i to samo zato sto sam u pravu ajde ja znan da vi mislite da nemam pravo ali imam i moje je pravo pomoc ljudima ako mogu ali odi izgleda ne mogu pa nek vam bude i molicu cijenjenog admina da izbrise moj profil![]()
ala sta ste se uvatili covjeka ima on pravo uvik ste isti na forumu i ako neko ide ista prov vas rec odma ga rezete sa svih strana ne pomazete vi nikome

ala sta ste se uvatili covjeka ima on pravo uvik ste isti na forumu i ako neko ide ista prov vas rec odma ga rezete sa svih strana ne pomazete vi nikome
covik ne petljaj di ti nije misto samo ocu vidit sto je stvarno na stvari ne boj se raspita san se jaiman ija svoje spijune ljudi su ok samo je tema malo teza
Dobro je to i nije dobro, pomalo ucijenjivački! Ispada da triba platit 500 kn za dobit telefone i mailove. Ajde bar se na forum.hr ne triba učlanit i platit da bi vidio koji broj tel. ili mail.
U biti osnivači ako su ulo?žili u ovu internet stranicu određena sredstva, razumin to, ali vi onako ?živite od malih ljudi, jer da vam mali ljudi ne pi??e i daju informacije, d?žabe bi onda bilo i članovima UPH-a.
covik ne petljaj di ti nije misto samo ocu vidit sto je stvarno na stvari ne boj se raspita san se jaiman ija svoje spijune ljudi su ok samo je tema malo teza
Pa u stvari i ta tvrdnja stoji, osim da ne pomazemo nikome, da samo znate koliko mailova dobivam sa upitima, i svakom sam korektno odgovorio, ali tocno je da se mahom nas xxxx koji smo platili clanarinu i vrtimo tu na forumu, valjda imamo pravo na to
Bar mislim
I zelim vam sretnu dobrodoslicu![]()