Evo san se vrati...

Status
Not open for further replies.
@Off
Nikad ja nisam bia skrt (mada ti to nisi ni reka) pa ne mislim ni sad. AKo triba castit nije problem a pogotovo mlade snage UPH. Nego samo se pitam kako ti Care jos nikad nisi sudjelova u ovih par godina na niti jednom rucku ili veceri UPH, iz toga bi se dalo naslutiti da je u tebe kobra u depu a ne u mene. :p

Najbolje da si skrt, a posal cvita i na istoku.
Na krivom si tragu, ali priznajem, kobra mi je u gacama, ponekad odmara i u djepu, a glava joj je ko u macka;)

Nego, pustimo pizdarije....
Pitane je bilo kad? I gdje? Nije vazno ko ce platit, ali mislim da bi UPH kad vec sponzorira majice mladezi, mogla sponzorirat i proslavu povratka cijenjenog clana Don Bilica, a?

Last edited:
..da li je to normalno jer su mi na banci vec otvorili poseban sefic :D i dali VIP karticu da za mene red ne postoji u koju god uru dosa :p
Dakako da je normalno, tu karticu je dalo i mome malome kad san mu otvorija onu Buba Sparu u Rajfajzena.. :o
A sta se tice sponzorstva UPH, kako su se dali za mladez, nebi me iznenadilo da ostanu dica i bez gaca kako je krenilo.. :hihi

@ Dalmos
Ja znan da nije lipo pisat u siframa,ali Bratovština ima stroge kriterije. :p

@Off
Šta je na istoku? Oli cemo opet pivat onu Budi se istok i zapad

I to sponzoriranje majica je u najmanju ruku kriminalno. Neki mukta po dvi-tri ,a moga druga Netijaka se proziva javno za 100 kn

Last edited:
196 druze Alkaid.. :hihi
A onamo se razbacuju VIP karticama.. kako je krenilo sad kad je Bilic dosa doma nebi me cudilo da obisi matrikulu o klin i postane Crewing Manager a da ona dva brata otvore Agenciju.. :udriglavom:udriglavom

196 druze Alkaid.. :hihi
A onamo se razbacuju VIP karticama.. kako je krenilo sad kad je Bilic dosa doma nebi me cudilo da obisi matrikulu o klin i postane Crewing Manager a da ona dva brata otvore Agenciju.. :udriglavom:udriglavom

Kad si vec oko Crewinga evo pitanje:Je li izvedivo da se ili isprid Portala,Udruge ili na neki drugi nacin dođe do exkluzivni informacija o otvorenim pozicijama WW. Da se angazira neko ko ima volje i mota za taj posa i naravno uz neku proviziju to objavi. Ne mora to bit cak ni vezano uz Portal ili Udrugu,moze bit pojedinac ,ono ka head hunter. S obzirom na ne bas lipo stanje u pomorstvu,triba razmisljat glasno.

Kad si vec oko Crewinga evo pitanje:Je li izvedivo da se ili isprid Portala,Udruge ili na neki drugi nacin dođe do exkluzivni informacija o otvorenim pozicijama WW. Da se angazira neko ko ima volje i mota za taj posa i naravno uz neku proviziju to objavi. Ne mora to bit cak ni vezano uz Portal ili Udrugu,moze bit pojedinac ,ono ka head hunter. S obzirom na ne bas lipo stanje u pomorstvu,triba razmisljat glasno.

Ma molim te koga bi ti od clanstva Udruge izabra za takav posal. Vidis da nas vise od pola ne uspije sastavit i napisat prostu recenicu bez bar dvi pravopisne greske. Nije to posal ala "daj Mare pi**e".

I ko bi to molim te exkluzivu mukte objavljiva ovde? Ono sta se objavi je samo da se sporka thread, prave informacije se nalaze na drugim mistima. Malo vise tajnijim od foruma. Koliko sam upoznat ide ti 15% od godisnje place.

