Electrical officer NOVI PRAVILNIK

Ako vec imas brevet elektronicara onda sve ok. Ako nemas od sad pa nadalje sve osim pomorskog = dodatna edukacija. Steta sta te nece biti na srazu mozgova.. :hihi

Ima li itko novi brevet do sad? Ja danas predao sve papire...sad nestrpljivo cekam :D uf, koliko je para i vremena trebalo natuc za skupit sve. Nadam se da ce papir bit lijep :)

Ima li itko novi brevet do sad? Ja danas predao sve papire...sad nestrpljivo cekam :D uf, koliko je para i vremena trebalo natuc za skupit sve. Nadam se da ce papir bit lijep :)

Ekipa ima li kakvih novosti? Jel netko dobio brevet ili bio na ispitu? Pozz iz Kine!

Ima sam brevet brodskog elektronicara, pa sve ide glatko....ali zanima me kako je procedura za one koji imaju pomorski faks a nemaju brevet br. elektronicara, a kako za one s drugih faksova isto bez brevete br. ele....da li i jedni i drugi moraju na dodatnu izobrazbu?

Ima sam brevet brodskog elektronicara, pa sve ide glatko....ali zanima me kako je procedura za one koji imaju pomorski faks a nemaju brevet br. elektronicara, a kako za one s drugih faksova isto bez brevete br. ele....da li i jedni i drugi moraju na dodatnu izobrazbu?

S pomorskog ne s drugih da.

Postovanje kolege...nije mi jasno zasto se to i kod vas i kod nas u cg ide na obuku i polaganja kad konvencija kaze da bi svi koji su plovili dok nije dosla konvencija trebali dobit brevet na osnovu navigacije :p

a kako bi nam onda "drzava" isla "naprid" ako nebi nista davali u proracun?
slazem se da je takav pristup jednostavniji i da se nastavlja raditi ista stvar ali.... nasu su veliki birokrati

I ja san ga uspija konačno dobit prekjučer, makon dva i po miseca čekanja.
Zlatko mi je u jednom od prethodnih razgovora reka da se brevet nije ni moga izdavat prije 15.03. jer da im iz ministarstva nije stigla forma za printanje ovog breveta. Već poznati ˝problemi sa softwerom˝.
U svakom slučaju, da nije Zlatka, ne znan kako bit to zavrÅ¡ilo i koliko bi joÅ¡ puta mora u kapetaniju na vježbe iz strpljenja...

Sad još da je ubost kakvi posal... Da mi brevet ne visi bez veze na zidu nakon toliko muke :udriglavom

Last edited:
U pravu si. Pukon srićon san proÅ¡lo lito izvadija onaj hrvatski brevet za elektroničara, iako su mi se neki ljudi smijali da od toga nema nikakve koristi i da to niko ne priznaje. A onda je joÅ¡ bilo lako za dobit ga...
A na kraju je ispalo da ga priznaje bar onaj ko ga je i izda, naše ministarstvo. I prizna za olakšicu za pravi ETO brevet.

100% siguran.. a Å¡ta kažu kad će to viÅ¡e krenit ? :rolleyes:

Sad mi nije nista jasno.... Zlatko je lipo reka da ce i s pomorskog morat na edukaciju, a ti da ne:confused:

A nista jos od edukacije, a kad ce nezna se...tako je i to reka.

Ekipa molim vas ja sam na Las Palmasu sada pa nisam bas u mogucnosti puno zivkat, ako ima netko kakvu informaciju kad bi trebala pocet edukacija za ETO, ćaća mi je zva prije 15 dana atlantis i oni su rekli da cekaju neku potvrdu ministarstva, jebo ga pas cekaju tu potvrdu od 12 miseca prosle godine kad sam isa na more... molim vas ako ima tko kakvu informaciju triba bi u 6 misec doma al ako ce pocet ranije da se znam rezervirat i pokusat utec doma ranije.... hvala

Back