• Raspored Ispita

El.tech.officer - ETO - Dodatna edukacija !

Pa prije nije bilo obavezno vodit dnevnik ja imam 12 mj kao ass. el. al bez dnevnika? dnevnik je tek uveden 01.01. 2014 jel to problem?

Pa prije nije bilo obavezno vodit dnevnik ja imam 12 mj kao ass. el. al bez dnevnika? dnevnik je tek uveden 01.01. 2014 jel to problem?

Kad sam se ukrcavao 13.12.2013 zlatko mi je rekao da nije potrebno nosit dnevnik, ja sam ga ipak ponio i ispunjavao al mi nije ovjeren u kapetaniji....

Ne moze to biti problem jer je prije novog pravilnika...

Inace , Libar skuplja ljude za tecaj i krenit ce se skoro..

Ne moze to biti problem jer je prije novog pravilnika...

Inace , Libar skuplja ljude za tecaj i krenit ce se skoro..

meni je teta u riječkoj kapetaniji rekla da mi treba ovjereni dnevnik iako sam se ukrcao u 11.mj. proÅ¡le godine. nema druge nego ovjerit praznu bilježnicu i nosit na slijedeći ugovor...

di se ovjerava taj dnevnik,je li obićna teka ili ima uzet baÅ¡ dnevnik.....ako si na stranca jel moraÅ¡ ispunjavat na engleski ili ne...

di se ovjerava taj dnevnik,je li obićna teka ili ima uzet baÅ¡ dnevnik.....ako si na stranca jel moraÅ¡ ispunjavat na engleski ili ne...

dnevnika joÅ¡ nema i tko zna kad će bit. uzmeÅ¡ a4 bilježnicu i ovjeriÅ¡ je na kapetaniji prije i poslije ukrcaja. obavezno na engleskom kad si na strancu.

Evo zvali su me iz Atlantisa,krece 17.6 edukacija za ETO,traje 26 radnih dana svaki dan predavanja po 8 sati,mozda i subotama isto.

Cijena 10.500kn.

Ispravka mala za Atlantis..kazu krece najvjeroatnije krajem miseca cekaju odobrenje iz ministarstva,skupljaju kandidate..igraju visa i american kartice...

Kreće ETO edukacija

Kreće ETO edukacija

Pozdrav ekipi koja nestrpljivo čeka početak edukacije.
Evo službenog maila koji sam dobia od učiliÅ¡ta:

Poštovani,

zahvaljujemo na VaÅ¡em upitu, temeljem rjeÅ¡enja Ministarstva pomorstva prometa i infrastrukture Klasa: UP/I-342-35/14-01/96, Urbroj: 530-03-2-1-2-14-4 od 17. lipnja 2014. godine obavjeÅ¡tavamo Vas da smo prvi u Hrvatskoj dobili dopusnicu za izvođenje posebnog programa izobrazbe za stjecanje svjedodžbi o osposobljenosti za časnika elektrotehnike (STCW III/6).

Program započinje 08.07.2014. , a zavrÅ¡ava 14.08.2014.

S obzirom na veliki interes molimo da popunite prijavnicu u privitku.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Srdačan pozdrav,

Petra Ištuk

POMORSKO UČILIÅ TE
Mike Tripala 6 ○ Split
021/339-166 ○ 098/980-62 52

Navali narode!!!!
JoÅ¡ su mi rekli da će predavanja bit od 9:00-14:00, pon-sub, 32 radna dana
Cijena 10 500 kn a valjda ce bit i kakvi popust za gotovinu...

Pozdrav ekipi koja nestrpljivo čeka početak edukacije.
Evo službenog maila koji sam dobia od učiliÅ¡ta:

Poštovani,

zahvaljujemo na VaÅ¡em upitu, temeljem rjeÅ¡enja Ministarstva pomorstva prometa i infrastrukture Klasa: UP/I-342-35/14-01/96, Urbroj: 530-03-2-1-2-14-4 od 17. lipnja 2014. godine obavjeÅ¡tavamo Vas da smo prvi u Hrvatskoj dobili dopusnicu za izvođenje posebnog programa izobrazbe za stjecanje svjedodžbi o osposobljenosti za časnika elektrotehnike (STCW III/6).

Program započinje 08.07.2014. , a zavrÅ¡ava 14.08.2014.

