csmart almere

n79

New member
Postovanje kakva su iskustva iz novog arison centra u nizozemskoj za zaposlene na carnival korporaciji. Kako cujem postoji enviromental ispit koji svima daju i sad po novome se mora proci njihov lijecnicki. Jel ko prosa ovo nedavno?

Pogledao sam pitanja za makinu mislim da bi gvardija tebala znati vecinu odgovora. Za elektricare ce trebat malo pripreme posto mi nismo toliko ukljuceni u ORB, discharge i slicne stvari.

The pass mark for this assessment will be 80% which all technical staff are expected to achieve.

During preliminary testing of the questions the average mark achieved by participants without any
preparation was 62% with about one third passing at the first attempt.

In the event the pass mark is not achieved, a re-assessment of 20 different questions will be made
available during the same visit to CSMART, after time has been allowed for further preparation.

Za ljecnicki nama nisu jos nista rekli, ali ajde ako se i to obavi tamo u tih 5 dana jedan dan vise slobodno doma.

Ako kome trebaju pitanja mogu poslat.

Mogli bi u ovoj temi i napisat ko kada ide pa da se popije koja piva navecer.
Ja sam od 07/05- 13/05

Mislim da svatko ima pitanja ali trebaju odgovori :D
Posto sam u dnevnici malo sam van sistema ali čine mi se relativno lagana. Malo treba i po hessu prokopati...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ja sam bas u Almeri i ako kome trebaju pitanja i odgovori, poslat cu mu ih.
A kad bi znao kako objaviti excel format na forumu postao bi odmah odgovore.

E odlicno. Kada mi pošalješ mogu ja staviti na forum ;)
Na kojem si course?

posalji mi mail na pm pa ti posaljem odgovore. Ja sam sad na ERM1 a 17.04 idem na DEP1 kurs.
Inace da kazem centar je fenomenalan, hotel i hrana u sklopu su odlicni i sve nas je ugodno iznenadilo kako su sredili centar.
A do amsterdama imas 20 min vlakom i kosta 7€ u jednom smjeru.

posalji mi mail na pm pa ti posaljem odgovore. Ja sam sad na ERM1 a 17.04 idem na DEP1 kurs.
Inace da kazem centar je fenomenalan, hotel i hrana u sklopu su odlicni i sve nas je ugodno iznenadilo kako su sredili centar.
A do amsterdama imas 20 min vlakom i kosta 7€ u jednom smjeru.
Onda se 17 04 vidimo na dep1. Ja sam obavio prije erm1 i 2.
Poslao sam ti mail pa mi pls pošalji te odgovore da pogledam malo unaprijed...
Tnx

svi vi sta idete na dep 1 pogledajte moju sliku gore sta san reka da je tecaj super i mislite na mene u snovima hahaahah

O kakvim pitanjima i odgovorima je rijec? Za Enveromental kurs il neki drugi? Ima li ko sta o Colreg-u?

O kakvim pitanjima i odgovorima je rijec? Za Enveromental kurs il neki drugi? Ima li ko sta o Colreg-u?

Drugi dan svakog kursa koji se odradi imas COLREG test. Pitanja, tj CBT test imas na CSMART lms trening, mada na tom CBT-u nema bas sve sta ti tamo dodje.

Da se nadovezem na temu, podigli su takodje i kvotu za prolaznost, tako da je sada 90%, a ne 80% :)

Srecno

Zivili,
07.08 sam na tecaju NACOS za Holland America Line i malo iza toga na BRM.
Hoce li tko biti na istima u to vrijeme?
Ako ima tko kakav savjet ili iskustvo moze podijeliti :)
Lp

Pozdrav

Je li netko možda imao ponude za rad u samom centru kao instruktor?
Na temi job offer je kopiran oglas (krajem 2017-e) od Faststream-a sa ponudom godisnje plaće (brutto) od 85000 EUR.
Uglavnom britanska agencija MatchTech (u ime CSMART Almere) sada nudi za -cini se- isti opis posla kao u prethodno navedenom primjeru godisnju brutto plaću u rangu 72-78 tisuća eura.

Ako imate iskustva-obavljeni intervju isl-- na temu podijelite misljenja,da makar potencijalno saznamo gdje i kome ostaje razlika u ponudjenim plaćama.

Hvala.

Back