Asinkronus
Struja
Ajde kad vec svi falite, recite mi koliko je ovo wati. Bas gledan za u brod ovako nešto... 
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
2000 kw...za to i doma treba ugraditi wartsilu da pokrene taj pekacZa brod ces uzest na garbun ili plin ono je 2000kw ko ce to napojit na brod
Pravi je gorenc narine grill plin..
Jedino ako ces stavit malu fisher panda generator u brod onda to igra,citaj cc 7 do 10teur..cc 4kw
Nema straja tu je inverter 3000W continuous. Priko 350Ah servisnih baterija, 300W solari.... Ima da ciloj vali dajem strujuZa brod ces uzest na garbun ili plin ono je 2000kw ko ce to napojit na brod
Pravi je gorenc narine grill plin..
Jedino ako ces stavit malu fisher panda generator u brod onda to igra,citaj cc 7 do 10teur..cc 4kw
Nema straja tu je inverter 3000W continuous. Priko 350Ah servisnih baterija, 300W solari.... Ima da ciloj vali dajem struju
Nema straja peÄ ce se samo u podne i to kraj 7. pocetkom 8. miseca, meso ionako pecen medium/rare u 15min sve gotovo. MPPT je od 40A baterije se ni ne prazne. Vec probano sa kuvalom od 1800WMa 2000w je grill a tih 350ah baterije u 15min ce ispraznit,osim ako ne ugradis wartsile kako gore se savjetuje
Evo ti labelAjde kad vec svi falite, recite mi koliko je ovo wati. Bas gledan za u brod ovako nešto...
Nema straja peÄ ce se samo u podne i to kraj 7. pocetkom 8. miseca, meso ionako pecen medium/rare u 15min sve gotovo. MPPT je od 40A baterije se ni ne prazne. Vec probano sa kuvalom od 1800W
![]()
Jebiga srelec ipak je 2450W, probilo mi cilu raÄunicu.... Morat cu napravit DP2 upgrade i joÅ¡ jedan inverter i bus tie izmeÄ‘u....