Kolega,ne mogu se otvoriti ove slikeView attachment 3875View attachment 3876View attachment 3877View attachment 3878View attachment 3879
Evo tu su sva pitanja sta su bila u Splitu.Strojarstvo treba znat dobro i predobro....
Slazen se stobom, a da ne govorin jos o PLCu. Doslo je vrime kad citanje i razumjevanje neke sheme neznaci nista ako jos uz to neznas citat function block ili STL.
Sent from my P9000 using Tapatalk
Neznan jeli se sta spominje na toj izobrazbi ali ja dok san bija na pomorskom nije se niti spomenilo. Sican se da je jednom profesoru glavno pitanje na ispitu bilo o busenim karticama.... [emoji15]ma nemoj mi reci da nema nista o plc-u?? Pa to je strasno... Niti kroz cijelo skolovanje na pomorskom studenti ne vide plc.. pa sta to nije tragedija?? A osnovni plus napredni tecaj traje sve zajedno 15 dana pa da to nitko nije kadar odrzat na tom jadnom fakultetu??
Općenito se iz Å¡kole ne izlazi sa previÅ¡e znanja, znam po sebi.
Plavac495..,
Gledaš stvari krivom optikom, pa evo malo da te ohrabrim - nije pametovanje s moje strane.
Dakle, ako ćeÅ¡ se baviti elektrikom onda prihvati da ćeÅ¡ biti učenik cijeli život. To Å¡ta kažeÅ¡ Å¡ta će mi ovo ili ono zaboravi - nego čitaj sve Å¡to stigneÅ¡ i koliko stigneÅ¡. Ne možeÅ¡ pričati o PLC na stručnom nivou ako nisi proÅ¡ao materiju koja je neizbježni uvod te priče. Isto tako o generatorima nemaÅ¡ Å¡ta pričati ako preskočiÅ¡ poglavlja magnetizam, izmjenične struje i sl. Nikakva Å¡kola od tebe neće učiniti meÅ¡tra ako sam sebe ne usmjeriÅ¡ u tom smjeru! Pusti priče vako-nako..,
Dakle, ne jadikuj, nego se ufati posla!
Upravo prosao ETO ispit u st. Ispitivaci su ispali sasvim ok. Jedino nas je strojarstvo malo prcao sa trik pitanjima ali sve u svemu super zadovoljan. Svi smo prosli. Bravo mi,a sad pit!
Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk