Kotlar
Časnik stroja
To si spomenija one najmladje,a ima nas po forumu koji su vec i didi(ka sto cu ja skoro bit)pa opet slabo vide...spustila se gusta magla...
![]()
Ma te je istesala Milka Planinc (stegnimo kaiseve)Ovacije!!!!
To si spomenija one najmladje,a ima nas po forumu koji su vec i didi(ka sto cu ja skoro bit)pa opet slabo vide...spustila se gusta magla...
![]()
Ma te je istesala Milka Planinc (stegnimo kaiseve)Ovacije!!!!
I osvrt na neciji post u vezi marinera.Sta su oni od svega toga rekli u reportazi osim da nismo konkuretni po nasoj reformi skoklstva a pritom aludirajuci na svoju osobnu korist zbog deficita potraznje pomoraca bez VSS a da porezne i zdravstvene reforme nisu dotakli nijednom mislju a kamoli osvrtom.
Boli njih svih tko i kako ce platiti davanja i sta ce ostvarivati putem toga.OSOBNA KORIST IM JE NA PRVOM MISTU a ne dobrobit pomorca.![]()
Gledao sam tu reportazu sa Mustrom, neznam da li su pomorci iz reportaze aktivni na ovom forumu ili vasoj udruzi. Mislim da je naivno uvlaciti agencije u cijelu ovu pricu. Zna se sto je cilj postrednika, a to sigurno nije cilj pomorca, barem ne dugorocno. Kada je krenulo sa poreznom reformom, agencije nisu rekle nista u korist pomoraca.