danas je bila tjelovjezba na poslu

Jutro RAUL

Jel peres Forda danas?

9a459f66280efb3536edf914085fcc29.jpg

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

tako smo jedne godine popili svu travaricu u komiži. reka sam maloj u kafiću (bia dvanaesti misec, cili kafić naš) ovo ubuduće točite sam na recept.
posli glava bolja nego prije.

posli smo, istina, pili vino, ''samo za prijatelje'' edition.

vis je majka.

Attachments

• photo4568.jpg
    photo4568.jpg
    221.6 KB · Views: 0
tako smo jedne godine popili svu travaricu u komiži. reka sam maloj u kafiću (bia dvanaesti misec, cili kafić naš) ovo ubuduće točite sam na recept.
posli glava bolja nego prije.

posli smo, istina, pili vino, ''samo za prijatelje'' edition.

vis je majka.

vis je bomba ali postaje otkriven i bojim se sudbine hvara

nego taj merlot nema veze s otocima ,najblizi mu je drnis ali tamo vec niko ne sadi
tako da je to merlot od matosevica iz istre 99% on ga salje dole na tolitre i posli mafija lipi etikete ,ka i pipinela na malvaziju

razgovara sam sa višanima, oni će pokušat da im se ne dogodi hvar.
kad se snimala abba, tip im nije tija rentat kozu i još je nazva meril strip. duga priča.
naravno,vis, ka ni sve, nije šta je bia, vidit ćemo šta će bit dalje.

šta se tiče merlota; etiketu je radia jakša matošić navigator, iz munje ide u korijen koji završava sa sidrom. čovik koji ga radi živi u splitu, a mislim da je sa pelješca, jer mu je ostalo vino pelješka berba. merlot, kako piše na etiketi, je samo za prijatelje. vino smo imali sa sobom na brodu.

od vina sa visa (i okolo) zakon je biševo. kupia sam bocu jedno jutro od čovika u mezuportu. nije mi da da probam, etiketa požmarila, boca od litre. velim, uzet ću, neka je prevara, za turiste,da mu učinim drago. kad sam je otvoria, nakon par dana, tija sam se vratit, kupit svo vino i pick up u kojem je sidia, ako treba.

nažalost, nije više živ, kako čujem, ali su vinogradi ostali.

Back