danas je bila tjelovjezba na poslu

Lako je meni za vas oficire,vi se ne izgubite.Nego mene zanima kako prodju mornari i timunjeri kao sto sam ja:p

Poslano sa mog CUBOT P9 koristeći Tapatalk 4

Na rigu svi idemo(hranimo se) u istom salonu nema tu posada i oficiri. Svi smo jednaki i radimo za pare i idemo doma sritni kad je sve gotovo.
Btw njima u Angoli je domaca spiza a mi koji nismo angolci se moramo priviknuti na te delicije koje Angolac kuha :uzdravlje

Ufff lipo bome ,prave domaće ribice ,a ne ovo Å¡ta vatamo po divljim morima :D

BTW reci mi koji brod imaÅ¡ da rečem jednoj glavi s Jadrije ko mu ribu fata hehe :hihi:uzdravlje

Ufff lipo bome ,prave domaće ribice ,a ne ovo Å¡ta vatamo po divljim morima :D

BTW reci mi koji brod imaÅ¡ da rečem jednoj glavi s Jadrije ko mu ribu fata hehe :hihi:uzdravlje

Akac a slusaj ja neman brod ja se uvalin s prijateljima jer meni je broda i priko glave u zadnjih 17 i kusur godina haha.
Vidices kad stavimo na FB profil od Portala slike sta se sve uvatilo. Uskoro ide i tamo galerije nove

Sent from my iPhone using Tapatalk

Akac a slusaj ja neman brod ja se uvalin s prijateljima jer meni je broda i priko glave u zadnjih 17 i kusur godina haha.
Vidices kad stavimo na FB profil od Portala slike sta se sve uvatilo. Uskoro ide i tamo galerije nove

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mene žena natira na đitu pa i nemam nekog izbora,moran sluÅ¡at :D

Na rigu svi idemo(hranimo se) u istom salonu nema tu posada i oficiri. Svi smo jednaki i radimo za pare i idemo doma sritni kad je sve gotovo.
Btw njima u Angoli je domaca spiza a mi koji nismo angolci se moramo priviknuti na te delicije koje Angolac kuha :uzdravlje

E to je lijepo i to cijenim.

Poslano sa mog CUBOT P9 koristeći Tapatalk 4

bolja van je spiza nego kući da van kuvaju žene sve mi se čini.a i pijate nemoraÅ¡ prat da kao podilite kućanske poslove

Back