... i dali VIP karticu ...
Bolje bi ti bilo da su ti dali tomato ona opcija sa milijun minuta po 6 lipa ili Tele knock out.
... i dali VIP karticu ...
@Off
Nikad ja nisam bia skrt (mada ti to nisi ni reka) pa ne mislim ni sad. AKo triba castit nije problem a pogotovo mlade snage UPH. Nego samo se pitam kako ti Care jos nikad nisi sudjelova u ovih par godina na niti jednom rucku ili veceri UPH, iz toga bi se dalo naslutiti da je u tebe kobra u depu a ne u mene.![]()
Dakako da je normalno, tu karticu je dalo i mome malome kad san mu otvorija onu Buba Sparu u Rajfajzena....da li je to normalno jer su mi na banci vec otvorili poseban sefici dali VIP karticu da za mene red ne postoji u koju god uru dosa
![]()

196 druze Alkaid..
A onamo se razbacuju VIP karticama.
196 druze Alkaid..
A onamo se razbacuju VIP karticama.. kako je krenilo sad kad je Bilic dosa doma nebi me cudilo da obisi matrikulu o klin i postane Crewing Manager a da ona dva brata otvore Agenciju..![]()
Kad si vec oko Crewinga evo pitanje:Je li izvedivo da se ili isprid Portala,Udruge ili na neki drugi nacin dođe do exkluzivni informacija o otvorenim pozicijama WW. Da se angazira neko ko ima volje i mota za taj posa i naravno uz neku proviziju to objavi. Ne mora to bit cak ni vezano uz Portal ili Udrugu,moze bit pojedinac ,ono ka head hunter. S obzirom na ne bas lipo stanje u pomorstvu,triba razmisljat glasno.

Ma molim te koga bi ti od clanstva Udruge izabra za takav posal. Vidis da nas vise od pola ne uspije sastavit i napisat prostu recenicu bez bar dvi pravopisne greske. Nije to posal ala "daj Mare pi**e".
I ko bi to molim te exkluzivu mukte objavljiva ovde? Ono sta se objavi je samo da se sporka thread, prave informacije se nalaze na drugim mistima. Malo vise tajnijim od foruma. Koliko sam upoznat ide ti 15% od godisnje place.

a ne neka bratovstina, tamo vamo, mi cemo te ukrcat, pa san dobija 3 kila dolara misecno i sa Filipon dilija kabinu, bizi bizi.. srica san se skapula na vrime..![]()
Sad si najeba stari jer sve mos govorit ali protiv bratovstvine nikako. Sad si navuka svu silu clanova bratovstvine na sebe
sta je ovo dalmos, od kada si presa u busace postajes najveci spamer na forumu, off i netjak ti nisu do kolina...
Kad si vec oko Crewinga evo pitanje:Je li izvedivo da se ili isprid Portala,Udruge ili na neki drugi nacin dođe do exkluzivni informacija o otvorenim pozicijama WW. Da se angazira neko ko ima volje i mota za taj posa i naravno uz neku proviziju to objavi. Ne mora to bit cak ni vezano uz Portal ili Udrugu,moze bit pojedinac ,ono ka head hunter. S obzirom na ne bas lipo stanje u pomorstvu,triba razmisljat glasno.
Pa stiga si konačno. Ajde neka.Nemoj sada odmah kako si planirao nakon 15 dana opet na brod.
Lagano ima još lita . Sada lagano uživanje.
![]()