S obzirom na veliki interes molimo da popunite prijavnicu u privitku.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Srdačan pozdrav,

Petra Ištuk

POMORSKO UČILIÅ TE
Mike Tripala 6 ○ Split
021/339-166 ○ 098/980-62 52

Navali narode!!!!
JoÅ¡ su mi rekli da će predavanja bit od 9:00-14:00, pon-sub, 32 radna dana
Cijena 10 500 kn a valjda ce bit i kakvi popust za gotovinu...
dobre vijesti, jos da je bit doma u to vrime ;)

Sa stranica pomorskog faksa u Rijeci:

POZIV NA PRIJAVE I UPIS NA RAZLIKOVNI PROGRAM ELEKTROTEHNIČKOG SMJERA

Pomorski fakultet u Rijeci obavjeÅ¡tava sve zainteresirane o pokretanju uvodnog razlikovnog programa Elektrotehničkog smjera za pristupanje ispitu za stjecanje Svjedodžbe o osposobljenosti za časnika elektrotehnike (STCW III/6), a koji počinje u ponedjeljak, 8. rujna 2014. godine.

Datum početka izobrazbe: ponedjeljak 8. rujna 2014. godine

Vrijeme: 9:15

Mjesto: predavaonica 227 u prizemlju Pomorskog fakulteta u Rijeci, Studentska 2, Rijeka

Trajanje izobrazbe: 7 tjedana, previđeno do 17.10.2014.

Izobrazba za ETO pokrenut će se ukoliko je upisano najmanje 8 polaznika.

Prijava polaznika provodi se slanjem podataka elektronskom poštom na adresu: cip@pfri.hr

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime polaznika, te broj mobitela.

Prijave se primaju do 22. kolovoza 2014.

Rang lista prijavljenih kandidata bit će objavljena na web stranici Fakulteta 25. kolovoza 2014.

Upis polaznika obavljat će se od 25. do 29. kolovoza 2014. godine na Pomorskom fakultetu u Rijeci, u uredu Centra za izobrazbu pomoraca (CIP), ured 205, u prizemlju.

Upis na izobrazbu ne mora izvrÅ¡iti sam kandidat, već za njega to može učiniti netko drugi.

Pravo na upis u navedenom periodu ostvaruju oni kandidati do uključujući rednoga broja 15 na rang listi.

Za kandidate koji su ostvarili pravo na upis u naznačenom periodu, a upisu nisu pristupili, smatrat će se da su od njega odustali. Ukoliko ostane mjesta, grupa će se popuniti kandidatima koji slijede po redu na listi. Upisat će se moći od 1. do 5. rujna 2014. godine.

Dokumenti koje kandidati trebaju dostaviti prilikom upisa:

- preslika osobne iskaznice;

- preslika svjedodžbe srednjoÅ¡kolskog obrazovanja elektrotehničkog smjera u trajanju od najmanje 4 godine;

- dokaz o uplati prve rate u iznosu od 6.000,00 kn.

Cijena izobrazbe iznosi 11.850,00 kn po polazniku.

Prva rata u iznosu od 6.000,00 kn plaća se prilikom upisa. Druga rata u iznosu od 5.850,00 kn plaća se dva tjedna nakon početka predavanja.

Uplate se vrÅ¡e sa sljedećim podacima:

Primatelj: Pomorski fakultet u Rijeci, Rijeka, Studentska 2

Žiro račun: HR2023600001101408432

Poziv na broj odobrenja: 16615-77

Å ifra opisa plaćanja: 00

Opis plaćanja: Upl. za izobrazbu ETO - OIB polaznika

Kandidati su o mogućnostima izlaska na ispit za stjecanje Svjedodžbe o osposobljenosti za časnika elektrotehnike (STCW III/6) dužni proučiti Pravilnik o zvanjima i svjedodžbama o osposobljenosti pomoraca (NN 130/13 i 45/14), u kojima su navedeni uvjeti za stjecanje spomenute svjedodžbe. O prijavi samoga ispita i zadovoljavanju uvjeta za pristupanje ispitu odluku donosi nadležno Ministarstvo, odnosno lučka kapetanija.

Najavljeni datumi početka sljedećih izobrazbi za ETO:

- 3. studenoga 2014.

- 9. veljače 2015.

:uzdravlje

Back