Pa to je odlicna ideja.. ima ovde ljudi koji su se svojin profesionalizmon i iskustvon pokazali, zasto in se nebi omogucija proboj na prave firme..
Po svitu head hunteri uzimaju i do 15% godisnje place, zasto bi se ta lova olako davala bilo kome, ako to moze ucinit nas covik.. pa neka mu i bude tih 15% ali baren znan kod koga su isli.. :kafa

Ma molim te koga bi ti od clanstva Udruge izabra za takav posal. Vidis da nas vise od pola ne uspije sastavit i napisat prostu recenicu bez bar dvi pravopisne greske. Nije to posal ala "daj Mare pi**e".

I ko bi to molim te exkluzivu mukte objavljiva ovde? Ono sta se objavi je samo da se sporka thread, prave informacije se nalaze na drugim mistima. Malo vise tajnijim od foruma. Koliko sam upoznat ide ti 15% od godisnje place.

A nisan ja reka da cu ja birat. Mozda ima ljudi sa slicnim stavovima ili ambicijama. Neko bi sebe moga pronac u tome. Ne triba odma ??picon u cipac.

Dobro ti govoris kolega Alkaid, da meni neko sutra dodje i rece, Netijak iman ti posal od 150 kila, imas mi dat 20% ja bi ga samo pita oce li od kolpa ili misecno u ratama.. a ne neka bratovstina, tamo vamo, mi cemo te ukrcat, pa san dobija 3 kila dolara misecno i sa Filipon dilija kabinu, bizi bizi.. srica san se skapula na vrime.. :kafa

a ne neka bratovstina, tamo vamo, mi cemo te ukrcat, pa san dobija 3 kila dolara misecno i sa Filipon dilija kabinu, bizi bizi.. srica san se skapula na vrime.. :kafa

Sad si najeba stari jer sve mos govorit ali protiv bratovstvine nikako. Sad si navuka svu silu clanova bratovstvine na sebe

Sad si najeba stari jer sve mos govorit ali protiv bratovstvine nikako. Sad si navuka svu silu clanova bratovstvine na sebe

sta je ovo dalmos, od kada si presa u busace postajes najveci spamer na forumu, off i netjak ti nisu do kolina...

sta je ovo dalmos, od kada si presa u busace postajes najveci spamer na forumu, off i netjak ti nisu do kolina...

Necu vise obecavam Propuh.:o AKo sam zasluzia ban ili bodove kazne samo pucaj. Ali tako je to ode malo se radi a puno surfa po netu

JOs jednom skuzaj:udriglavom :uzdravlje

Pa evo ako je za proviziju ja to mogu odradjivat.Fala bogu veza nekakvih imam mada moje veze su samo lovci na one dobre glave(traze se velike glave ili glavesine,poglavice,a ne indijanci). Uzest cu svakome 30% od godisnje place i opet ce zaradit 30-40% vise nego je do sada zaradjiva

Ja sam se trudija svaki info koji bi skupio da dodje na forum. :uzdravlje

Pa stiga si konačno. Ajde neka.:D Nemoj sada odmah kako si planirao nakon 15 dana opet na brod.:p Lagano ima još lita . Sada lagano uživanje. ;)

Pa iskreno da ti recem vec sam posla par CVova :confused:

BTW mogu iskreno rec da sam se iznenadija kad san dosa doma :confused:

Najprije ne znan odat kako triba :D
Pitan za ovog za onog ovi umro ovi u zatvoru ovi tamo ovi amo... ala brale.. :confused:
Planiran na brodu zvat bivsu da iman sta u horizontalu jel a ona u 5 misec trudnoce mi dodje :confused:
Dodjem uzet na trafiku duvan i pitan malu jel prica engleski hahaha... brale hitno se moran rekuperat... :hihi

Hvala svima na dobrodslici a ovima sta traze info ovo ono samo napomena da se priceka dok ne dodjen sebi :mad:

Btw na oprostajnoj u Brazilu sam se ulio ko mama , kokolo je amater za mene , kad san mortus pijan sta prid 18 ljudi s broda i reka da san poceja navigat iz nevoje a nastavija zbog ljubavi.. show program.. I barba je plaka kad san isa :( A i ja san nema sta.. da mi nije breveta ne bi jos dosa.. bez obzira na pare i sve

Status
Not open for further replies.
Back