u agenciju vec sve putem email rijesit

cisto da znas da svaka prica ima dvi strane..

cc2

nigdi posli ali kad neko pise ovakve stvari osjecam se odgovorit,jer su me placali i bili 1/1 sve te godine
mene i one oko mene
Ne vidim u sebi nikakav problem jer nisam sebi tokom karijere dopustia da budem rob hrvatskih agenata i njihovih igrica. Takodjer sam ka i ti dobro placen i poprilicno zadovoljan sa svime postignutim a to sta ti imas emocije na Globtik je tvoj problem a ne moj. I deboto je lipi moj da se posal bez ijednog naseg agenta moze pronac i puno bolje placen nego sta ga oni nude.

ja sam trenutno veoma lose placen i nezadovoljan ali to je drugi par postola

iznio cinjenice da ta firma hrani rekao sam pola splita sta je puno ali 1/4 sigurno od nje zivi

moja iskustva su 1/1 a niko od mene nista nije trazio

nemam razloga da ti ne vjerujem ili kazem da lazes to je tvoje vidzenje tj iskustvo

ocigledno postoje dvi strane price

pa je lipo cut i drugu

emocije imam samo prema busti a nikako prema firmi..

Last edited:
Ja san sritan ka prase u malo vode sta neman ama bas nikakvih kontakata sa hrvatskim agencijama
A sta se Gas log-a tice
Koliko onda ima prvi ako master ima 16 i nesto iljda samo na brodu
I bitno je jel euro ili dolar

Sent from my internet mobile device

Back