danas je bila tjelovjezba na poslu

bolji je bija meni u ayr-u kad san bija u burger kinga nego ova tvoja Å¡kotska večerica.joÅ¡ san se i besplatno popiÅ¡a :p

Nikad me ta britansko skotska kuhinja nije dojmila.Nema do mediterana.

Poslano sa mog CUBOT P9 koristeći Tapatalk 4

Kod mene danas madjarski gulas,zahvalio se kuharu i preskocio veceru:thumbdown:

A moja dektiva to je teze nego ijedan posao na svitu nije to vidilo godisnjeg :hihi

Pitaj ljude ako meni nevirujes :hihi:hihi

Prijatelju moram biti spremn barem 60% Uplasio si me sa onim gospodjama iz officea u Sibeniku:D

Prijatelju moram biti spremn barem 60% Uplasio si me sa onim gospodjama iz officea u Sibeniku:D

A sta da ti recem ja svaki fucking dan radim taj posao. Ali kad ti ude u naviku postane zanimljivo ali da ga volim nevolim :hihi
Za cure u officu ne brini ipak si ti dobar s sefom cuja sam :hihi

A bogami kako je krenulno prije dolazka u Sibenik ja pozivam na drugi amandman USA ustava:D ili na njihovog sefa:thumbup:

A bogami kako je krenulno prije dolazka u Sibenik ja pozivam na drugi amandman USA ustava:D ili na njihovog sefa:thumbup:

Ja sam cuja da je u 7 misec u Sibeniku veliki sastanak koji ce trajat do duboko u noc. A dolaze ljudi s 4 kontinenta svi pomorske struke s nekim Norveskim predstavnicima. Stoga ako budes u blizini javi se pa da i tebe ubacimo u taj ''sudar titana'' :kafa

Sta se tice drugog amandmana prolazi naravno (steta sta puno ljudi ne cita pravila igre) :hihi

Back