Crude oil tankers

mislim da Techmar krca na tankere i bulkove od Uljanika di su sve nasi ljudi...probajte se javit njemu...

Pitanje

Pitanje

Pozz.zanima Me Dali Na Koj Kompaniji Postoje Ugovori 4miseca Za Kadiju Jer Studiran I Priko Leta Taman Tuliko Vrimena Odvojin Za Navigaciju..??

Torm priko Zorovica...ali isto tako mislim da ako popricas sa bilo kojim agentom i kazes razlog zasto bi tia 4 miseca, svi bi ti dozvolili

a ko ce ga ukrcat na Gearbulka ivo?

cua san da nije lako upast tamo..

uostalnom,svaki ce agent se dogovorit sa kadeton iz prostog razloga jer je to kadet..evo,Jegger je bia samnon na brodu moža misec dana i Kapt.Sgardelli ga je pustia jer momak je mora na fakultet...plaćena karta,sve..eto..čist primjer..

a ko ce ga ukrcat na Gearbulka ivo?

cua san da nije lako upast tamo..

samnom je na brodu bio kadet momak iz St zavrsio visu javio se Bozicu i dosa na brod - ako on mene laze i ja vas svih lazen...a ja mu virujen jer sam i sam tako dosa na GB...posla aplikaciju i za 20 dana bio na brodu nikakvi interviewi uzivo(samo telefon)...vjerojatno san u dobar moment posla aplikaciju

hvala van na dobrodoslici, SIST, nisan mozda nikad pisal čakavski na kompjuter, ili cakavski, smisno je. ja sam iz Ri, iman 25 let, hvala vam puno na informacijami, vi mora da mi pisete sa broda, je u redu ako budemo svi na ti, ipak je lakse, evo sad vidin da sam i dalmosu na ti, pa neka ne smeta nikomu. vi ste jako azurni ocete svimi pomoc, i neki drugi isto, covik dobije dojam da su ovi ljudi super, pa svi, a sta kazu za pomorce da su teski, brate, i onda onaj sta ko da je pal na glavu, najadil se sam na se, pa gledas ti kako, kako 6 miseci s takvin ludakon svaki dan zivit. iskreno san se prestrasil kad san cital to sta pise onaj kapo, ma ne za safety nego kako nis ne kopca, kako se odma nasal napadnut, kako njemu se obratit, kako doc na cisto. jeste imali vi kad slucaj da bas nije moglo nego svadja, pa svadja , znan da nije bas vezano za temu, ali pod dojmon san. puno pozdrava SIST i drugim normalnima.:uzdravlje

pa nema problema, jeremijo (ja mislia da si ti stariji, sudeci po nadimku :-)....nisam ni ja puno stariji od tebe,ali i da jesam nije potrebno nikakvo persiranje....inace,nisam jos na brodu...u hotelu sam,cekam da se ukrcam...
ugl,je nas kapo se nasa uvrijedjenim....nije triba,jer nije bilo zle namjere...
na brodu ti ima oko 20ak ljudi,sa kojima nikad u normalnim okolnostima ne bi provodia vrime...ovako, zbog okolnosti se naucis prilagodjavati....naravno,uvijek se nadje netko tko je najpametniji i koji stalno prigovara...ali,taj nije bas najomiljeniji na brodu...uostalom,u tom slucaju sve svedes na jedan poslovni odnos....
jesi li aplicira kojoj kompaniji?

ljudi,mislim da vam azalea (mitsui) trazi u zadnje vrime dosta ljudi...potrebno je prijasnje iskustvo na tankerima (osim ako se ne aplicira za kadeta).....

