Dorian Hellas

hehe,fala ti :uzdravlje a znan,al eto,ja se vec pripreman polako... :D od iduce godine i meni ce ugovori biti kraci... =) samo da ja sad povatan jos ovo malo,i polozin klasu kad se vratin,dalje je vec lakse =) :uzdravlje

eto,izgleda da ako buden ima srice,mozda i stignen na klasu u 10 misecu =)

doci ces i ti u split,na klassu...:hihi:hihi

i ne zaboravi okrenuti broj do ukrcaja...:kafa[/QUOTE]

a vidit cemo,jos ne znan ocu li produziti malo ugovor ovi put,vidit cu...a za kavu se javin iduci tjedan,triba bi u ponediljak biti gotov... :)

Last edited:
pozdrav kolege! evo su mi jucer javili da iden 15.4 opet na brod,isa kompanija (doran hellas).brod je malo manji nego prethodni,al isto je lpg :D rute su pretezito po americi,tako da se nadan da cu ovi put imati net na brodu i da cemo se cuti cesce... eto,izgleda da ako buden ima srice,mozda i stignen na klasu u 10 misecu =)toliko zasad od mene,kad buden ima vise informacija,javin se =) pozzz! :uzdravlje

Sretan put i mirno more... P.S. Hvala jos jednom na pomoci.

evala!

evala!

pozdrav svima kolegama! evo da se i ja napokon javin... bas smo u turskoj,u dortyolu,iskrcavamo i deset dana smo ode,znaci jos tjedan dana,opet me dopa isti brod,tako da je drugi dio asistenture skoro gotov... jos 5 miseci pa me eto doma... na brodu su uvjeti odlicni,cak smo i dobili internet,u portima nan se uredno daje modem za surfanje,dok je brodski blago receno neisplativ,i dosta spor,ovi lucki je ko avion :D sve skupa vrhunski,prezadovoljan,ekipa odlicna,sta se kaze ne fali nan ni ticjega mlika :-P nadan se da ste mi svi dobro... kolegama na brodu zelin mirno more a ostalima koji su doma da gustaju malo i umisto nas... toliko za sada od mene... pozdrav iz turske!

Majstore i ja san ti u Turskoj, Istanbul 2 porta -Gemlik - Gebze i tu i tamo se zalomi još koji porat.
OVaj Turski internet je zakon, nije skup a signala svugdi imaš po Mramornom moru :)

Živia majstore i ako moÅ¡ obavezno izađi vanka kupit baklave :p

Majstore i ja san ti u Turskoj, Istanbul 2 porta -Gemlik - Gebze i tu i tamo se zalomi još koji porat.
OVaj Turski internet je zakon, nije skup a signala svugdi imaš po Mramornom moru :)

Živia majstore i ako moÅ¡ obavezno izađi vanka kupit baklave :p
I to one sa pistacijem:hihi

hehehehe ma internet je stvarno vrhunski,samo sta su nas nesto zezali sa nekin kediton,sta ti ja znan... a baklave nan uredno loading master donosi na brod... od cokoladnih do ovih sa pistacijen... i stvarno nema do ovih sa cokoladon,te su najbolje :hihi sad bi bas u subotu ili petak tribali izaci u iskenderun,al sve se nekako mislin,jer iskreno sve sta san ode vidija nije bas neka ponuda,manje vise sve imamo na brodu,tako da... al vidit cu,mozda i bacin diradu :hihi ma najvise bi volija sad da nan lipo posli turske recu da idemo ukrcati u qatar i onda za kinu ili japan da odemo...-jbg prije ce vrime proletit,a i juane triba negdi potrositi =) mirno more! :uzdravlje

Ako ko od strojara traži job - javite se Pasatu, hitno triba ćif makine na tankera Oklahoma.
Kum mi je tamo ćif makine i zva me jučer da je takva situacija, znači ko traži job nek se javi Pasatu u Å ibenik.
Top 4 su naÅ¡i i crnogorci ostalo filipi. Plaća je oko 13000 USD dok si na brodu.

postovanje, imam 12 miseci iskutva na kemikal oil i aplicira san na ovoj firmi za 3 palube, papiri su mi prosljedeni grcima u firmu i sad cekan odg. firma ima samo 2 crude oila i posto traze gas advance na novogradnje mogu samo tamo uletit pa me interesira kakvi su ugovori za juniore i najvaznije kakva je rotacija dali se triba brinit za sljedeci ukrcaj posto su samo 2 broda.

Back