danas je bila tjelovjezba na poslu

pazi vamo

kad tako zacinis i spremis tunu s pomama i kapulom ija geliranu spanjolsku il smrznutu iz senegala sve ti je isto

to nema okusa tune niti malo

dali je to jadranska ,triba je bacit na gradele i minut jedn ai minut druga banda sredina roskasta i onda tek vidis sta is..

a ovako su ti bice macku podmetnuli..

ili tu jadransku na tanke fete izrizat krupna sol kapari maslinovo ulje i obavezno jedna lipi posip..

a ovako pasticada od tune??? pari da je gulas polia priko..

a moze i onda bacit se kokos i sve na tingul,dolce garbo..
Krivo sam se izrazio, kao šufigane ali bez pelata. Bacit ih na maslinovo ulje sa cesnjakom i persinom i zalit s malo vina

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Krivo sam se izrazio, kao šufigane ali bez pelata. Bacit ih na maslinovo ulje sa cesnjakom i persinom i zalit s malo vina

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Ma to su podusene lignje ,to je vrh..
Pokrit tavu poklopcem i na jacu vatru..gotovo u koju minutu..

E vidis tu bi vojak svojaava pa pelate pa klincice i napravio gulas od liganja ali to se cini samo s patagonija lignjama..

Nego jeli ima sta liganja doma,dok sam bia doma satalno lose vrime..

pazi vamo

kad tako zacinis i spremis tunu s pomama i kapulom ija geliranu spanjolsku il smrznutu iz senegala sve ti je isto

to nema okusa tune niti malo

dali je to jadranska ,triba je bacit na gradele i minut jedn ai minut druga banda sredina roskasta i onda tek vidis sta is..

a ovako su ti bice macku podmetnuli..

ili tu jadransku na tanke fete izrizat krupna sol kapari maslinovo ulje i obavezno jedna lipi posip..

a ovako pasticada od tune??? pari da je gulas polia priko..
Ma kakva uvozna tuna,kada si cuo da se na morskoj karauli jede kupljena riba,pa toga nije bilo ni za vrijeme tita.

Ma kakva uvozna tuna,kada si cuo da se na morskoj karauli jede kupljena riba,pa toga nije bilo ni za vrijeme tita.

e da je tito ziv

jeli bi vi tunu na zaru a ne kuzinavali i stavljali njoke da se moze naijist
tad bi je bilo dovoljno tune

prvo bi se radnom narodu dalo pa onda japancima..

Hobotnica na bosanski:
1 manje janje, oko 15-ak kila
1 hobotnica oko 2 kila
1 kilo kumpira
Priprema:
Janje staviti na razanj a hobotnicu kuvati s kumpirima u slanoj vodi
Kad je hobotnica gotova a janje peceno ( oko 2 ure), kumpir se izvadi na pijat, voda prolije a hobotnica baci mackama i psima da ne zayebaju dok se janje poide.

Hobotnica na bosanski:
1 manje janje, oko 15-ak kila
1 hobotnica oko 2 kila
1 kilo kumpira
Priprema:
Janje staviti na razanj a hobotnicu kuvati s kumpirima u slanoj vodi
Kad je hobotnica gotova a janje peceno ( oko 2 ure), kumpir se izvadi na pijat, voda prolije a hobotnica baci mackama i psima da ne zayebaju dok se janje poide.

dobra!!!

e da je tito ziv

jeli bi vi tunu na zaru a ne kuzinavali i stavljali njoke da se moze naijist
tad bi je bilo dovoljno tune

prvo bi se radnom narodu dalo pa onda japancima..

Dobro si mu ovo reka!

Aaa, zna on to sve dobro, samo folira ovdje da ga hdz-ejci ne poćeraju iz preduzeća!!!

Btw, srelec - daj, imam par naučnih pitanja - tamo ću staviti u mehanu - pročitaj pa daj par riči poslije!!!

Zivili...
f0f00cfdbab8056ba8385852c4fb8192.jpg

Pakiranje za ici doma pomalo a u ovome vrazijem brazilu gori zemlja ...

Nije lako ovdi dolare skupljati , sad ja kuzim zasto je srelec malo izgorio... na ovoj temperaturi tesko moždane stanice funkcioniraju ;-)

Pakiranje za ici doma pomalo a u ovome vrazijem brazilu gori zemlja ...

Nije lako ovdi dolare skupljati , sad ja kuzim zasto je srelec malo izgorio... na ovoj temperaturi tesko moždane stanice funkcioniraju ;-)

antisa pusti ludosti

ajmo mi kod benkovca i skodilaka ,nisu ovo teme za nas

nego di si?

ja sma se vratia u brazil sad sam u socializmu radim kao kod pok.tite a spiza bolja nego u radnickim menzama onda

rio grande laganini samo necu dugo neda vrag mira..

antisa pusti ludosti

ajmo mi kod benkovca i skodilaka ,nisu ovo teme za nas

nego di si?

ja sma se vratia u brazil sad sam u socializmu radim kao kod pok.tite a spiza bolja nego u radnickim menzama onda

rio grande laganini samo necu dugo neda vrag mira..
Rio sutra i prekosutra pa lufthansom pravac u pjađo butigu , taman je doma malo zatoplilo pa da ga malo razradim iducih par miseci ... 10.3 u benkovac na pazar ;-)

Antisa moj uzivam i miran put
Ja sam 13,3 ili koji dan duze..

ps.nemojte polu proizvodd,barem honda 300 stvarno se lipo vozi

Ma po ovakvoj vrucini je deva najbolja za po gradu , 4x4 i zf ;-)

a dolazi prolice bicikla se vadi iz garaze sprema lustra,baterija se vraca nazad,bila je na suhom i toplom jestu pod napajanjem chargerom
jedino me hebe jer da su poceli kaznjevat ako nemas kacigu na bicikli ,zaustavilo dvojicu na marjanu neki dan

a ovi 4x4 zf ce ic u razmjenu ,gleda se X3 ali 3l ili AUDI allroad 3l A6(napisa sam velikim slovima jer ovo nije skodilak classa) naravno sve 2-3g staro iz njemacke
kako je pala nafta bilo bi previse uzimat takva nova auta ali za cc40teur ce se nesto nac
dobar je i novi q5 ali z avozit kamion ,nevjerovatno koliko bmw bolje slozi ta vozna svojstva
ovi all road sam sjedio u njemu i auto je bomba

Back