Azalea Maritime BV

Azalea Maritime Agency d.o.o.
Poljana J.Dragisica 31, 23000 Zadar, Croatia

Telephone : +385-23-324298
Telefax : +385-23-324078
Email : roman.ivanov@zd.htnet.hr
Managing Director : Capt. Roman IVANOV

cemu onda trazis da ides kao asistent?! nije da nemas iskustva...mislim da bi te odma uzeli na royala...imam ti kontakt od osobe koja krca tamo...ugovor ti je 10 tjedana...jel te zanima?
ja sam,trenutno, u philadelphiji...cekam brod...uglavnom, ruta ce mi bit zap.obala afrike - istocna obala amerike / kanada....duga putovanja,nije lose

a nadan se da ce ti lipo bit, a sta se tice toga sta kazes, velika je razlika u iskustvu u novogradnji i pustanju u pogon, i u odrzavanju u navigaciji. znan da dosta vec moren ali nikad nisan bil sam na brodu jedini odgovoran za sve sta se vrti na struju, ocu da prvo vidin ko aso kako to ide, jer iskreno, puno toga jos moran naucit a ta cetiri miseca cu probat upit sve sta ne moren, ni to vjecnost, a i da mi pise nec va toj matrikuli, a onda cu boze moj znat puno vise pa cu moc delat taj posal koji me zbilja sve vise zaokuplja. to za royala cu pustit za sada, ali iman prijatelja ca bi volel takovo nec pa mores mi poslat taj kontakt, puno ti hvala. a sta ces imat internet na brodu? a lakse je sigurno kad si koliko koliko u doticaju sa sviton a ne kad citas stare novine. uzivaj SISTE koliko mores dok ti brod ne dodje

Kolega mi je isto (bio) na Veli i kaze da su poceli sa Rusima za puno manju placu. Navodno su htjeli odjednom 100 casnika promjeniti ali ih je samo 20-tak zadovoljilo lijecnicki i engleski. To sam cuo prije godinu dana.

Na Veli je početna plaća za 2nd Engineer 3700 funti. U prvom mjesecu iduće godine plaća se di?že za cca 15 - 20% jer gube ljude. Ljudi odlaze jer Vela nudi samo dobru plaću i ni??ta vi??e. Ugovor je permanent a rotacija 4 na brodu 4 kući.
Ljudi im treba jer trenutno nedostaje prvih makine, kapa i prvih palube. Flota je obnovljena sa 6 novih brodova (zadnji izlazi iz ??kvera u drugom mjesecu iduće godine). SSM je imao intervju za Velu (tako sam čuo) prije 20-tak dana i to je propalo jer niko nije zadovoljio uvjete. Istina je da tra?že VLCC iskustvo ili tankersko iskustvo ali onda se ide za ni?ži rang. Oni plaćaju za sve tečajeve i brevete. Ovo znam jer sam 11 godina na Veli.

Glazo . zbilja si pretjerao sa ovim tvojim pricama.
Naime ja sam proveo na GB 10 godina, i znam sva tri ova slucaja (cak i vise), ali kao prvo to nije imalo veze sa filipima a kao drugo sva ova tri covjeka su poginula iskljucivo zbog njihove greske i pristupa radu.
A i sam znas da je GB specificna firma bas zbog gantri dizalica i da je elektricar uvjek taj koji mora otklanjat probleme od 0-24.

Safety je otprilike na svim renomiranim firmama na istoj razini , a najvazniji je individualni pristup problemu.

Pozdrav ekipi

Na Veli je početna plaća za 2nd Engineer 3700 funti. U prvom mjesecu iduće godine plaća se diže za cca 15 - 20% jer gube ljude. Ljudi odlaze jer Vela nudi samo dobru plaću i ništa više. Ugovor je permanent a rotacija 4 na brodu 4 kući.
Ljudi im treba jer trenutno nedostaje prvih makine, kapa i prvih palube. Flota je obnovljena sa 6 novih brodova (zadnji izlazi iz škvera u drugom mjesecu iduće godine). SSM je imao intervju za Velu (tako sam čuo) prije 20-tak dana i to je propalo jer niko nije zadovoljio uvjete. Istina je da traže VLCC iskustvo ili tankersko iskustvo ali onda se ide za niži rang. Oni plaćaju za sve tečajeve i brevete. Ovo znam jer sam 11 godina na Veli.

Toni koliko na Veli placu ima 3rd engineer i koji bravet moras imati za 3rda? Jeli EOOW ili 2nd eng bravet?

Vela ukrcava samo seniore. Juniori su Fiilipinci. S vremena na vrijeme ukrcaju i kojeg juniora iz Europe ali to je rijetko. Koliko znam nema niti jedan junior Hrvat.
Filipinac 4th Eng./3rd Mate ima 3000 dolara a 3rd Eng./2nd Mate 3700 dolara.

Back