gavro
Korabljoni Sekretar
Pogledaj ovo sta je izijo Dalmos - neman ocale kod sebe - sta je ovo Dalmos kusa.., valjda tripice??!
Ovamo na prvu mi se cine neke brazilijano rakovi i pizdice.Pogledaj ovo sta je izijo Dalmos - neman ocale kod sebe - sta je ovo Dalmos kusa.., valjda tripice??!
Ovamo na prvu mi se cine neke brazilijano rakovi i pizdice.
Prije da su vampi nego begova corba.Jes' siguran?! Meni se ucinilo da su tripice ili begova corba!!! Zadnji put kad Sam bijo doma posao Sam u Bosnu - begova corba se moze naci za 15 kuna.
je ima sta posla u toplijim krajevima, jebem ti finsku, ovo je za poludit![]()
Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk
Pusti sibencane simulacije nesrece - radije ti nama podnesi izvestaj dje's bijo.., i je li bilo sta od onih stvari tj. womanizinga??!
Aaaa, mos ti srat sta oces - ne virujen ti da ga nisi zamagarcio nekoj dobroj kinezici u Singapuru.., ili ruskinji gore u Klaipedi???!
Evo se lile slikala u gacama, ima iz cega prdnuti.Aaaa, mos ti srat sta oces - ne virujen ti da ga nisi zamagarcio nekoj dobroj kinezici u Singapuru.., ili ruskinji gore u Klaipedi???!
Aaaa, mos ti srat sta oces - ne virujen ti da ga nisi zamagarcio nekoj dobroj kinezici u Singapuru.., ili ruskinji gore u Klaipedi???!
Evo se lile slikala u gacama, ima iz cega prdnuti.![]()
jesi ti izmestrijao oni thruster
pusto pisanje a nismo dosli do kraja
ajde podastri rezultate..
Neznam ali iz splitskog djira kazu da je imao ricavu kosuantisa
dali ti znas ko je barba ove male Bacicke?
Ma nema nista jos, nitko ne inzistira pa ni ja necu da ih tjeram. U medjuvremenu sam zaokrenuo jedan kljucni relej na ON - ima na sebi onaj mehanizam mehanicki za ON stalno. I u toj poziciji starta motor bez greske.
A sad me jebu load cello I na vincevima. Jedno pojacalo otislo u qrac, stalno 12 volti na izlazu, a drugi winch sam morao stelati zero jer je umjesto nule davao 17 tona tension wire.
A ispizdio me danas i radius, ali uspio sam ga staviti u red.., tvrdila mi bizuterija s most da je to radio dok je Archi bijo - a gle sta je bilo - u postavkama Kongsberg input modul a nadjem brzinu serijske veze 19200 bauda, a treba biti 9600 bauda.., sricom iskoristio sam svoje spijunske veze i poznanstva s Kongsberg agentima pa mi je jedan dao password za pristup sistemskim postavkama.., inace te lozinke znadu samo oni.., a commandant mi tlak dize - kaze da je radio.., zamalo ga nisam u qrac poslao..,
Neznam ali iz splitskog djira kazu da je imao ricavu kosu
Zila,pa njega cili svit zna..
antisa kad te naucimo izgubit ce mo te