• Raspored Ispita

El.tech.officer - ETO - Dodatna edukacija !

Znam da je u Atlantisa prva grupa skolovanja za ETO zavrsila i da su jucer (ponediljak) imali ispit...zanima me koji je sistem...koja su pitanja ako netko zna???

U ponediljak su prošli svi na ispitu,listali su skriptu i tako ispitivali .
Ekipa iz kapetanije se nije ni pripremila ko Å¡to su rekli,al da će se za iduće grupe pripremit bolje :D

ETO skripta

ETO skripta

zamolio bi ako mi netko moze poslat kopiju skripte, moze se javit na PP

Podsjetnik za sve zainteresirane da drugi ciklus dodatne edukacije za ETO-a starta na Pomorskom faxu u Rijeci dana 03/11/2014....ako bude dovoljan broj prijavljenih kandidata ( 8 ). Prvi ciklus je bio otkazan zbog malog broja prijavljenih kandidata(6). Edukacija traje 7 tjedana, cijena: 11.850 HRK. Vise informacija na stranicama pomorskog faxa Rijeka.
Za drugi ciklus do sada ima troje prijavljenih....

Đe ste banderaÅ¡i, hebem vam sto eura!

Priča mi Zlatko da ste prije neki dan u Splitu ispolagali svi, i da se nitko nije maÅ¡io za takuin da počasti!

Dapače, ni ne javljaju se viÅ¡e na forumu, a prije dok im je trebao forum,

ođe su smrdili iz dana u dan.., tventi for aurs a dej!

:D

To je već drugi ispit bia u ST na kapetaniji,izlazu ETO-i ko na traci ,i ja ću jednog dana kad porastem :D

To je već drugi ispit bia u ST na kapetaniji,izlazu ETO-i ko na traci ,i ja ću jednog dana kad porastem :D

sutra se na brodu "ANNE" u sjevernoj luci spremaju gradele:) ETOvci organiziraju:) i kao podrÅ¡ka jedinom članu posade koji jedini čami na njemu....

Znam sve o tome ,bia sam i ja na tečaju al sam na brodu .Bar će se sutra čovik obradovat :)

Aj.., paz'te vako ljudi..,

Imam jedan problem koji mi se ispriječio i upravo kontam Å¡to i kako s tim. Vezano je za ovu temu. A vjerujem da ima joÅ¡ kolega kojima će se desiti isti qrac, a sada ne znaju za to. S obzirom da me sve iziritiralo, doslovno, ako budem govorio o tome - neće ići bez da za-sakramentam crkvene svetitelje kao i one iz Biblije, a nekome i nanu!

Nego, dvoumim se da li da otvorim novu temu ili ovdje?!

Naime, ne želim da me se protumači pogreÅ¡no, tj. da pametujem!

:confused:

Last edited:
Nemojte nas drzati u neizvjesnosti. Tu smo da razmjenimo informacije i iskustva. :)

Lako moderator preseli post u novu temu, ukoliko za to postoji potreba.

Back