pozdrav
znam da se pisalo prije al nailazio sam na razlicite informacije mozete li mi reci kakvi su ugovori za juniore na doriana te kakve za seniore ....te ima li neta na novim brodovima ....te zna li ko kakve su place
hvala na odgovoru
Ugovori 4 do 5 na brodu , do 3 doma. Fali in svita. Kad se stabiliziraju sa ljudima i popune pozicije idu svi na 3-3.
Sekondo 7300$ + 2500$ rejoin bonus + ako imas kapetanski oko 250$ na placu svaki misec.
Chief off. sa bonuson 15000$ + 5000$ rejoin bonus.
Firma placa mirovinsko i zdrastveno.
Place su single contract.
Ima neta ako ti se mob spoji na wifi, ako ti se ne spoji onda ga nemas. Realno.
P.S. Ovo se odnosi na LPG flotu.
ja aplicira nedavno za treceg, prisa bi radit kod njih,
godinama na plinu lng i lpg, pet ugovora u ranku, brevet za drugoga, gas advance, apprisali sa promo recomendetionima, vecina brodova od toga na MAN ME motorima (takve i dorian sad uzima u koreji mislim), nitko nije pita vidit u papire, niti rici niti pitanja o struci... samo mi rekli da mi matrix nije bas nesto, triba 12 mj na lpg i to je to.
a svaka makina ovih Qlng-ova ka dva spojena lpg-a jedna do druge, posla za ubit se ko oce radit, o automatici necu ni govorit...
oce li me zvati ili nece, jesu li odbili aplikaciju ko zna,cekam i njuskam dalje uokolo, ali ti budi pametan moj prijatelju.
A i ti si isto malo pam pam a, paris mi tip koji kad mu neko nesto kaze poklopi se usima, umisli da je to tako i svati to zdravo za gotovo i pomiri se stime.

Pozz koje su su ovde plaće na doriana vidin neko piše da 4.eng ima 7000 neko 4000...
Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk