da ponovimo UTSIRA norvey

i to samo zato sto sam u pravu ajde ja znan da vi mislite da nemam pravo ali imam i moje je pravo pomoc ljudima ako mogu ali odi izgleda ne mogu pa nek vam bude i molicu cijenjenog admina da izbrise moj profil :(:(

Dis sad, ajde ne benavi, sad kad su te poceli voliti sad bi ti biza, oli meni nije isto bilo, jebate ali su me resetali, ja se pinija ka budala.
Poslusaj od Cambija Krivu kartu (Kokolova preporuka)
Ne na prvu loptu.:uzdravlje

ala sta ste se uvatili covjeka ima on pravo uvik ste isti na forumu i ako neko ide ista prov vas rec odma ga rezete sa svih strana ne pomazete vi nikome

ala sta ste se uvatili covjeka ima on pravo uvik ste isti na forumu i ako neko ide ista prov vas rec odma ga rezete sa svih strana ne pomazete vi nikome

Pa u stvari i ta tvrdnja stoji, osim da ne pomazemo nikome, da samo znate koliko mailova dobivam sa upitima, i svakom sam korektno odgovorio, ali tocno je da se mahom nas xxxx koji smo platili clanarinu i vrtimo tu na forumu, valjda imamo pravo na to:udriglavom
Bar mislim:(
I zelim vam sretnu dobrodoslicu :uzdravlje

Last edited by a moderator:
nije ti palo na pamet da se znamo?
Forum zahtijeva da sačekate 60 sekundi prije slanja novog posta. Probajte ponovo za 6 sekundi.
ovo ce me ubit ako nista ne uspije

covik ne petljaj di ti nije misto samo ocu vidit sto je stvarno na stvari ne boj se raspita san se ja :cool::cool:iman ija svoje spijune ljudi su ok samo je tema malo teza

covik ne petljaj di ti nije misto samo ocu vidit sto je stvarno na stvari ne boj se raspita san se ja :cool::cool:iman ija svoje spijune ljudi su ok samo je tema malo teza

Dobro dosa nazad, prema tebi su jos blagi, da samo znas kad su jadnu Ruskinju Elenu1984 uvatili u djir.
Hu toking inglis, aj dont nou :uzdravlje :D

Ово је само опомена, следећи пут ће мо дејствујемо по наређенју...

isto cu nazvat miljenko i dobrila u kastel luksic da vidin jeli in stize sto love od vas ako je sve to istina eto mene kod vas;)

Dobro je to i nije dobro, pomalo ucijenjivački! Ispada da triba platit 500 kn za dobit telefone i mailove. Ajde bar se na forum.hr ne triba učlanit i platit da bi vidio koji broj tel. ili mail.
U biti osnivači ako su ulo?žili u ovu internet stranicu određena sredstva, razumin to, ali vi onako ?živite od malih ljudi, jer da vam mali ljudi ne pi??e i daju informacije, d?žabe bi onda bilo i članovima UPH-a.

Da je mladih ljudi ne bi se nikad keuva najia.

Hebate,neptune ti ces nam jos navuc na vrat Karamarka i Bajica.:o

Pa u stvari i ta tvrdnja stoji, osim da ne pomazemo nikome, da samo znate koliko mailova dobivam sa upitima, i svakom sam korektno odgovorio, ali tocno je da se mahom nas xxxx koji smo platili clanarinu i vrtimo tu na forumu, valjda imamo pravo na to:udriglavom
Bar mislim:(
I zelim vam sretnu dobrodoslicu :uzdravlje

upravo tako.zato hvala jos jednom!

Back