Electrical officer NOVI PRAVILNIK

Evo dobio sam mail od atlantisa u vezi ETO tecaja;

""Poštovani,

Zahvaljujemo na VaÅ¡em upitu. Tečaj je pri samom finaliziranju. VrÅ¡imo predupis. Za prijavu molim ostavite ime prezime i broj mobitela kako bi Vas mogli informirati o samom datumu početka. Tečaj će trajati 190 sati.

Srdačan pozdrav,""

i ja dolazim doma krajem 6miseca pa me zanima kad ce se vise znat ta informacija...samo znaju odg koliko ce uri bit potribno sllusat a nigdi datuma pocetka...

Ekipa ja sam zavrsija BEEE na pomorskom faksu u Splitu sad odradivam asistenturu za struju I gotov sam za 3 miseca jel ja tribam ici na to "doskolovanje" od 190 sati ili samo tribam izaci na ispit za ETO-a? Hvala na pomoci!

E zna sam da ce se naci barem jedan .... BEEE brodska elektroenetgetika I elektronika. Nadam se da je sad jasnije ?

Ako itko ima informacije vezano za sljedeće pitanje. Dakle, prije stupanja na snagu novoga pravilnika bili su ispunjeni svi uvijeti za dobivanje breveta elektroničara, ali on nije nikad izvađen. Kakva su pravila za dobivanje breveta časnika elektrotehnike?

Adria Mare-Libar Sibenik organiziraju tečaj za ETO. cijena 11000 kuna-može amex i diners na 6-12 rata. trenutno prikupljaju kandidate. dinamiku predavanja će dogovarati s kandidatima. trajat će najmanje 1,5-2 mjeseca
mogli bi poceti s tecajem kroz misec dana

zna li iko cijene za ove brevete u diversa ili negdi drugo u st. d17.d47a.d19,d48
i jeli istina da je ovi d48 moguce dobit besplatno na luckoj ako imas 183dana plovidbe

Za prvi dio ne znam točno ,zvrcni pa upitaj za cijene ,drugi dia je točan Å¡ta se tiče D48 samo triba odsluÅ¡at neÅ¡to na kapetaniji :)

pise na prvoj stranici ove teme da je ovo super za one koji nemaju visu skolu...e sad imam neku priliku za jednu firmu di se trazi visa skola jel to znaci da ovim tecajem pokrivamo to podrucje ili nema to toliko jakost kao visa skola hvala ..

zna li iko cijene za ove brevete u diversa ili negdi drugo u st. d17.d47a.d19,d48
i jeli istina da je ovi d48 moguce dobit besplatno na luckoj ako imas 183dana plovidbe

Potvrdnicu za odsluÅ¡ani tečaj D48 može izdati isključivo odobreno pomorsko učiliÅ¡te, a ne Ministarstvo pomorstva. Navedeni program se pomorcu priznaje u svrhu obnove ili stjecanja svjedodžbi o osposobljenosti na temelju 6 mjeseci plovidbene službe ali s rokom do 31.prosinca 2016. godine, ali na Lučkoj kapetaniji ne može se dobiti potvrdnicu za odsluÅ¡ani tečaj.

LP

Pomorski faks u Rijeci, cijene:

D12 2030 kn 5 dana
D17 nema tecaja samo ispit u luckoj kapetaniji
D19 1330 kn 3 dana
D47A 1370 kn 2 dana
D48 1210 kn 1 dan (umjesto toga moze se priloziti minimalno 6 mjeseci navigacije)

Tecaj za ETO: trajati ce oko mjesec i pol dana, cijena oko 11800 kn, odrzavati ce se krajem 9 mjeseca.

Tako su meni odgovorili, pozdrav iz Hakate, Japan!!

Mirno more!!

Back