danas je bila tjelovjezba na poslu

Dalmoš je jetsetter pa i ide spizu svoje klase, najbolje još da slikaje čevape i limenku pive sa petokrakom. inaće, kao pravi pomorac, ima san i ja vježbu i to još dok nam je bija prvi barba, i moran reć iskreno, i to kao prvi pomorac Šibenika, ono šta san ja vidija, od ljudi koji su godina i godina na moru, tu se nezna ko pije a ko plaća...da uistinu bude neko sranje na brodu i da triba se spašavat to bi bilo ajme i kuku. ovo mogu reć iz prve ruke, kadeti koji su bili na brodu su sposobniji i veći pomorci od većine časničkog kadra, kako kuverte tako i makine. mislin da bi te vježbe stvarno tribalo napravit sa smislom simulacije same nesriće a ne ono reda radi da se obavi jer se mora i da stoji zapisano ka obavljeno.
pozdrav čiki u magarećoj klupi, i barba strojaru, i svim našim pomorcima šta prate forum ma di god bili i u kojim god prevarama da su trenutno.

Pusti sibencane simulacije nesrece - radije ti nama podnesi izvestaj dje's bijo.., i je li bilo sta od onih stvari tj. womanizinga??!

je ima sta posla u toplijim krajevima, jebem ti finsku, ovo je za poludit
31d35c417f161d50bd476f08d1b15b3a.jpg

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

srelec volia bi i ja sad u san juan na ledenu pivicu, zapea sam u baltiku vec par godina, najgore osjecaj ka sad kad kosti bole od hladnoce,,,,pa ti vidi zasto se visaju na stabla ovi ovdi a imaju sve ludilo,,,osim klime

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

Pusti sibencane simulacije nesrece - radije ti nama podnesi izvestaj dje's bijo.., i je li bilo sta od onih stvari tj. womanizinga??!

bio na okeanu, a di drugdi...ukrca se u singapuru, iskrca u klaipedi...na kurve san iša, ali samo kao pratnja neiživljenima, jer ja se držin rasne čistoće i dalje od bilih žena ja se ne šporkajen, a ionako moja ljepotica je klasa za sebe da bi ju iša zaminit na po ure sa nekom droljom bilo di na svitu... posli alžira di nismo smili ni sa broda vanka izać bilo je još kurvarluka kako smo išli dalje prima europi i sjeveru gori. na brodu se inaće vježbalo redovito, fotografiralo, igralo ping ponga a najviše od svega se, naravno, varalo...jer nema pomorstva bez prevare, u svemu...sve je prevara, kao što je sve laž, osim smrti.

Aaaa, mos ti srat sta oces - ne virujen ti da ga nisi zamagarcio nekoj dobroj kinezici u Singapuru.., ili ruskinji gore u Klaipedi???!

jesi ti izmestrijao oni thruster
pusto pisanje a nismo dosli do kraja

ajde podastri rezultate..

Aaaa, mos ti srat sta oces - ne virujen ti da ga nisi zamagarcio nekoj dobroj kinezici u Singapuru.., ili ruskinji gore u Klaipedi???!

ajme, a kome češ virovat ako nečeš šibenčanu, domoljubu, lokal patriotu, dalmatincu, hrvatu, antikomunistu....to šta san sad i ja pomorac, prevarant, samo je još veći adut u moje tvrdnje..i ruku na srce, ono šta san vidija od rižookih je bilo loše.ja da san uša unutra i proba nebi mi se niti diga na te štrace. jer ja, kao prvi pomorac Šibenika, varač, iskreno ti kažen i tvrdin, nema do bile žene, dalmatinke, hrvatice, europljanke, rasno čiste i nešporkane. viruj!!! viruj ka šta slipac viruje u sunce iako ga ne vidi..viruj!!!
pozdrav mojim kadetima, monstrumima, varačima, kurvišima.

jesi ti izmestrijao oni thruster
pusto pisanje a nismo dosli do kraja

ajde podastri rezultate..

Ma nema nista jos, nitko ne inzistira pa ni ja necu da ih tjeram. U medjuvremenu sam zaokrenuo jedan kljucni relej na ON - ima na sebi onaj mehanizam mehanicki za ON stalno. I u toj poziciji starta motor bez greske.

A sad me jebu load cells na vincevima. Jedno pojacalo otislo u qrac, stalno 12 volti na izlazu, a drugi winch sam morao stelati zero jer je umjesto nule davao 17 tona tension wire.

A ispizdio me danas i radius, ali uspio sam ga staviti u red.., tvrdila mi bizuterija s mosta da je to radio dok je Archi bijo - a gle sta je bilo - u postavkama Kongsberg input modula nadjem brzinu serijske veze 19200 bauda, a treba biti 9600 bauda.., sricom iskoristio sam svoje spijunske veze i poznanstva s Kongsberg agentima pa mi je jedan dao password za pristup sistemskim postavkama.., inace te lozinke znadu samo oni.., a commandant mi tlak dize - kaze da je radio.., zamalo ga nisam u qrac poslao..,

Last edited:
Ma nema nista jos, nitko ne inzistira pa ni ja necu da ih tjeram. U medjuvremenu sam zaokrenuo jedan kljucni relej na ON - ima na sebi onaj mehanizam mehanicki za ON stalno. I u toj poziciji starta motor bez greske.

A sad me jebu load cello I na vincevima. Jedno pojacalo otislo u qrac, stalno 12 volti na izlazu, a drugi winch sam morao stelati zero jer je umjesto nule davao 17 tona tension wire.

A ispizdio me danas i radius, ali uspio sam ga staviti u red.., tvrdila mi bizuterija s most da je to radio dok je Archi bijo - a gle sta je bilo - u postavkama Kongsberg input modul a nadjem brzinu serijske veze 19200 bauda, a treba biti 9600 bauda.., sricom iskoristio sam svoje spijunske veze i poznanstva s Kongsberg agentima pa mi je jedan dao password za pristup sistemskim postavkama.., inace te lozinke znadu samo oni.., a commandant mi tlak dize - kaze da je radio.., zamalo ga nisam u qrac poslao..,

slusaj imas tamo pitalicu pa odgovoru u tvom fail..

samo polako nisat nas nesme iznenaditi...

Back